PDA

View Full Version : Много объркана ситуация

11-23-2006, 14:58
Историята е малко дълга, но бих искал да ми дадете съвет, макар и вече да съм го взел искам да се убедя, че е правилен. Историята е следната :

Преди три месеца се запознах с едно момиче, което се оказа, че е от моя нов клас. Всеки ден ми мяташе разни погледи през часовете, усмихваше ми се и по всичко си личеше, че изпитва нещо към мене. Не закъснях и с решението си да излезем, но от тук се започнаха едни плетеници. Викнах я да излезем, но тя каза, че ще си ходи петък (не е от нашия град) и няма да може, ако искам в неделя вечерта. Естествено аз се съгласих и изчаках с голямо нетърпение неделя. Ето, че дойде и получавам смс, че няма да може да излезе. След като излязох аз я видях на отсрещното кафе и я погледнах едно изпитателно, при което тя също си задържа погледа към мен и сякаш с поглед каза ' съжалявам '. После ми се извини. След няколко дни предприех пак нещата за среща и този път пак същия номер ми изигра, но този път не я срещнах никъде, но пък и звъннах и разбрах, че си е у тях. Няколко дни по късно я викнах да излезем и този път тя дойде навреме. Изкарахме си супер, постоянно беше фън и нямаше място за спек, дори и когаот млъкнем за 10-15 сек не се получава кофти ситуация от рода на ' кво да кажа сеа ? '. Разбрах, че нещата ще бъдат супер ако се получи. На следващия ден тя трябваше да си ходи. След като се върна започнала да разправя от нашия клас за нейния приятел, при което аз супер много се очудвам. Разбирам, че си има приятел с които се виждат 1-2 пъти в месеца и се досещам за каква връзка става на ъвпрос. Проблема е, че ходя отдавна. Както и да е. Пратих и смс със следното съдържание ' омръзна ми да ме лъжеш и разиграваш, пък може и приятеля ти да каже нещо..? ' при което тя се обърна на другата страна и не погледна цял час към мен. На следващия ден се правех, че не я виждам и този ден ми беше най натовареиня и си бях оставил телефона в нас. Като се прибрах прочетох смс ' не се познаваме вече а? сметка ли ще ми държиш, че си имам приятел или просто не мога да си имам и други приятели? '. При което аз и отговорих, че е трябвало да микаже още отначалото. Последваха няколко излизания и всичко беше повече от перфектно. Колкото и да ми се иска явно няма да се получат нещата. Пред последния път като я изпращах я хванах за ръката докато я изпращах до тях и й подметнах въпроса дали може да се получи нещо между нас и тя каза ' не знам. '. Аз й казах добре и на последния път (вчера) като излизахме я попитах дали е помислила върху това което я попитах и тя пак каза не знам и аз прекратих темата. Като я изпращах я хванах за ръката и бях решен вече да я целуна, но тя се отдръпна малко преди тях, тоест дръпна си ръката от мен и се направи, че я боли крака. Разбрах намека и престанах да се опитвам. Праща ми смс ' виж сеа мн добре знаеш, че си имам приятел, но ако искаш може да бъдеш с мен, но трябва да знаеш че ще бъда и с него..НО ТОВА НЯМА ДА НИ РАЗВАЛИ ПРИЯТЕСЛТВОТО НАЛИ? ' При което аз й върнах, че ще се разберем утре. На следващия ден след голям размисъл с един мн добър приятел стигнахме до извода, че е по добре да бъде или само с мен или само с него. След часовете я настигнах и й казах, че не ме устройва това да бъдем двама и тя каза ' ми добре. '. Днеска си говорих с нейната ' събеседничка ' (тази която сяда до нея през повечето часове) и каза, че си има приятел, който много го обича, но аз замълчах за това, което тя ми каза. Ясно е че от типа ' момиче с няколко момчета .. '. Също и още едно нещо, което много ме отблъсна. Падала си по по големи от мен (тоест 16-17) и не можело да бъда с нея, щот съм бил малък. След като съм бил малък, подяволите, защо ми прави всички тези намеци и т.н. ](*,)

Не мога да бъда приятел с някой към който имам малко повече силни чувства. Ще се самозалъгвам през цялото време и всичко ще бъде много объркано и реших да спра всякакви връзки с нея. Ще ми е трудно, знам, но така е по добре. Надявам се все пак някой да го прочете и да си каже мнението дали съм постъпил правилно. Съжалявам, че е толкова дълго, но не мислих, че така ще се развият нещата.

