PDA

View Full Version : Moderated: Не ме пускат да отида на купон на Нова година

aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
11-20-2006, 18:26
krivo mi e. samo kato se setq za nova godina i mi stava gadno... Aide ok koleda e semeen praznik no zashto i na nova godina trqbva da sum varzana v nas bez pravona objalvane?! Minalata god edni priqteli mipredlojiha da me vzemat ot nas i da si me zavedat posle ama neee! Programata e edna i sashta: nqma da vikame gosti samo az mama i tati... shet mi sipqt polovin chasha shampansko shtoto spored mama cqla mi e mnogo , shte nabliudavame s interes programata na btv , tati shte hvarli nqkolko piratki te shte si legnat i az shte piq sama i shte si chatq s nqkoi zabluden.... emi pisna mi!!! kvo kato sum na 14 nemoga li sled 12 da ida v nqkoi fr na kupon?! a i ne e da ne me obichat dori mn me obichat gadno mi e da im vikam kato znam kolko mn pravqt za men ama vse pak... dumata nemoje ne se razva za vsichko :(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Girl` without` name
11-20-2006, 18:35
offff i az s1m v s1shtoto polojenie samo det s1m na pochti 16. iskali da sme zaedno pone vedn1j v godinata( e ne che ne se pribirame no iskat da vecherqme zaedno kato ...) az mrazq praznicite, dori i rojdeniq si den ... nemoga da ti pomogna... ili pone i az neznam kak... podkrepqm te moralno i duhom s1m s teb na nova godina... :smt114

Бате Емчо
11-20-2006, 18:46
Аз съм на 18 и нещо вече , момче съм , според всеобщото мнение би трябвало да ме пускат повече. Последните 2 години не празнувам нова година с наш'те , сестра ми е на вашия "хал". Тя е на 15 и иска да излиза като мене и да се държи и ходи както аз. Помислете малко на вашата възраст дали е редно да се държите като че сте на 20-30 ?!? е ще ви кажа като се правите на по-големи по купони и няк'ви изяви 90% от вас изглеждат МЕКО КАЗАНО СМЕШНИ ! ... Няма да коментирам как защо и тн. Тези години на които сте наистина трябва да си поседите вкъщи и да се възпитате малко щото после ще има : "Не можеш цял живот да пиеш , е**ш и пушиш т*ева защото така ще израснат и твойте деца." Учете се от родителите си на добродетели за да може поколението след нас да е по-добро. Ясно е вече че нашето поколение е черно ...

MuJIoTo
11-20-2006, 19:44
Мен ме пуснаха за пръв път да изляза на Нова Година когато бях на 15, но майка ми познаваше много добре хората с които се движех и ми иаше страхорно доверие, а и живея в малък град където почти всички се познават. Замислете се малко, че имате цял живот в който ще правите каквото поискате, макар и да ме съмнява че човек може да е незвисим, но какво като угодите на родителите си няколко години и вие ще искате децата ви да са до вас, не за друго, а за по-сигурно.
Не се вкисвайте, и все пак весели празници :smt111

Ескада
11-20-2006, 20:13
Разбирам,че от твоята гледна точка ти е досадно,че те както ти се изразяваш "задържят" вкъщи по празниците,но повярвай ми,някога ще ти липсва.Това,което го описваш е много скууучно като си на 14,но сега разбирам колко е хубаво да си със семеството си.Вярно и те не са прави да те задържат щом ти не искаш.След като не ти е интересно би трябвало да те оставят да отидеш на някой купон,да се позабавляваш и като към 1-2 през нощта те обземат носталгични мисли и никой не те разбира ще ти залипсват....Хората са работили за тебе,грижили са се(надявам се да е такова положението,а не агресивна и бойна обстановка)и изведнъж те престават да бъдат част от живота ти.Направи им удоволствие,те само това искат,да се чувстват полезни,но не знаят как да го изразят :wink: Стигнете до компромис,коледа с тях,нова година на купон... :wink:

alabalalaa
11-20-2006, 20:40
4estno da si priznaq ,kogato bqh na tvoqta vazrast se namirah v sa6toto polojenie" polovin 4a6a 6ampansko ,2-3 piratki,btv i da gledam prez prozoreca ,kak vsi4ki v mahlata si praqt zdravo kupona..." Sega sam po4ti na 17 i NOVA GODINA 6te praznuvam v dr grad s mnogo priqteli... Roditelite nikoga ne ni mislqt zloto,prosto si o6te malka i gi e strah,koeto e napalno normalno.Taka 4e,prosto tr da iz4aka6 mani4ko :))))))

malone
11-21-2006, 09:39
Аз също на нова година съм с наще.Това за мене обаче не е проблем защото и с тях мога да си изкарам весело.За шампанското ще умекнат рано или късно а и се пак е празник и колко ти сипят толкова ще пиеш-така че да не ти допиват те чашата

maldini
11-21-2006, 09:50
aaaaaaaaaaaaaaaaaaha

Къв е тоя ник?Кво е тва заглавие на темата? :roll:
Съветвам те да прочетеш правилата.
Отностно темата,която едвам едвам прочетох мнението ти ...

Нормално е да се притесняват за теб и да не те пускат.Кво пискаш?Мислиш ли,че ще им е лесно да треперят докато не се прибереш само за да се накефиш?Ами,ако ти се случи нещо?И без това има толкова много педофили в последно време,после кой ще отговаря за теб?Ти си най-скъпото им същество на света и е нормално да не ти позволяват да шляеш по 2 часа по улиците...

SaSeTo
11-23-2006, 08:26
Ох,разбирам как се чувстваш,защото и аз до по миналата година давах зор да не съм на нова година в къщи с нашите ама мама не ме пускаше да изляза и миналата година вече ми позволиха да спя в една от приятелките ми,като плана бише,че ще излезнем в 1 часът и ще идем у един приятел където ще ни чакат другите от компанията - до тук добре ама мойта приятелка се напи и не можахме да отидем.Вместо това те дойдоха и като я видяха в какво състоятие е си тръгнаха и тя се изложи мега много.После тя заспа и на мен ми се наложи да си легна в 3 и половина.Всичко се беше провалило и аз прекарах най - ужаснат нова година в живота си да сега (тогава бях на 14 сега съм на 15).За това по - добре не рискувай и си стой у вас,аз доброволно ще си остана с нашите за по - сигурно :-)

11-23-2006, 12:25
Абе я си стой у вас до елхата и си сърбай половината чашка шампанско пред телевизора! Малки сте още на 14, не го ли разбрахте?!!!!!!!!!!!!

Amayo
11-23-2006, 12:30
На 14 а ми тръгнала по купони...момиче ти да не си курва? [-(

feshankaa
11-25-2006, 09:31

Абе човек за6то за теб всички са курви бе!? И аз до сега бях така с на6те ама тази нова година ме пускат на купон с компанията ми и 6те си изкарам ацки яко,те на6те са много скучни ба6та ми легне в 10 4аса и ни6то не го интерсува.Та затова и майка ме пуска да не съм в къщи.На 13 съм и не мисля 4е съм курва като си имам готина компания на която държа ацки много и те на мен!!!!

leko_otkachena
11-25-2006, 15:26
E kakvo az sum na 15 i sum trugnala po kuponi!I kakvo shte mi kajesh,che sum kurva li ti vadish pogreshno menie za horata!

Amayo
11-25-2006, 19:48

Абе човек за6то за теб всички са курви бе!? И аз до сега бях така с на6те ама тази нова година ме пускат на купон с компанията ми и 6те си изкарам ацки яко,те на6те са много скучни ба6та ми легне в 10 4аса и ни6то не го интерсува.Та затова и майка ме пуска да не съм в къщи.На 13 съм и не мисля 4е съм курва като си имам готина компания на която държа ацки много и те на мен!!!!
Гледай тая аЦката компания да не те пропилее некъде.

panterata
11-25-2006, 20:45
и мен не ме пускаха когато бях на 14. гадно е знам :(

Forslor
11-25-2006, 21:53
Ценете всеки един момент от вашето детство и не бързайте да пораствате . :smt111

Alira
11-25-2006, 22:23
Обещай че ще си подобриш успеха.Другия вариант е(не действа навсякъде но при мен успя) е да заведеш приятели които вашите харесват и те да се помолят като обешаят че няма да има алкохол и т.н. Но незнам дали ще стане,може вашите да се ядосат че така ги притискаш.Ти ги познаваш най-добре!Прецени сама

11-26-2006, 03:39
За пръв път ме пуснаха когато бях на 15 и то бях на няколко етажа разстояние у една съседка се бяхме събрали 10тина приятелчета.
Така че няма кво да им се сърдиш на ваш'те.

meri88
11-26-2006, 16:01
Izvinqvai ma men na 14 me puskaha edva do 11 na partita...6oto se bezpokoqha za men,posle se promeniha ne6tata...trqbva da porasne6 no ne mn barzo..karai si detstvoto kakto trqbva a ne ot sega po kuponi do zori....6e ti lipsva posle svobodnoto vreme

sladakk
11-26-2006, 19:38
В някой случай можеш много по добре да си искараш с родителите ти в къщи отколкото с някакви познати някаде си!!! всичко може да стане!!!

11-27-2006, 07:57
e kvo normalno li e na 13-14 da iska6 da si na kupon i da te nqma cqla no6t?! Ponqoga po4vam da se syglasqvam s na6te :)

mon4eto
11-27-2006, 10:41
Az sa6to sam na 14 i dosega ne sa me puskali i gi razbiram,za6toto prosto im puka za men,v kraq na krai6tata i za tva 6te doide vreme...

11-27-2006, 14:04

Ейшш, верно ли си на 13???
Ебати мутанта, ше ме комплексираш бе!
Уж моята рожденна дата е по близо до Чернобил, а то кво? Са почнаха да се израждат!

malka_sladuranka
11-27-2006, 14:46
ехх нормално е на 14 да ти се ходи да си живееш животчето..дано те пуснат :wink:

KykYBabY
12-06-2006, 19:47
krivo mi e. samo kato se setq za nova godina i mi stava gadno... Aide ok koleda e semeen praznik no zashto i na nova godina trqbva da sum varzana v nas bez pravona objalvane?! Minalata god edni priqteli mipredlojiha da me vzemat ot nas i da si me zavedat posle ama neee! Programata e edna i sashta: nqma da vikame gosti samo az mama i tati... shet mi sipqt polovin chasha shampansko shtoto spored mama cqla mi e mnogo , shte nabliudavame s interes programata na btv , tati shte hvarli nqkolko piratki te shte si legnat i az shte piq sama i shte si chatq s nqkoi zabluden.... emi pisna mi!!! kvo kato sum na 14 nemoga li sled 12 da ida v nqkoi fr na kupon?! a i ne e da ne me obichat dori mn me obichat gadno mi e da im vikam kato znam kolko mn pravqt za men ama vse pak... dumata nemoje ne se razva za vsichko :(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Искрено ти съчувствам :smt010 аз съм на 16 и май за пореден път няма да ме пуснат да празнувам с приятели :cry: :cry: Миналата год. ми беше много тежко,те даже и с брат ми не ме пуснаха,щото били само момчета...И в края на краищата съм длъжна да търпя някакво си дребосъче и да му ходя по зад..ка :roll: :? :cry:

LaPeNcEto0o
12-06-2006, 19:51
i men ne me puskat :?