Влез

View Full Version : Как мислите?

11-22-2006, 05:21
Как мислите защо жените губят девственоста си по-рано от пове4ето мом4ета?

Sisley^BaBy
11-22-2006, 06:50
мн е елементарно.. просто моми4етата израстват по бързо физи4ески и на акъл (поне в пове4ето слу4аи) и по бързо съзряват за полов акт.. не може да не си забелязал колко по бързо съзряват съу4ени4ките ти от колкото мъжката 4аст от класа :)

8 месечното бебенце
11-23-2006, 06:52
...от друга страна момичето стига да поиска винаги получава секс, до като при момчетата желанието го има, но се получава трудно реализирането.

жените предлагат - мъжете търсят.

влизайки в ролята на търговеца, жената продава скъпо стоката и то само на отбрани клиенти, а клиентела много, пазара е наситен, търсенето голямо. 8)

ragingbull
11-23-2006, 07:28
мн е елементарно.. просто моми4етата израстват по бързо физи4ески и на акъл (поне в пове4ето слу4аи) и по бързо съзряват за полов акт.. не може да не си забелязал колко по бързо съзряват съу4ени4ките ти от колкото мъжката 4аст от класа :)

Е съжалявам, но определено не си права, когато аз бях 7 клас, някъде преди около 5 години, бях порастнал мн повече на акъл, отколкото другите момчета, а момичетата в моя клас бяха чували само за секс. Сега нещата са различни, не зависи само от това, че момичетата съзряват по-бързо, сега секса е навсякъде и може да се види и от 5 годишни, затова и момиченцата почват да правят секс на 13-14. Но това определено не е до съзряване на акъл, нито пък в сексуално отношение. И все пак всичко зависи до човека, има хора, има И Хора!!! [-X [-X [-X [-X

Kitana
11-23-2006, 07:51
hmmm незнам... ама ако тръгна да правя статистика пове4ето мом4ета които познавам са загубили девствеността си първи.
има ли зна4ение!
ми сигурно защото ние се нуждаем от пове4е внимание и любов и както ве4е казаха съзряваме малко по бързо ... търсим си нещо за което да се хванем и грижим.. то ни е в кръвта просто....
НО СИ ОПИТА И ДО 4ОВЕКА И ЖИВОТА МУ! ОТ ОБКРЪЖЕНИЕТО.. И Т.Н. семейство.приятели, мирогледииииии и т.н. и т.н.

11-23-2006, 08:54
...от друга страна момичето стига да поиска винаги получава секс, до като при момчетата желанието го има, но се получава трудно реализирането.

жените предлагат - мъжете търсят.

влизайки в ролята на търговеца, жената продава скъпо стоката и то само на отбрани клиенти, а клиентела много, пазара е наситен, търсенето голямо. 8)

Ако имаш предвид хубавите жени-да!Грозните жени никой не ги поглежда пич,така че как я виждаш тая да тръгнеш да ебеш няква папчасала пача!Аз ако не е хубава,по-добре мъж да праскам баце! :mrgreen: Не говори така,щото не е вярно!А и има толкоз много курви вече,че тая стока се обезцени тотално,а и както казаха по-нагоре сексът вече е навсякъде!По темата-момичетата съзряват 2 години по-рано от момчетата и затова примерно 8-мокласничките търсят батковци,щото им се ебе та 2 не виждат вече,а съучениците им още си говорят за Хари Потър и не знаят какво е путка!НАгледно го обясних,мисля,че ме разбрахте! :) Друг е въпросът,че в тая възраст до 16 години децата много не знаят ебе ли им се,пикае ли им се,ама това е друг въпрос!

11-23-2006, 09:20

Е съжалявам, но определено не си права, когато аз бях 7 клас, някъде преди около 5 години, бях порастнал мн повече на акъл, отколкото другите момчета, а момичетата в моя клас бяха чували само за секс. Сега нещата са различни, не зависи само от това, че момичетата съзряват по-бързо, сега секса е навсякъде и може да се види и от 5 годишни, затова и момиченцата почват да правят секс на 13-14. Но това определено не е до съзряване на акъл, нито пък в сексуално отношение. И все пак всичко зависи до човека, има хора, има И Хора!!! [-X [-X [-X [-X

Това трудно можеш да го определиш, защото хората в даскало и извън него са много различни.Например в моя клас всеки се лигави, прави глупости , дранка простотий ама само 1/3 ги знам какви са всъщност.А това , че момичетата съзряват по-рано от момчетата физически и умствено е напълно вярно и доказано като цяло!Естествено, че има и изключения,всичко си е до човека.
Но има и нещо друго , момичетата по принцип ходят и го правят с по-големи момчета,а момчетата - с по-малки момичета.
Така че ако си момиче на 15 примерно и ходиш с някой на 17 естествено е да правите секс , но ако си момче на 15 , а ходиш с момиче на 14 ....

BaMBOocHa
11-23-2006, 09:28
Мисля,че всичко,което може да се каже по тази тема е прекалено относително!Имам много познати и приятели...всяко едно момиче и момче от тях е започнало полов живот по различно време от другите...така че това е въпрос на готовност...

bulgarche
11-23-2006, 10:07
Щото са патки и бързат да пробват нещо, пък големите батковци знаят как да ги залъжат :)

11-23-2006, 10:19
Разликата между малките патки и обиграните каки е,че първите чакат ти да свършиш всичко и ако не ги зарибяваш само че седят и ще гледат срамежливо,докато вторите действат и винаги знаят как да съблазнят един мъж!Накратко това е мнението ми за тия така наречени малки ебачки!

za3k^dFsG
11-23-2006, 11:37
Щото са патки и бързат да пробват нещо, пък големите батковци знаят как да ги залъжат :)Момичета дебили патки все едно и също просто факта че се клецкат и ходят с много по-големи го показва

11-23-2006, 12:04

Това е най-смешното и простовато нещо, което бях виждал от години. Момичетата израствали по-бързо и на акъл било така , ти си тъпа проста и ограничена кво да ти кажа. Това че днешните момичета си падате по батковци с коли не означава че сте израстнали по-бързо. За това ти може да си ся на 18 + ама си по-тъпа от 15 год лапе. .

brutal_baby
11-23-2006, 13:09

Това е най-смешното и простовато нещо, което бях виждал от години. Момичетата израствали по-бързо и на акъл било така , ти си тъпа проста и ограничена кво да ти кажа. Това че днешните момичета си падате по батковци с коли не означава че сте израстнали по-бързо. За това ти може да си ся на 18 + ама си по-тъпа от 15 год лапе. .
момичето е право!тва че ти нямаш елементарни знания за квото и да е било!просто е забравило да уточни че в пубертета момичетата се развиват по бързо от момчетата явно живееш в неква клетка и момиче не си виждал

maldini
11-23-2006, 13:13
А момичето кой ше я ебе ме мама му стара? :lol: :lol: :lol:
Дебилска тема....

11-23-2006, 23:20
Как мислите защо жените губят девственоста си по-рано от пове4ето мом4ета?

Защото са тъпи и незнаята за какво става дума

krem4et0
11-24-2006, 07:19
Защото по правило момичетата ходят с по-големи момчета. С момче на 13-14 едва ли ще иска да ходи някоя мацка на 20,но обратното е друг работа!