View Full Version : prodaljitelsnot na jivota na speramta
awe hora kato se izprazni mom4eto i po glavi4kata sig ostavat malko ili mn spermatozoidi ta vaprosa mi e te kolko jieqt bez da popadat v vlagali6teto gore dolu 4uvala sum se jiveqt 5 min tam nqkade? nqkoi da znae ne6to ???? :? :? :? :?
brutal_baby
11-22-2006, 14:21
аз се изказвам неподготвена!до колкото знам и съм чувала навън сперматозоидите живеят няколко секунди!но не знам!поправете ме ако греша! :!:
Няколко часа.
Простатната течност пази сперматозоидите. Когато тя изсъхне и те умират. Което може да стане от половин час до доста повече.
Който лъска знае колко време му мокри.
10min izlojeni na kislorod
hmmm a koi ot vas sa sigurni i az znam 4e e malko vreme ne mi se vqrva 4ak 4asove.... :?
bulgarche
11-22-2006, 18:19
Ако не са във влагалището не знам. А туй че "живеели" 2-3 секунди са глупости. То ако е така няма да съществува инвитро метода
invitroto nqma ni6to ob6to 6toto tam se sahranqva pri specialni usloviq nie govorim ako sled sexsa mom4eto si mahne prezervativa i si leji ....
brutal_baby
11-22-2006, 18:54
Ако не са във влагалището не знам. А туй че "живеели" 2-3 секунди са глупости. То ако е така няма да съществува инвитро метода
не това което ти казваш са глупости
No|Problem
11-22-2006, 19:18
sus sigurnost e po-malko ot 5 min
12 човека - 25 различни мнения.....ми аз си избирам 26-тото -> живеят колкото си искат.
12 човека - 25 различни мнения.....ми аз си избирам 26-тото -> живеят колкото си искат.
най опасния са тия ала Брус Уилис умирай трудно :lol:
panterata
11-22-2006, 21:33
мн малко време.. нз с точност
malka_sladuranka
11-24-2006, 12:08
малко малко...1-2мин :)
Nen0RmalniK
11-24-2006, 20:23
awe hora kato se izprazni mom4eto i po glavi4kata sig ostavat malko ili mn spermatozoidi ta vaprosa mi e te kolko jieqt bez da popadat v vlagali6teto gore dolu 4uvala sum se jiveqt 5 min tam nqkade? nqkoi da znae ne6to ???? :? :? :? :? ot edna do dve minuti..
1 - 2 секудни , 1 - 2 мин ... пич какъв е проблема , стани , измии си го и давай пак с пълна пара :smt004
Daqna 85
11-25-2006, 20:51
a ako jiveqt tolkova malko za6to na edin priqtel dokato pravi sex s priqtelkta si i go domarzqva sled parviq tek da otide da se izmie i tq zabremenq??
Мисля че най-много 5 до 10 минути , но не съм 100% сигурна :? :? :? :? :?
awe hora kato se izprazni mom4eto i po glavi4kata sig ostavat malko ili mn spermatozoidi ta vaprosa mi e te kolko jieqt bez da popadat v vlagali6teto gore dolu 4uvala sum se jiveqt 5 min tam nqkade? nqkoi da znae ne6to ???? :? :? :? :?
Що не кажеш директно какво те притеснява ? :|
абе некаде между 1-2сек. и 5-10 мин. ;)
Като се изпразниш си праскаш члена 2-3 пъти в таблата на леглото, след това го даваш на курвата да го осмуче
и би трябвало да са припаднали гадовете