11-23-2006, 15:01
Edit : Отблънснах доста момичета заради нея, защото тя беше моя ' идеал ' за момиче преди да я опозная ...

SaSeTo
11-23-2006, 15:29
Не знам какво да ти кажа .. Е все пак ако не се беше пробвал нямаше да разбереш какво ще стане,нали ..

Th3WildAng3l
11-23-2006, 17:29
Ем момиче ... иди я разбери :D
Относно това дали си постъпил правилно или не - мисля че така е най-добре за теб. А ако на нея не и харесва ще направи нещо по въпроса.

SummeRLove08
11-23-2006, 18:30
Хубаво си постъпил,одобрявам решението ти.Лошото в случая е,че си отблъснал много момичета поради нея.
Е,това ще ти е за урок. :wink:

die_die_my_darling
11-23-2006, 18:32
http://i46.photobucket.com/albums/f141/ah-bee/emoticons/th_swear.gif
ne sezanimavai pove4e s taq k*4ka...ne te zaslujava jivei si jivota bokluci ne ti trqbvat!!!

11-23-2006, 19:12
Мерси, започвам всичко отначало и на чисто, както се казва ;)

malkata_
11-23-2006, 19:12
..не се унижавай заради това момиче...има много други които си заслужават повече от тази..съжалявам за израза "кучка"!!!гледай си живота...а пък ако тя иска нещо повече,но да е само с теб знае къде да те намери.... :mrgreen:

11-23-2006, 22:05
Pita6 za6to te razigrava- otgovorut e prost - za6toto obi4a da q haresvat, dava naprazni nadejdi, umee da vurvi horata na malkiq si prust ...A i ne e lud toq koito qde banicata, a tozi koito mu q dava! Taka 4e ti si pozvolil da te motae, no te pozdravqvam za tvurdoto re6enie da se otkaje6 ot neq! =D> Prosto ne is zaslujava, nikoga nqma da znae6 koga e iskrena i vinagi 6te se uzmu4va6 s kolko li e o6te, ako imahte vruzka! Taka 4e napred! Tq edin den 6te se seti kakvo e propusnala...Yspeh!

tequila
11-23-2006, 22:11
..не се унижавай заради това момиче...има много други които си заслужават повече от тази..съжалявам за израза "кучка"!!!гледай си живота...а пък ако тя иска нещо повече,но да е само с теб знае къде да те намери.... :mrgreen:
не се унижавай заради никое момиче ... просто е жалко ... както и едно момиче не трябва да се унижава заради никое момче ...

11-24-2006, 03:53
Pita6 za6to te razigrava- otgovorut e prost - za6toto obi4a da q haresvat, dava naprazni nadejdi, umee da vurvi horata na malkiq si prust ...A i ne e lud toq koito qde banicata, a tozi koito mu q dava! Taka 4e ti si pozvolil da te motae, no te pozdravqvam za tvurdoto re6enie da se otkaje6 ot neq! =D> Prosto ne is zaslujava, nikoga nqma da znae6 koga e iskrena i vinagi 6te se uzmu4va6 s kolko li e o6te, ako imahte vruzka! Taka 4e napred! Tq edin den 6te se seti kakvo e propusnala...Yspeh!

