PDA

View Full Version : Mомичетата не ме приемат на сериозно //

HeeHeee
11-23-2006, 13:16
значи ето в какво представлява проблемът:
разбирам се с много момичета и си говорим често шегуваме се смеем се ..
те ме уважават и аз тях но когато започна да говоря да излезем или нещо таково винаги си мислят че се е*авам с тях ,,
Дори с "перфектното" момиче и тя ме приема на майтап ](*,) :roll:
а аз направо не мога да спя само за нея си мисля сами си правете изводите
Незнам защо но не си падам по заспали и вечно ядосани задници и затова и аз не искам да съм такъв

е кажете сега вие

brutal_baby
11-23-2006, 13:49
миии докажи им го каоо направиш някакъв жест или изненада или и аз не знам за да те възприенат насериозноо

R0lfc0pter
11-23-2006, 14:00
AWE kat si ligav nema ti priemat naseriozno, kvo iska6

crazy_sexy_cool`f
11-23-2006, 14:25
Казваш, че се разбираш с момичетата, че се шегувате и смеете. Това може от фругите да се възприема като вид флирт.

koalka
11-23-2006, 14:32
Казваш, че се разбираш с момичетата, че се шегувате и смеете. Това може от фругите да се възприема като вид флирт.Да,и според мен е така.А и не е лошо да говориш с това момиче и да я поканиш на среща.Току виж нещо може да излезе...

solveig_m
11-23-2006, 15:07
vij sega ako produlji6 da si blizuk s momi4etata te 6te te vuzpriemat kato priqtelka budi muj i se druj po-vurdo

lady_bird
11-23-2006, 15:30
se6tam se za edno mom4e,koeto samo dopredi godina se oplakva6e ot su6toto ne6to-4e ne go vuzpriemat naseriozno...nz kakvo napravi,no sega e nai-tursenoto mom4e v kvartala i po4ti vsqko momi4e si me4tae za nego.
ta misulta mi e-nikoi ne znae koga ne6tata si smenqt mestata ,imai turpenie,i na tvoqta ulica 6te izgree slunce :wink:

die_die_my_darling
11-23-2006, 15:33
da e ima gi i takiva mom4eta det dvijat s momi4etata i te po4vat da gi priemat kato bezpolovi sa6testva ti qvno si takav

HeeHeee
11-23-2006, 17:33
нещо не сте ме разбрали както трябва : не съм някав женчо дето само с момичета се ДВИЖИ ! дори напротив
Само че като съм с тях(а и не само с момичета) ами просто като съм с тях не съм някав сериозен и повече на лиготия май излиза че го удрям(така разбирам последно време а и от вас ..)

L_i_z_I
11-23-2006, 17:36
Значи ти си типичен пример за момче-приятел.Държиш се с момичетата както те се държат енда към друга и точно това фи кара да са толкова близки с теб.Те не те приемат на сериозно защото те смятат за нещо като една от тях(не се обиждай,това не е лошп)Ти явно доста добре можеш да общуваш с момичетата,което е голям плюс...Но нали разбра къде е проблема според мен..Те просто не могат да те приемат за нещо повече,само поради факта,че си като една от тях :-k :-k :-k

die_die_my_darling
11-23-2006, 18:20
нещо не сте ме разбрали както трябва : не съм някав женчо дето само с момичета се ДВИЖИ ! дори напротив
Само че като съм с тях(а и не само с момичета) ами просто като съм с тях не съм някав сериозен и повече на лиготия май излиза че го удрям(така разбирам последно време а и от вас ..)
eee sorka pi4 na4i vij ko naprai 1 moi fr sas sa6tiq problem:mnoo haresva6e 1 momi4e ma tq go priema6e samo kato mnoo dobar fr toi si fana nekva za gadje i onova momi4e izrevnuva i ot tam se po4naha haresvanici ala-bala... ;)

eleto_ludo_dete
11-23-2006, 20:01
Mom4e,stegni se ...malko :)Opitai se da pokaje6 ,4e tq e po-specialna za teb.Pokaji nqkakva dr ,malko po-seriozna strana ot sebe si.Awe napravo q pokani na kafe,nqkade da se razhodite....Spodeli i ne6to...moje6 da i kaje6 ei tva deto ni napisa tuk vav foruma.Garanciq ,4e tq 6te vidi ne6to razli4no ot obi4ainoto ako i spodeli6 tova....I sled vreme 6te zapo4ne da zabelqzva i plama4eto v o4i4kite....Ako znae kak se 4uvstva6 sam 100% sigurna ,4e 6te se postarae da te opoznae izvan sme6kite i 6egite:):):)