View Full Version : Въпрос само за момичетата (МОМ4ЕТАТА ДА НЕ ПИШАТ) ??
Момичета бихте ли си купили (Дилдо колан със пенис) да го направите със ваша приятелка ?
Първо вие да е боцкате посля тя вас ?
Бихте ли го направили :)
Пуснах е 2-пъти извинявам се. :oops:
^DaRk_LaDy^
11-21-2006, 22:02
Не, не бих! :smt011
streetforce
11-21-2006, 22:05
аз бих снимал :mrgreen: :mrgreen:
TikiraYang
11-21-2006, 22:32
аз бих лъскал :mrgreen:
А аз бих се наредил най-отзад на влакчто
bulgarche
11-22-2006, 07:54
Туй пък е тъпо и гадно
Ми аз бих. Що не?! Още пове4е 4е имам мераци към най-добрата си приятелка отдавна
едтествено че не бих.По-добре да си намерим момче и да си направим тройка :) .Тея работи с вибраторите и искуствените пениси никак не ги уважавам :| :|
Много ясно,че в тройка е по-яко!
skate_warrior
11-22-2006, 09:03
Още пове4е 4е имам мераци към най-добрата си приятелка отдавна
:shock:
Как не те е срам да го кажеш!Гадна хомосексуалистка!Егати форума!Как не ви е срам изобщо да пишете такива неща!
Как не те е срам да го кажеш!Гадна хомосексуалистка!Егати форума!Как не ви е срам изобщо да пишете такива неща!
БФффф!!! Гадна хомосексуалистка?!?!? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Страшно ме заболя, да знаеш!
Поне ако ше псуваш, нау4и се да го правиш като хората :smt018
За Skate_Warrior - не се шокирай толкова. Понякога има моменти когато само друга жена би могла да те разбере. Именно затова оби4ам толкова приятелката си. Мераците за другото... ами в интерес на истината ако мога и трябва да избирам с кое моми4е да спя, ще бъде тя. Б такъв смисъл го казах. Не е толкова мръсно и гадно колкото ти се струва, ако ме разбираш
Айде и поздрави :wink:
skate_warrior
11-22-2006, 09:19
И така да е... все пак звучи доста крайно.. ние мъжете за какво сме? :? :-s 8-[
За Skate_Warrior - не се шокирай толкова. Понякога има моменти когато само друга жена би могла да те разбере. Именно затова оби4ам толкова приятелката си. Мераците за другото... ами в интерес на истината ако мога и трябва да избирам с кое моми4е да спя, ще бъде тя. Б такъв смисъл го казах. Не е толкова мръсно и гадно колкото ти се струва, ако ме разбираш
Много е жалко,че като гледам си имаш приятел и пак говориш такива работи,поне имай малко уважение,тоя човек не е с теб за да му изнаверяваш с каквото и който и да било,малоумна твар
O:) ама аз не съм против мъжете... няма такова нещо. Квото и да си говорим най-добре си е с истински "мъжки полов орган" и тва е :-D
skate_warrior
11-22-2006, 09:26
O:) ама аз не съм против мъжете... няма такова нещо. Квото и да си говорим най-добре си е с истински "мъжки полов орган" и тва е :-Dтака те искам! :mrgreen: :lol:
O:) ама аз не съм против мъжете... няма такова нещо. Квото и да си говорим най-добре си е с истински "мъжки полов орган" и тва е :-D
Toq sreden prust si go sloji na drugo mqsto!A i si govori,kvoto iska6-ne mi pre4i6 ni naj-malko...
Много е жалко,че като гледам си имаш приятел и пак говориш такива работи,поне имай малко уважение,тоя човек не е с теб за да му изнаверяваш с каквото и който и да било,малоумна твар
Оооо...4ели - недо4ели и ве4е се изказват. Отговарям 4е хипотети4но бих, а не 4е задължително ще.
Още пове4е 4е като си имам приятел не бих си и помисляла да му изневерявам било то с мъж или с жена... ](*,)
Оба4е най-лесно е да нападате и да обиждате, нали? :smt013
Оооо...4ели - недо4ели и ве4е се изказват. Отговарям 4е хипотети4но бих, а не 4е задължително ще.
