View Full Version : Moderated: Не ме пускат да отида на купон на Нова година
aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
11-20-2006, 18:26
krivo mi e. samo kato se setq za nova godina i mi stava gadno... Aide ok koleda e semeen praznik no zashto i na nova godina trqbva da sum varzana v nas bez pravona objalvane?! Minalata god edni priqteli mipredlojiha da me vzemat ot nas i da si me zavedat posle ama neee! Programata e edna i sashta: nqma da vikame gosti samo az mama i tati... shet mi sipqt polovin chasha shampansko shtoto spored mama cqla mi e mnogo , shte nabliudavame s interes programata na btv , tati shte hvarli nqkolko piratki te shte si legnat i az shte piq sama i shte si chatq s nqkoi zabluden.... emi pisna mi!!! kvo kato sum na 14 nemoga li sled 12 da ida v nqkoi fr na kupon?! a i ne e da ne me obichat dori mn me obichat gadno mi e da im vikam kato znam kolko mn pravqt za men ama vse pak... dumata nemoje ne se razva za vsichko :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Girl` without` name
11-20-2006, 18:35
offff i az s1m v s1shtoto polojenie samo det s1m na pochti 16. iskali da sme zaedno pone vedn1j v godinata( e ne che ne se pribirame no iskat da vecherqme zaedno kato ...) az mrazq praznicite, dori i rojdeniq si den ... nemoga da ti pomogna... ili pone i az neznam kak... podkrepqm te moralno i duhom s1m s teb na nova godina... :smt114
Бате Емчо
11-20-2006, 18:46
Аз съм на 18 и нещо вече , момче съм , според всеобщото мнение би трябвало да ме пускат повече. Последните 2 години не празнувам нова година с наш'те , сестра ми е на вашия "хал". Тя е на 15 и иска да излиза като мене и да се държи и ходи както аз. Помислете малко на вашата възраст дали е редно да се държите като че сте на 20-30 ?!? е ще ви кажа като се правите на по-големи по купони и няк'ви изяви 90% от вас изглеждат МЕКО КАЗАНО СМЕШНИ ! ... Няма да коментирам как защо и тн. Тези години на които сте наистина трябва да си поседите вкъщи и да се възпитате малко щото после ще има : "Не можеш цял живот да пиеш , е**ш и пушиш т*ева защото така ще израснат и твойте деца." Учете се от родителите си на добродетели за да може поколението след нас да е по-добро. Ясно е вече че нашето поколение е черно ...
Мен ме пуснаха за пръв път да изляза на Нова Година когато бях на 15, но майка ми познаваше много добре хората с които се движех и ми иаше страхорно доверие, а и живея в малък град където почти всички се познават. Замислете се малко, че имате цял живот в който ще правите каквото поискате, макар и да ме съмнява че човек може да е незвисим, но какво като угодите на родителите си няколко години и вие ще искате децата ви да са до вас, не за друго, а за по-сигурно.
Не се вкисвайте, и все пак весели празници :smt111
Разбирам,че от твоята гледна точка ти е досадно,че те както ти се изразяваш "задържят" вкъщи по празниците,но повярвай ми,някога ще ти липсва.Това,което го описваш е много скууучно като си на 14,но сега разбирам колко е хубаво да си със семеството си.Вярно и те не са прави да те задържат щом ти не искаш.След като не ти е интересно би трябвало да те оставят да отидеш на някой купон,да се позабавляваш и като към 1-2 през нощта те обземат носталгични мисли и никой не те разбира ще ти залипсват....Хората са работили за тебе,грижили са се(надявам се да е такова положението,а не агресивна и бойна обстановка)и изведнъж те престават да бъдат част от живота ти.Направи им удоволствие,те само това искат,да се чувстват полезни,но не знаят как да го изразят :wink: Стигнете до компромис,коледа с тях,нова година на купон... :wink:
alabalalaa
11-20-2006, 20:40
4estno da si priznaq ,kogato bqh na tvoqta vazrast se namirah v sa6toto polojenie" polovin 4a6a 6ampansko ,2-3 piratki,btv i da gledam prez prozoreca ,kak vsi4ki v mahlata si praqt zdravo kupona..." Sega sam po4ti na 17 i NOVA GODINA 6te praznuvam v dr grad s mnogo priqteli... Roditelite nikoga ne ni mislqt zloto,prosto si o6te malka i gi e strah,koeto e napalno normalno.Taka 4e,prosto tr da iz4aka6 mani4ko :))))))
Аз също на нова година съм с наще.Това за мене обаче не е проблем защото и с тях мога да си изкарам весело.За шампанското ще умекнат рано или късно а и се пак е празник и колко ти сипят толкова ще пиеш-така че да не ти допиват те чашата
aaaaaaaaaaaaaaaaaaha
Къв е тоя ник?Кво е тва заглавие на темата? :roll:
Съветвам те да прочетеш правилата.
Отностно темата,която едвам едвам прочетох мнението ти ...
Нормално е да се притесняват за теб и да не те пускат.Кво пискаш?Мислиш ли,че ще им е лесно да треперят докато не се прибереш само за да се накефиш?Ами,ако ти се случи нещо?И без това има толкова много педофили в последно време,после кой ще отговаря за теб?Ти си най-скъпото им същество на света и е нормално да не ти позволяват да шляеш по 2 часа по улиците...
