View Full Version : И пак бой..
Аз съм 8-ми клас сега,във ново даскало съм и със 2 приятелки се моткаме из даскалото (и е нормално..) обаче в момента 10-ти 11-ти и 12-ти клас искат да ни бият ,защото сме се били правили на надути.Което не е така,защото до сега на никой не сме се заяли,никой не сме погледнали с лошо око или нещо такова...И пак!В момента не знаем какво да правим защото те са 3 класа все пак ,ние сме 3 момичета и ако се стигне до бой са ни убили..
vie ne pravete i ne im kazvaite ni6to.ako ne gi predizvikate po nqkakuv na4in te nqma da doida da vi biqt ei taka.prosto ne im obru6taite vnimanie.qvno sa naduti idioti i gi drazni tova,4e vie ste svestni. :twisted:
Правили са тоя номер,идват при мен и ми казват "Ти кво си говорила за еди си кой си" дрън дрън и ходи ги убеждавай че нито си говорил нито нищо! Оня ден получих и някви заплахи по скайп от няква от даскалото .. :-#
martin69
11-22-2006, 17:08
Тия дето искат да ви бият са доста как да кажа...умствено изостанали, момичета щели да бият. Не е хубаво да ви тъпчат.
PaSsioN_GiRL
11-22-2006, 17:42
Най-добре кажи на класната си или на някои учител.Щот и аз имах някви такива проблеми оба4е моите хора и те бяха мн надъхани и щеше да стане голям бой и то между мангали и българи и сигурно щеше да ме изключат.Та мисълта ми е че е по добре да кажеш на някой даскал отколкото да тръгваш да са разправят сама.И си помисли може би има някаква причина да искат да те бият ?
MI ako tolkova vi zapla6vat se premestete :-)
n00bstyLe
11-22-2006, 19:45
малко извън темата но... сорка :D
Най-добре кажи на класната си или на някои учител.Щот и аз имах някви такива проблеми оба4е моите хора и те бяха мн надъхани и щеше да стане голям бой и то между мангали и българи и сигурно щеше да ме изключат.Та мисълта ми е че е по добре да кажеш на някой даскал отколкото да тръгваш да са разправят сама.И си помисли може би има някаква причина да искат да те бият ?
говориш за моя проблем нали моя телохранителке
:oops: :oops: :oops:
leko_otkachena
11-22-2006, 19:51
Offf pri nas 10 i 11ti iskat da ni biqt za deto sme im kradqli momchetata :roll: ama men ne me gree,zashtoto te momchetata sami idvat pri nas,a i bratmi me zashtitava!A kato znaqt kuf e toi nesmeqt da me zakachat!
Offf pri nas 10 i 11ti iskat da ni biqt za deto sme im kradqli momchetata :roll: ama men ne me gree,zashtoto te momchetata sami idvat pri nas,a i bratmi me zashtitava!A kato znaqt kuf e toi nesmeqt da me zakachat!
Hah tva sigurno e mn qko brat ti da e v tvoito daskalo i ako ima problem aide batkoooo \:D/ ! Ama vij tezi koito ne sa na tvoe mqsto naprimer kakto e tq :-k kakvo da npravi zamislqla li si se ?
No sq da otgovorq i na neq :D Ta mai se povtarqm de :lol: ama ideqta da kaje6 na nqkoi prepodavatel nikak ne e lo6a :wink: Vse pak u4itelite bi trqbvalo da imat dosta golqm otpit poneje ne za prav pat se sblaskvat s podoben problem :wink: (Povqrvai mi) I mn sorry :(
Aide po jivo po zdravo i da ima MIR :smt006
на бас просто , че сте много готини ...
те момичетата /някои/ като видят хубаво момиче и веднага го смятат за курва и налитат на бой ...