Още пове4е 4е като си имам приятел не бих си и помисляла да му изневерявам било то с мъж или с жена... ](*,)
Оба4е най-лесно е да нападате и да обиждате, нали? :smt013
Извинявай за обидите,малко попрекалих,но просто като пишеш по този начин излиза едва ли не,че не ти пука за приятеля ти и при първа възможност би се изчукала с някой,за тва го написах тоя пост,не съм го мислил толкова много и не съм целял да те обидя!
:mrgreen:
А така, мир да има O:)
Jenninka
11-22-2006, 09:52
He.Гадно е..
:mrgreen:
А така, мир да има O:)
:smt058 ;)
olive_oil
11-22-2006, 11:26
докато все още харесвам момчета никога
бих предпочела да го напрая с някое момче дет на са ебе кат дъска да му е кеф че е с мене и на мене да ми кеф че съм си с него и вобще яко да си се кефиме че сме заедно и на тфа дет праим тфа си зиам искуствен хуй..ми да викаме и некой да снима освен хахаха е баси изтърканото..
lunnoto_momi4e
11-22-2006, 15:09
Не,никога не бих го направила!
NE [-X !!!! Kak moje be ?? nali si ima mom4eta za taq cel :smt006
The`G_i_r_l
11-22-2006, 17:56
Не :mrgreen:
nishto ne moje da zameni mujkoto dostoinstvo :twisted:
Еееееее, ама момичето ви каза момчета да не пишат, пък вие като сте зараздавли мнения тук....
Ако ще го правя с жена ще го правя по женски и няма да добавям мъжки атрибути. А ако ще ми липсват мъжките атрибути, ще го правя с мъж.
NaDuFcHe
11-22-2006, 20:35
E shto ne..v toq jivot vsichko trqbva se opita...Edin chovek kaz ache iska da opita i vie go napadnahte se 1 e kazal i az neznam kfo...Ima momicheta koito adski me radvat kato face i harakter i shto da ne probvam s tqh ako se otchaqm ot mujete totalno..Ne che neshto moje da zamesto izcqlo mujkiq polov chlen,obache e alternativen variqnt...A i mamka mu vie mojete li da chetete..momicheto kaza smao momicheta da pishta a taka kato gledam povecheto mneniq sa ot momcheta.. :smt019
Еееееее, ама момичето ви каза момчета да не пишат, пък вие като сте зараздавли мнения тук....
Ако ще го правя с жена ще го правя по женски и няма да добавям мъжки атрибути. А ако ще ми липсват мъжките атрибути, ще го правя с мъж.
=D> =D> точно така... =D> =D>
marina star
11-23-2006, 03:52
Ми аз бих. Що не?! Още пове4е 4е имам мераци към най-добрата си приятелка отдавна
MYHA-HA-HA-HA...... =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
AZ SAM NA SA6TOTO MNENIE,NO NE ZNAM S KOQ PRIQTELKA 6TE DA E
аз бих. и дори предпоитам някое момче например приятелят ми да ни гледа :)
die_die_my_darling
11-23-2006, 13:21
ne6to protiv homo i bi sexualnite li 4uvam?????
SEKI IMA PRAVO NA IZBOR....
PO TEMATA:DA bih :)
anichkaaa
11-23-2006, 13:26
Nikoga ne bih probvala podobno ne6to!!!
SwEeTSsSnake
11-23-2006, 16:59
Не, не бих! :smt011
:!: :!: :!:
yellowche
11-30-2006, 15:07
emi da .. bih razbira se .. az imam kontakt s priqtelka i vse taka sym si B i ne razbiram kvo e loshoto .. moje da se kaje che poveche se vyzbujdam kato sym s neq ;)
panterata
12-01-2006, 05:58
аз бих :)
tva e mn ama mn typo, az po skoro bih pravila troika, ama s 2 mom4eta :smt016
Момичета бихте ли си купили (Дилдо колан със пенис) да го направите със ваша приятелка ?
дилдо си купих, но съм го правила и с други неща с приятелка.