Ох,разбирам как се чувстваш,защото и аз до по миналата година давах зор да не съм на нова година в къщи с нашите ама мама не ме пускаше да изляза и миналата година вече ми позволиха да спя в една от приятелките ми,като плана бише,че ще излезнем в 1 часът и ще идем у един приятел където ще ни чакат другите от компанията - до тук добре ама мойта приятелка се напи и не можахме да отидем.Вместо това те дойдоха и като я видяха в какво състоятие е си тръгнаха и тя се изложи мега много.После тя заспа и на мен ми се наложи да си легна в 3 и половина.Всичко се беше провалило и аз прекарах най - ужаснат нова година в живота си да сега (тогава бях на 14 сега съм на 15).За това по - добре не рискувай и си стой у вас,аз доброволно ще си остана с нашите за по - сигурно :-)
Абе я си стой у вас до елхата и си сърбай половината чашка шампанско пред телевизора! Малки сте още на 14, не го ли разбрахте?!!!!!!!!!!!!
На 14 а ми тръгнала по купони...момиче ти да не си курва? [-(
feshankaa
11-25-2006, 09:31
Абе човек за6то за теб всички са курви бе!? И аз до сега бях така с на6те ама тази нова година ме пускат на купон с компанията ми и 6те си изкарам ацки яко,те на6те са много скучни ба6та ми легне в 10 4аса и ни6то не го интерсува.Та затова и майка ме пуска да не съм в къщи.На 13 съм и не мисля 4е съм курва като си имам готина компания на която държа ацки много и те на мен!!!!
leko_otkachena
11-25-2006, 15:26
E kakvo az sum na 15 i sum trugnala po kuponi!I kakvo shte mi kajesh,che sum kurva li ti vadish pogreshno menie za horata!
Абе човек за6то за теб всички са курви бе!? И аз до сега бях така с на6те ама тази нова година ме пускат на купон с компанията ми и 6те си изкарам ацки яко,те на6те са много скучни ба6та ми легне в 10 4аса и ни6то не го интерсува.Та затова и майка ме пуска да не съм в къщи.На 13 съм и не мисля 4е съм курва като си имам готина компания на която държа ацки много и те на мен!!!!
Гледай тая аЦката компания да не те пропилее некъде.
panterata
11-25-2006, 20:45
и мен не ме пускаха когато бях на 14. гадно е знам :(
Ценете всеки един момент от вашето детство и не бързайте да пораствате . :smt111
Обещай че ще си подобриш успеха.Другия вариант е(не действа навсякъде но при мен успя) е да заведеш приятели които вашите харесват и те да се помолят като обешаят че няма да има алкохол и т.н. Но незнам дали ще стане,може вашите да се ядосат че така ги притискаш.Ти ги познаваш най-добре!Прецени сама
За пръв път ме пуснаха когато бях на 15 и то бях на няколко етажа разстояние у една съседка се бяхме събрали 10тина приятелчета.
Така че няма кво да им се сърдиш на ваш'те.
Izvinqvai ma men na 14 me puskaha edva do 11 na partita...6oto se bezpokoqha za men,posle se promeniha ne6tata...trqbva da porasne6 no ne mn barzo..karai si detstvoto kakto trqbva a ne ot sega po kuponi do zori....6e ti lipsva posle svobodnoto vreme
В някой случай можеш много по добре да си искараш с родителите ти в къщи отколкото с някакви познати някаде си!!! всичко може да стане!!!
e kvo normalno li e na 13-14 da iska6 da si na kupon i da te nqma cqla no6t?! Ponqoga po4vam da se syglasqvam s na6te :)
Az sa6to sam na 14 i dosega ne sa me puskali i gi razbiram,za6toto prosto im puka za men,v kraq na krai6tata i za tva 6te doide vreme...
Ейшш, верно ли си на 13???
Ебати мутанта, ше ме комплексираш бе!
Уж моята рожденна дата е по близо до Чернобил, а то кво? Са почнаха да се израждат!
malka_sladuranka
11-27-2006, 14:46
ехх нормално е на 14 да ти се ходи да си живееш животчето..дано те пуснат :wink:
KykYBabY
12-06-2006, 19:47
krivo mi e. samo kato se setq za nova godina i mi stava gadno... Aide ok koleda e semeen praznik no zashto i na nova godina trqbva da sum varzana v nas bez pravona objalvane?! Minalata god edni priqteli mipredlojiha da me vzemat ot nas i da si me zavedat posle ama neee! Programata e edna i sashta: nqma da vikame gosti samo az mama i tati... shet mi sipqt polovin chasha shampansko shtoto spored mama cqla mi e mnogo , shte nabliudavame s interes programata na btv , tati shte hvarli nqkolko piratki te shte si legnat i az shte piq sama i shte si chatq s nqkoi zabluden.... emi pisna mi!!! kvo kato sum na 14 nemoga li sled 12 da ida v nqkoi fr na kupon?! a i ne e da ne me obichat dori mn me obichat gadno mi e da im vikam kato znam kolko mn pravqt za men ama vse pak... dumata nemoje ne se razva za vsichko :(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Искрено ти съчувствам :smt010 аз съм на 16 и май за пореден път няма да ме пуснат да празнувам с приятели :cry: :cry: Миналата год. ми беше много тежко,те даже и с брат ми не ме пуснаха,щото били само момчета...И в края на краищата съм длъжна да търпя някакво си дребосъче и да му ходя по зад..ка :roll: :? :cry:
LaPeNcEto0o
12-06-2006, 19:51
i men ne me puskat :?