Влез

View Full Version : Kajete mi tova koeto nai haresvate v sexa ZA MOM4ETA SAMOO!

Barbi_bad
11-22-2006, 21:28
Iskam da mi kajete kakvo vi haresva v sexa lubimi pozi , koe nai obi4ate duhaneto,analniqt sex i t.n. .... ob6to vzeto vsi4ko. Kogato az i pr mi pravim sex mnogo se pritesnqvam da ne sgafq ne6to :? i za tova iskam pomo6tta vi , a i se pritesnqvam kogato me vijda gola,za6toto ne se haresvam. :cry: ne sym debela no ne se haresvam. Sy6to taka kakvo vi vyzbujda nai mnogo .... iskam da go nakaram da otka4i ot udovolstvie.... kato pravim sex toi svyr6va i po 2-3 pyti no nz iskam da sym idealna vyv vsi4ko za nego obi4am go.... veroqtno me mislite za nekva nz typa,no prosto ne moga da govorq s nqkoi priqtel 6toto mi e mn ne udobno.Pitam vi vsi4ko tova,za6toto toi mi e pyrviqt i iskam naistina da e vsi4ko ok.Nadqvam se da mi dadete syveti... blagodarq vi predvaritelno O:)

ODB36
11-23-2006, 13:31
отпусни се и се наслаждавай просто - така по-добре ще се справяш от колкото да се замисляш какво да правиш!

Pezzzz
11-23-2006, 16:46
Ми мен много ми хареса свиката.. то е естесвено мисля че на сяко момче... му харесва... другото което ме кефи е целуфки на всякаде по тялото :smt016 ::: ::: :roll:

Amayo
11-23-2006, 16:49
Най обичам да гледам - затва е много лошо тва че не се харесваш. :( МНОГО!

fantazor
11-23-2006, 17:26
Ами, ама аз се възбуждам много в сексуалната игра преди секс. Особено много се кефя, когато момичето сама си съблича разни дрешки! :D

Barbi_bad
11-23-2006, 18:41
:smt050 :smt023 blagodarq na za otgovorite :roll: naistina mnogo...

fantazor
11-23-2006, 18:49
Моля, моля. :smt006

Barbi_bad
11-23-2006, 19:07
e.... veroqtno s pove4e trening :roll: 6te se pootpusna :) super ste blagodarq vi mnogo kasmet v vsi4ko

malka_sladuranka
11-24-2006, 12:17
виждам че темата е само за мъже ама мисля и аз да се включа :) доколкото сам забелязала мъжете обичат да ги гледш докато им правиш ::: свирка иии изобщо обичат свирките...ее не само това де...ама повечето много ги обичат

x5er
11-24-2006, 12:58
kato cqlo seksa e udovolstvie.ako ne mu dostavq seksa udovolstvie znachi vuobshte nqma smisyl ot takiva raboti-sublichaniq,dokosvaniq.normalno e seksualnata igra da dostavq udovolstvie no dopira na telata,slivaneto im pravi udovolstvieto po-golqmo ot vsichki ostanali.

MakeEverythiNG
11-24-2006, 19:32
Barbi_bad kakvoto ti haresva na teb , trqbva da se haresva i na drugiq ; )

Nen0RmalniK
11-24-2006, 19:59
svirkataa xaxaa :D

Pezzzz
11-25-2006, 13:39
виждам че темата е само за мъже ама мисля и аз да се включа :) доколкото сам забелязала мъжете обичат да ги гледш докато им правиш ::: свирка иии изобщо обичат свирките...ее не само това де...ама повечето много ги обичат

Ауууу вено... напрао свършвам като ме гледа в очите докато ми прави свирки.... страшно е :smt006

Kako
11-25-2006, 14:29
Ми най ми харесват свирките и "мисионерската" поза но ненеавиждам да го правя с некви космясали!! [-X 8)

Chiana
11-25-2006, 14:39
То рецепта няма за това нещо... Всеки човек е различен. Но все пак аз ще ти кажа какво ми е казвал прятелят ми по този въпрос:
- Искам тя да е страстна. Да й идва отвътре. Да ме гледа палаво, да ми се усмихва еротично, но искрено, не да се прави, защото много се дразня. Искам да прави това, което й идва отвътре. Също така обичам тя да е отгоре и буквално да се самозадоволява върху мен, да го прави така, както й харесва, без да й пука за мен. Тя да определя колко да е бързо и т.н. и така да се довърши сама.

