View Full Version : Да я заговоря по темата или не ?
akademika
11-22-2006, 11:26
Здравете приятели (на света няма такива), изправен съм отново пред баналния проблем. Да бъда или да не бъда. Преди известно време харесвах много едно момиче (сега вече мога да кажа, че съм бил влюбен в него). Ама тя не ме поглеждаше, защото ходеше с още 3 приятелки, а на мен ми бе много трудно да я заговоря така, а те никога не се разделяха. Най-накрая се осмелих, да я попитам дали ще излезе на едно кафе с мен, и последва първо може, а после няма ... Аз направих нужното за да забравя за нея, но сега 2 години по-късно отново ми идва на акъла за нея. Забелязвам, че тя не ме отбягва както преди.Когато поздравя, тя ми отговаря, но с не мога да кажа каква интонация (все още не съм сигурен), а когато я погледна ме поглежда в очите също. Сложното в сучая е дилемата: да открия ли картите си като и кажа, че я харесвам (или още по-философски да погледна и да я попитам дали тя ме харесва), или да изчакам още време, леко флиртувайки с нея, и показвайки и, че може би ! имам чувства към нея (последните две години подхождах с пълна апатия към нея, въпреки че я виждам често, защото ми бе тежко, че ме отряза)
Уффффффф, както го е казал Хамлет - Да бъдеш или да не бъдеш? Затова още се чудя какво да правя, въпреки че, мога да чакам, защото аз съм търпелив човек, но само ако залагам на сигурно.
flirtuwai s neq scalqi q ama ne i kazwai v niakkav slu4ei i se prei na nepokis malko :wink:
може би сега не те отбягва поради причината, че е убедена в липсата на чувства към нея. минало е доста време и честно казано и аз бих решила, че вече не изпитваш същото към мен. това я е успокоило и тя се е поотпуснала към теб.
ако искаш да заложиш на сигурното по-добре остави нещата както са. опитавай се да подхващаш с нея някаква тема на разговор, но се спри до тук. и не прекалявай с вниманието си към нея за да се започне да те отбягва пак.
между другото подписа ти ще ти свърши може би добра работа в твоя случей ;)
глеи са жените не обичат когато мъжете овъртат,седмици или месеци да им кажат че ги обичат.иначе ведна ще ти отговора на въпроса за да буде или да не бъде - ДА бъде!
Mikohito
11-22-2006, 22:34
Моят съвет е започни да й обръщаш внимание говорете си не се разминавайте само с един поздрав и толкова.Покани я на кафе поговорете си и може по нататака да й кажеш че я харесваш.
IKisseDAGirL
11-23-2006, 06:25
може би сега не те отбягва поради причината, че е убедена в липсата на чувства към нея. минало е доста време и честно казано и аз бих решила, че вече не изпитваш същото към мен. това я е успокоило и тя се е поотпуснала към теб.
ако искаш да заложиш на сигурното по-добре остави нещата както са. опитавай се да подхващаш с нея някаква тема на разговор, но се спри до тук. и не прекалявай с вниманието си към нея за да се започне да те отбягва пак.
между другото подписа ти ще ти свърши може би добра работа в твоя случей ;)
това за подписа и аз си го мислех :mrgreen:
one_more_minute
11-23-2006, 06:37
Ми поотпусни се малко и както се пееше в една песен на The Slackers - learnt to be rude&reckless :)
Ти имаш подозрения,че те харесва,но това не е сигурно и ако и признаеш чувствата си може и нищо да не стане...Но ако не го направиш пък може и нищо да не стане.Реши сам какво искаш...Каквото и да ти кажем решението е в твоите ръце.
Ти имаш подозрения,че те харесва,но това не е сигурно и ако и признаеш чувствата си може и нищо да не стане...Но ако не го направиш пък може и нищо да не стане.Реши сам какво искаш...Каквото и да ти кажем решението е в твоите ръце.
Дъ Сейм :mrgreen: