View Full Version : da se pritesnqvam li
ami praih si 5 dena sled poloviq kontakt test za bremennost i pokaza otricatelen minaliq mesec mi doide 11 i posle na 30 a na 4.10 praih sex i malko se pritesnqvam toi ne e svyrlil v men no se paka ot tazi predeqkuacionna te4nost sy6to se zabremenqva do kolkoto znam
moq cikyl ne e mnogo redoven ta kak mislite ima li mqsto za pritesnenie 4e o6te ne mi e do6lo?
Ти продължавай да правиш секс без презервативи и да си правиш тестове за бременност всеки месец и нищо чудно другия път да излезе положителен. Притеснявай се докато ти побелее косата, нагълтай се с хапчета да ти стане цикъла още по-нередовен, раждай на 15 години или прави аборти...Има повод за притеснение да- ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ. И що? Щото на него не му било приятно, било като да си нъркаш в носа с гумена ръкавица, да миришеш роза с противогаз и кви още там простотии. Притеснявай си се, няма проблеми, само ти си разбиваш здравето с глупости, а безотговорното ти гадже си прави кефа. Успех. И като излезе положителен теста ти пусни тема "Какви хапчета да пия?" ама тогава е късно за хапчета. Неразбрани деца ей, заслужавате си го, да знаете!
KpuCuTo0o
11-22-2006, 16:10
Ти продължавай да правиш секс без презервативи и да си правиш тестове за бременност всеки месец и нищо чудно другия път да излезе положителен. Притеснявай се докато ти побелее косата, нагълтай се с хапчета да ти стане цикъла още по-нередовен, раждай на 15 години или прави аборти...Има повод за притеснение да- ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ. И що? Щото на него не му било приятно, било като да си нъркаш в носа с гумена ръкавица, да миришеш роза с противогаз и кви още там простотии. Притеснявай си се, няма проблеми, само ти си разбиваш здравето с глупости, а безотговорното ти гадже си прави кефа. Успех. И като излезе положителен теста ти пусни тема "Какви хапчета да пия?" ама тогава е късно за хапчета. Неразбрани деца ей, заслужавате си го, да знаете! Tochno....
Ти продължавай да правиш секс без презервативи и да си правиш тестове за бременност всеки месец и нищо чудно другия път да излезе положителен. Притеснявай се докато ти побелее косата, нагълтай се с хапчета да ти стане цикъла още по-нередовен, раждай на 15 години или прави аборти...Има повод за притеснение да- ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ. И що? Щото на него не му било приятно, било като да си нъркаш в носа с гумена ръкавица, да миришеш роза с противогаз и кви още там простотии. Притеснявай си се, няма проблеми, само ти си разбиваш здравето с глупости, а безотговорното ти гадже си прави кефа. Успех. И като излезе положителен теста ти пусни тема "Какви хапчета да пия?" ама тогава е късно за хапчета. Неразбрани деца ей, заслужавате си го, да знаете!
брей един от първите гости които съм засичал да пуска умни постове :-D
Ахахахха това е щото не съм гост а юзър от форума по принцип, ама просто ме мързи всеки път да се логвам :-D Аз съм jeditte
Аз предлагам да се направеи отделен клуб, в който темата да е само тази и единствено тази - "правих секс без презерватив, не е свършил в мен, ама много се притеснявам да не съм забременяла от предеякулационната течност. Дали да не поям малко Постинор" Мисля че тогава вече няма да ми е толкова досадно да влизам тук. Защото няма да чета тази тема за 1234556 път....
Ахахахха това е щото не съм гост а юзър от форума по принцип, ама просто ме мързи всеки път да се логвам :-D Аз съм jeditte
пффффф ахахахахахахахахаахахахах :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
panterata
11-22-2006, 21:44
спокойно мн е малка вероятността да има нещо . просто занапред с презервтив да не се притесняваш . ако толкова се тревожиш направи си тест :)
IKisseDAGirL
11-23-2006, 08:58
еми мойто момче, има една опция "запомни ме" или нещо подобно, за да не се налага всеки път да се логваш.. всичко става автоматично :wink: ама кой да види :mrgreen:
иначе браво за поста :-)
Ми гледай къде свършва момчето бе моме !!! Да няма "той ми сварши на корема ама мога ли да забременея през пъпа"
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
BaMBOocHa
11-23-2006, 09:22
Ти продължавай да правиш секс без презервативи и да си правиш тестове за бременност всеки месец и нищо чудно другия път да излезе положителен. Притеснявай се докато ти побелее косата, нагълтай се с хапчета да ти стане цикъла още по-нередовен, раждай на 15 години или прави аборти...Има повод за притеснение да- ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ. И що? Щото на него не му било приятно, било като да си нъркаш в носа с гумена ръкавица, да миришеш роза с противогаз и кви още там простотии. Притеснявай си се, няма проблеми, само ти си разбиваш здравето с глупости, а безотговорното ти гадже си прави кефа. Успех. И като излезе положителен теста ти пусни тема "Какви хапчета да пия?" ама тогава е късно за хапчета. Неразбрани деца ей, заслужавате си го, да знаете! =D>
И аз съм ги правила тези простотии , но те съветвам да се пазиш повече следващия път.Щом момчето не иска заеби го.Ако ти е толкова до чукалката мисля че все ще си намериш нещо :| :| :|
krem4et0
11-24-2006, 07:26
Презерватив или противозачатъчни-изберете двамата. Доверието не е метод за контрацепция!