Виж, щом той си е легнал с теб, значи харесва тялото ти. И ти нямаш място за притеснения. В секса не трябва да ти пука от това. За да си добра в леглото, трябва да си максимално отпусната и да не ти пука. Аз също нямам особено хубаво тяло, ама изобщо не ми пука от тая работа, защото знам, че притятелят ми го обожава. И това ми кара да се чувствам уверена.

Barbi_bad
11-25-2006, 22:27
ami az mnogo se sramuvam kogato mu ::: , pritesnqvam se da ne bi da ne go praq kakto trqbva ili 4e ne mu haresva i of .... iskam da sym idealna za nego vyv vsi4ko ,no az kato ne haresvam tqloto si i si mislq 4e i toi ne me haresva... no 6te opitam da preglutna srama si ... blagodarq vi mnogo , O:)

Chiana
11-26-2006, 07:01
Мацкааа, спокойно! Никой не се е родил научен. Нормално е. Аз да ти кажа хич не можех отначалото да ги издокарвам тия френски. Особено първите няколко пъти седях, блещих се и се чудех как да го подхвана. :lol: Ама с времето се добива тренинг, опит... Съвсем по друг начин започват да стоят нещата. Виж, защо не го питаш как му харесва, как иска да го правиш? Или го разпитай за сексуалните му фантазии. Говорете си за тия неща. Говорете си за всичко, каквото ви е на акъла. Това ще ви направи по-близки душевно, а с душевната близост идва и интимната... Сподели му всичко... Кажи му, че не си харесваш тялото и го попитай той дали го харесва. А аз съм убедена, че е така. Макар че някои мъже не знаят как да го показват. Пък и съм убедена, че и той има притеснения дали ти доставя удоволствие и т.н. Виж, всеки има комплекси за тялото си. Мноого малко хора твърдят, че имат перфектни тела. Обаче когато един човек те обича и държи на теб, ти за него си перфектна и единствена.
А знаеш ли кое друго е много удачно? Наконти се. Ама така че да си супер секси. Ти да се чувстваш секси. Веднага мога да ти предложа ботушки с тънко токче и поличка, ама незнам какъв стил носиш. И отиди при него супер уверена в себе си. Та това е. И той като те види, повярвай ми само от вида ти ще пощурее и ще иска да те има на момента. Изпитан трик... :roll:
Аз сори че пиша в тая тема, не съм момче, ама и аз съм минала по тоя път и те разбирам и се надявам все нещичко да ти е от полза от моите съвети. Пък и ти казвам доста неща, които приятеля ми ми е казвал и споделял, а той е момче. :roll:

WaKo
11-26-2006, 08:39
Chiana го каза в първия пост - трябва да е страстна, но искрено - това прави жената добра в секса. Ако има страст всичко ще се получи и твоя човек ще се кефи максимално независимо какво и как му правиш - възбудата е в мозъка, не в оная работа. Честно казано като видя приятелката ми много възбудена и страстна и изобщо не ми се занимава да ми прави свирки, ами направо се почваме. НО това пък не можеш да го изиграеш - трябва да ти идва отвътре, но докато мислиш дали правиш това и онова както трябва нищо няма да се получи - просто запомни - в секса няма правилно и грешно - има приятно и неприятно - ако на него му е хубаво значи е правилно и обратното. А ако просто искаш да му доставиш удоволствие има много начини - свирка, анален секс, абе всичко, но ако искаш той да е наистина задоволен трябва да му задоволиш мозъка, така да се каже - тоест един бесен, страстен секс за 5 минути в мисионерска поза може да е много по-задоволяващ от 1 час свирки и всякакви акробатики в леглото. А затова какво да правиш конкретно, за да постигнеш тоя ефект - еми мъжете сме си малко воайори - ще го възбудиш максимално, ако примерно се самозадоволяваш пред него известно време без да му даваш да се включва, а само да гледа - поне мен това ме побърква, пък за другите не знам. След това две не виждам и искам само секс. Хайде да съм помогнал и успех

theworldleader
11-26-2006, 08:44
Обичам много задната.. да и хвана косата и ... дай дай ;)
Обичам да ми правят свирка, обаче момичето да знае как, иначе си е все тая, не че няма да и кажа мерси, браво ;)
все пак не трябва да я обиждам, обаче ако момичето е добро в това.. (само едно момиче до сега от всичките, които са ми правили свирки е била уникално добра ) всичко е на 6 и ебати кефа..
Обичам 69, самата поза, като видиш дупето на момичето, как се е надупило и лижеш отдолу, те възбужда допълнително...