Влез

View Full Version : Не мога да свърша

Явно ненормален
11-21-2006, 18:46
Здравейте, правил съм секс 3 пъти до сега и никога не съм свършвал :( Имам чувството че мога 2 дена да го правя без да спирам и пак няма да свърша... и просто идва един момент в който се уморявам и спираме... :cry: И от свирки пак не мога да свърша.. не е ли то аз да си хвана ... нема как да стане.. защо? :roll:

DjBaloon
11-21-2006, 18:49
haresvash li momicheto s koeto praish seks? probvai malko da pofantazirash :-k

11-21-2006, 18:49
Ми пич, имащ СПСН - синдром на придобита семенна недостатъчност така да се изразя :-D т.е. импотентен си

air_J
11-21-2006, 19:34
Никой не може да ти направи това, което можеш да си направиш сам! :-({|=

panterata
11-21-2006, 19:43
спокойно още просто не си навлязъл в нещата :) свикнал си сам и затова. пък и това че бавно свършваш не означава че никога няма да свършиш. а и това е хубаво за момичето . ;) спокойно , пък може и тя да не се е представила добре и за това.. :)

No|Problem
11-21-2006, 20:09
moje da si obraten i za tva :wink:

tequila
11-21-2006, 21:28
Ми пич, имащ СПСН - синдром на придобита семенна недостатъчност така да се изразя :-D т.е. импотентен си
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) пффф

bulgarche
11-21-2006, 22:09
Едни се оплакват, че не свършват..други от преждевременна еякуация...няма спасения...практита и себеопознаване

Amayo
11-21-2006, 22:10
И аз съм на принципа "направи си сам".

11-21-2006, 22:49

така или иначе друго неможеш

quench
11-22-2006, 07:07
Като не можеш да свършиш ,сам ще си измениш концепциите за секса по такъв начин,че да ти е удобно и приятно.

SINDEL
11-22-2006, 08:03
спокойно още просто не си навлязъл в нещата :) свикнал си сам и затова. пък и това че бавно свършваш не означава че никога няма да свършиш. а и това е хубаво за момичето . ;) спокойно , пък може и тя да не се е представила добре и за това.. :)

Аа, тва 4е бавно свършва не е винаги хубаво за моми4ето.. [-X аз ли4но много рядко се кефя на секс от по 1-2 4аса. Предпо4итам по-набързо. Половин 4ас и съм прееедоволна, от пове4е по4ва да ме боли, да се протривам, ве4е не се овлажнявам достатъ4но и се губи сякъв кеф.

Amayo
11-22-2006, 14:09

така или иначе друго неможеш
и не беше ли отворил тема "нормално лие пишката да ми е 9 см?"

krem4et0
11-24-2006, 07:56
Като сте с някоя некъдърна или дърво в леглото-така ще говорите.
Аз знам прочутият ви мъжки девиз там за удоволствието и престижът и наскоро попитах гаджето ми за неговото мнение. Не всички мъже мислят като вас!

Amayo
11-24-2006, 08:52
Аз знам прочутият ви мъжки девиз там за удоволствието и престижът и наскоро попитах гаджето ми за неговото мнение. Не всички мъже мислят като вас!
Тва е щото гаджето ти е цък-цък-язък, истинските мъже го правим до колкото е нужно. А щом мойто гадже е дърво ти ква си "целунах се за пръв път на 22 години :smt098 и след три години му пуснах да ме ебе" Ясно ми е и двамата кви зайци сте.

IKisseDAGirL
11-24-2006, 09:23
ее ей такъв приятел трябва да си хвана.. никога няма да се притеснявам дали съм бременна и няма да ми се налага да давам пари за тестове и постинори :lol:

а сега сериозно - един много добър приятел преди време ми беше споделил подобно нещо.. че му се случвало същото нещо... в крайна сметка тва е някакъв проблем наистина, няма да се оправи от само себе си, трябва да отидеш на лекар.. жалко че не си спомням какво точно му бяха казали на това момче :? но няма да е зле да не оставяш нещата така :roll:

air_J
11-24-2006, 09:44
Поясних - малко мъже си го признаваме! Повечето се страхуват, че ще им се нарани мачо-имиджа ако го признаят и се страхуват дали ще им "пускат" след това.
П.С.> Гаджето ти може да бъде критерии само за това как изключенията потвърждават правилото.
П.С.2> Ако наистина толкова се обичате, както споменаваш във всяка втора тема (а като ви гледам по улиците сигурно наистина е така и по този повод - дай Боже всекиму), то тогава дори да не мисли по този начин, просто сърце няма да му даде да ти каже.
П.С.3> Повярвай ми, бил съм с доста страстни момичета, но още не съм си променил мнението.
П.С.4> Е, все пак и секса доста ми харесва, няма какво да се лъжем. :-({|=

krem4et0
11-24-2006, 16:24
Е,може и така да е-да не му дава сърце,но знам кога ме лъже и кога не. А кога си ни виждал-аз теб не съм те виждала отдавна,когато съм била с него. както и да е-мисълта ми е,че може и двете неща да са хубави-то си е ваша работа но знам,че ще предпочете сексът пред самозадоволяването във всички случаи. А мен като жена естествено това ме радва.

panterata
11-24-2006, 19:56
аз мисля че почти всички предпочитат секса пред самозадоволяването :)

Amayo
11-25-2006, 19:25
аз мисля че почти всички предпочитат секса пред самозадоволяването :)
Това че го предпочитаме не значи че ни носи по голямо удоволствие. :wink:

Alira
11-25-2006, 21:31
Може би проблема е в момичето , вероятно не те възбужда достатъчно

11-26-2006, 06:51
Какво значи - не го възбужда достатъчно, то ако не си възбуден не може да го вдигнеш - а именно това е възбудата при мъжете, а момчето е писало:

Здравейте, правил съм секс 3 пъти до сега и никога не съм свършвал :( Имам чувството че мога 2 дена да го правя без да спирам и пак няма да свърша... и просто идва един момент в който се уморявам и спираме... :cry: И от свирки пак не мога да свърша.. не е ли то аз да си хвана ... нема как да стане.. защо? :roll:

това че не може да свърши, е по-вероятно физиологичен проблем, за който наистина трябва да се консултира с лекар.
А иначе колко мъже биха му завидяли :wink:

Chiana
11-26-2006, 07:43
Ммм, абе и аз не мисля, че всички мъже мислят така. Веднъж с приятеля ми гледахме някакъв форум и точно на тоя девиз попаднахме, и той вика: "Това е абсолютна простотия. Изобщо не е вярно." Той си бие чикия: "Веднъж - два пъти в месеца, само за да отбия номера, за да не ми е напрегнато едно такова цял ден, ако се възбудя от нещо. Не ми доставя удоволствие"
Той така ми казва, не ме лъже... Абе де да знам, различни хора, различни мнения.
Та сори, че се отклоних от темата. По въпроса:
Еми ти го правиш отскоро. Още не си навлязъл в нещата. Отделяйте повече време на любовната игра, на възбудата... Сексът не е само тряскане. Виж, ако свършваш при чикия, значи си ок. Ако тя се е разплула като амеба и не дава никакви признаци на живот, а да не говорим за удоволствие, тогава много ясно, че няма да свършиш. Ама ако тя те възбужда, яко ви е... тогава вече незнам :-k

malka_sladuranka
11-26-2006, 09:34

брей...сложна работа...ами пробвай да си мислиш за нещо което много те възбужда или помоли приятелката си да прави по време на секса нещо което те възбужда

krem4et0
11-26-2006, 14:12
Ммм, абе и аз не мисля, че всички мъже мислят така. Веднъж с приятеля ми гледахме някакъв форум и точно на тоя девиз попаднахме, и той вика: "Това е абсолютна простотия. Изобщо не е вярно." Той си бие чикия: "Веднъж - два пъти в месеца, само за да отбия номера, за да не ми е напрегнато едно такова цял ден, ако се възбудя от нещо. Не ми доставя удоволствие"
Той така ми казва, не ме лъже... Абе де да знам, различни хора, различни мнения.
Та сори, че се отклоних от темата. По въпроса:
Еми ти го правиш отскоро. Още не си навлязъл в нещата. Отделяйте повече време на любовната игра, на възбудата... Сексът не е само тряскане. Виж, ако свършваш при чикия, значи си ок. Ако тя се е разплула като амеба и не дава никакви признаци на живот, а да не говорим за удоволствие, тогава много ясно, че няма да свършиш. Ама ако тя те възбужда, яко ви е... тогава вече незнам :-k
Сериозно ли го питаш и той си признава. Аз не получавам отговор на подобен въпрос,защото нямало значение. то наистина няма-е,не ми е приятно като си го помисля,но не съм наивна,че да речем ако не правим секс 1 месец ще седи просто така. Добре е,че това не влияе на сексуалното му желание!