ТЪПО Е ЕЙ!!! я се осъзнайте пфффф ](*,) ](*,) ](*,)
ave kvi klasni mlasni posle da ta urkat cqloto daskalo.nqma kiriq po hubavo se opravi sama ne im butai avanta ako se stigne do boi bii se ne se davai makar i da ta nabiqt.ma spored mene i samo s prikazki 6i sa upraite :wink:
_DaRk_RaIn_
11-23-2006, 06:49
Не им обръщайте внимание и след време и те няма да ви обръщат... ако продължат обаче... пребийте 1,2,3-5,6 и ще разберат с кого си имат работа :twisted: :P 8)
die_die_my_darling
11-23-2006, 14:21
leleiiim i mene iskaha da me biqt 6ot sam emo oba4e :D.... ostai gi da si umrat v prostotiqta ne im obra6taite vnimanie se 1 gi nqma ili ako ima6 nqkoi po strqska6t na vid priqtel nakarai go da te posre6ne ;) az taka napravih ;) ma ne govora za muskuli ili ne6to takova... e da re4em davam ti primer :nakarai nqkoi tvoi fr da se oble4e kat dani filth i da se grimira kato nego ;) ili aide da ne e tolkova hard kato bill ot tokio hotel :P
leko_otkachena
11-23-2006, 15:59
]
Hah tva sigurno e mn qko brat ti da e v tvoito daskalo i ako ima problem aide batkoooo \:D/ ! Ama vij tezi koito ne sa na tvoe mqsto naprimer kakto e tq :-k kakvo da npravi zamislqla li si se ?
No sq da otgovorq i na neq :D Ta mai se povtarqm de :lol: ama ideqta da kaje6 na nqkoi prepodavatel nikak ne e lo6a :wink: Vse pak u4itelite bi trqbvalo da imat dosta golqm otpit poneje ne za prav pat se sblaskvat s podoben problem :wink: (Povqrvai mi) I mn sorry :(
Aide po jivo po zdravo i da ima MIR :smt006nachi bratmi ne e veche ot tova daskalo,no predi ucheshe tam,sega e v USA i nqma koi da me zashtitava,no nikoi ne me zakacha poneje toi predi e uchil tam i go poznavat!Taka che mnogo dobre razbiram kakvo i e na neq!!!!!!
n0 CoNnEc7i0n =)
11-23-2006, 17:06
ми аз в миналото даскало имах подобен проблем щото отидох последните 3 месеца и всички искаха да ме бият по куп различни причини, едните съм им крадяла момчетата, другите съм им била надута, на трети съм казвала здравеей вместо здравееей и подобни и тфа още 1вия ден и 4 момичета ме хфанаха и ената ме фрасна и аз я фраснах ама ми бяха малко в повечко....достойно избягах и викнах данчо и денис и те размятаха цялото даскало и оттогава си ме мразеха тайничко ама не смееха да кажат и гък... СЛАВА ТЕБЕ ГОСПОДИ ЧЕ НЕ УЧА ВЕЧЕ ТАМ!
IKisseDAGirL
11-24-2006, 10:48
пф кво е тва такова даскало, в което се бият за щяло и нещяло... и то 100% от нямане кво да се прави :roll: мн тъпо и безсмислено, друга работа нямат ли си, че ходят да търсят проблеми дори и там, където ги няма #-o
ami obiknovenno s vsi4ki zaici e taka... po-dobre ne se zanimavai i ne im se otqjdai
Мълчете си, не е решение , но с времето ще им писне и ще сте ок
teenkopele
11-25-2006, 23:38
Абре супер тъпа ситуация...представям си какви комплексарки са тези, които искат да ви бият... :shock:
Ако тръгнете да бягате, все да се измъквате и т.н. само ще паднете в очите на всички и нищо чудно да започнат да ви ебават и да се заяждат още повече.
Да, ако се стигне до бой, бъди сигурна, че 3 класа няма да ви скочат...всички са големи на приказки, едва ли не ще направят всичко, но стигне ли се до действия никакви ги няма....абре разбираш какво искам да ти кажа. Ако ви скочат, отвърнете. Да, може да ви понатупат малко, но поне някой и друг ритник/юмрук, а защо не и бокс ще изядат и ще пострадат. Бъди сигурна, че ще спечелите доста респект, ако това се случи.
В крайна сметка, вие сте тези, които решавате как да постъпите, тъй че успех. :wink:
teenkopele
11-25-2006, 23:41
Това да се оплакват на класна/даскал е пълна глупост. Трябва сами да разрешат проблема! :wink:
kati_0513
11-26-2006, 10:11
Аз съм 8-ми клас сега,във ново даскало съм и със 2 приятелки се моткаме из даскалото (и е нормално..) обаче в момента 10-ти 11-ти и 12-ти клас искат да ни бият ,защото сме се били правили на надути.Което не е така,защото до сега на никой не сме се заяли,никой не сме погледнали с лошо око или нещо такова...И пак!В момента не знаем какво да правим защото те са 3 класа все пак ,ние сме 3 момичета и ако се стигне до бой са ни убили..
Не им обръщайте внимание и се опитвайте да не контактувате с никой от онези побойници- срамота 12 клас да искат да бият някои, които се били правели на отворени... :x