пенис-коланите са скъпички ;-)
tedinkata_
12-01-2006, 10:13
moje bi bix go napravila... :twisted: :roll: :smt016
Mike-Jones
12-01-2006, 10:15
аз бих лъскал :mrgreen: ;) ei tova e bravo bace
Mike-Jones
12-01-2006, 10:18
пенис-коланите са скъпички ;-) oshte znam i vinagi shte znam kakvo napravi minaloto lqto iznasili dakela na bai IVAN !!!!!!!!!!!!!!!
пенис-коланите са скъпички ;-) oshte znam i vinagi shte znam kakvo napravi minaloto lqto iznasili dakela na bai IVAN !!!!!!!!!!!!!!!
предпочитам някой Дог от ония големите :oops: :smt005
Mike-Jones
12-01-2006, 23:17
предпочитам някой Дог от ония големите :oops: :smt005
](*,) [-X ](*,) ](*,) ](*,) izroooooood
ммм Не все о6те не съм станала обратна... :smt005 :smt005
luda`flirtajika
12-02-2006, 11:44
ako sum lesbi-da no NE SUM I NQMA
[А аз бих се наредил най-отзад на влакчeто
Nonsense
12-15-2006, 23:11
Бих го направила.
auuuuu vie hora tuka ste otvratitelni !!!!!! #-o
SEXtreme
12-17-2006, 11:26
Може да пробвам, но се съмнявам да ми хареса.... :roll:
ako momi4eto ne mi e mnogo dobra priqtelka bih probvala makar 4e s teq izkustveni penisi i vibratori ne e qko!
macka123
12-17-2006, 14:05
razbira se 4e ne bih.....oh bojkee
teardrop
12-17-2006, 15:33
FikyScHetOo
12-17-2006, 15:55
Не бих си купила, нито бих пробвала. Не мисля,че ще ми се наложи да съм толкова зАгОрЕла(,че да мина и по приятелките) и д анямам някой приятел, или бивш, на който да се опра. и да отговоря точно - НЕ бих си купила.
+1
Не бих си купила, нито бих пробвала. Не мисля,че ще ми се наложи да съм толкова зАгОрЕла(,че да мина и по приятелките) и д анямам някой приятел, или бивш, на който да се опра. и да отговоря точно - НЕ бих си купила.
Пфф, то не се пита дали би загоряла достатъчно за такова нещо, а дали идеята поначало те привлича.
Между другото: Go Sindel Go Sindel Go Sindel!
{Poison}
12-17-2006, 18:07
Не.
Kiss My Lips {P}
12-17-2006, 20:23
aaaaaaaa tfa e gadno e ne bih go napraila ;]
panterata
12-17-2006, 20:31
да бих :)
natas_1205
12-18-2006, 16:07
koito si pada po tezi ne6ta neka da pogledna www.bglesbian.com
az li4no mn se kefq na takiva ne6ta i spokoino moga da vi kaja 4e e super
m1rka6t0_k0ti
12-18-2006, 17:54
хаха подобно само че не бих казала мераци точно но ми харесва хихи :Р няа лошо да се пробва нещо ново
ахах ае момчета вие май не можете да четете още в началото пише да не отг. момчета пък то сао момчета писали хахаха :Р :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
No|Problem
12-18-2006, 18:08
Аз бих гледал. :smt007
i az i az :smt016
Аз бих гледал. :smt007
i az i az :smt016
+1 :twisted:
ебаааааси!!!накъде отива тоя свят?!!
Puikata2
12-18-2006, 21:19
tva e mn ama mn typo, az po skoro bih pravila troika, ama s 2 mom4eta :smt016
:smt006 tuka! TUKA! :smt006
Tvyrdo DA
12-19-2006, 01:54
Az smqtam, 4e 6te e strahotno! Opredeleno bih pravila sex s druga jena ... i kolan s izkustven penis. Vyzbujda6to e.
p.s. Za syjalenie, ne mi se e slu4valo o6te.
Golemi vaprosi fkarvate ti kat iskash si kupuai ko go pishesh u forum-a
е по-добре тройка!кви са тия изкуствени работи? :smt012
lo6o_momi4e
12-19-2006, 14:30
samo uiova glava bi go izmislila tva!Mujete za kvo sa? :::
lo6o_momi4e
12-19-2006, 14:32
samo uiova glava bi go izmislila tva!Mujete za kvo sa? :::
sladko`eFche
12-19-2006, 16:48