Много е вярно това, защото първия път когато излязохме ми е разправяла колко много момчета я чакат и как щели да си прекарат и била мн объркана защото нз какво да прави. И аз съм се чудил дали ще ме лъже след като тръгнем, дали постоянно ще търпя да бъда унижаван и т.н., но явно това няма да стане и се РАДВАМ за това. Мерси много хора, помогнахте ми доста. :)

11-24-2006, 16:42
Изтрих смси, изтрих номера й, днес цял ден правя така, че да не гледам към нея, но.. единствено не можах да язалича от мислите си. Тя забеляза, че не я гледам и само веднъж направих грешката да я погледна и тя ме гледаше едно унило.. не мога да й разбера номерата. Тази вечер ще се напия с приятели и нали знаете, че когато човек е пиян тогава е най искрен..нямам й номера, така, че ще видим какво ще стане. Искам да я залича..но не мога :( Трябва ми само воля и единствено да не се отдавам на желанието да говоря с нея.. " Слушай разума, преди сърцето .. "

LO6IQ
11-24-2006, 16:48
не се унижавай заради никое момиче ... просто е жалко ... както и едно момиче не трябва да се унижава заради никое момче ...
=D>

11-25-2006, 09:44
Вече нещата притихват..нито тя ме търси, нито аз нея. Явно така и ще си остане. Сега в почивните дни няма да я виждам, което ще ми помогне по бързо да забравя чувствата или поне до такава степен, че да не ми е гадно и да ми е сдухано. Надявам се нещата да се оправят. Благодаря ви много, помогнахте ми значително ;)

DevilWish
11-25-2006, 10:30
Хубаво си постъпил,одобрявам решението ти.Лошото в случая е,че си отблъснал много момичета поради нея.
Е,това ще ти е за урок. :wink:
ДАм това за другите момичета е единствената грешка иначе всичко ще бъде О.К. ,а ако спреш да я виждаш ще я забравиш и ще я намразиш дори повярвай ми.Аз обичах 1 момче 4 години и 4 години всеки ден плаках за него ,но след като се махна от моето даскало и спрях да го виждам го намразих адски много!!!

ObI4Am_Te
11-25-2006, 10:59
emi .. kvo da kaja az :( edno mom4e v daskalo mi pravi nameci 4e me haresva oba4e si ima priqtelka .. :( makar 4e se poznavam s nego !! Az iam 4yvstva kam nego no ako my priznaq 6te zagubim kontakt vob6te nqma da me ima za jiva .. no kakto i da e iskam da kaja 4e sea ot taq istoriq znam 4e po dobre toi da ne razbira 4e go haresvam za da ne stane podobno na taz istoriq :) :P a pa za re6enieto ti mislq 4e e naitsina pravilno no po ti si trqbval da se otdrupne6 o6te kogato e kazala iam si priqtel i pri 1-voto neznam !! Se pak e momi4e ;D neznae kakvo iska :) A za tova kadeto si otbluskal mn momi4eta naistina neka ti sluji za urok \:D/ are kasmet !

ПСИХОЗА
11-25-2006, 11:08
Преди три месеца се запознах с едно момиче, което се оказа, че е от моя нов клас. Всеки ден ми мяташе разни погледи през часовете, усмихваше ми се и по всичко си личеше, че изпитва нещо към мене. Не закъснях и с решението си да излезем, но от тук се започнаха едни плетеници. Викнах я да излезем, но тя каза, че ще си ходи петък (не е от нашия град) и няма да може, ако искам в неделя вечерта. Естествено аз се съгласих и изчаках с голямо нетърпение неделя. Ето, че дойде и получавам смс, че няма да може да излезе. След като излязох аз я видях на отсрещното кафе и я погледнах едно изпитателно, при което тя също си задържа погледа към мен и сякаш с поглед каза ' съжалявам '. После ми се извини. След няколко дни предприех пак нещата за среща и този път пак същия номер ми изигра, но този път не я срещнах никъде, но пък и звъннах и разбрах, че си е у тях. Няколко дни по късно я викнах да излезем и този път тя дойде навреме. Изкарахме си супер, постоянно беше фън и нямаше място за спек, дори и когаот млъкнем за 10-15 сек не се получава кофти ситуация от рода на ' кво да кажа сеа ? '. Разбрах, че нещата ще бъдат супер ако се получи. На следващия ден тя трябваше да си ходи. След като се върна започнала да разправя от нашия клас за нейния приятел, при което аз супер много се очудвам. Разбирам, че си има приятел с които се виждат 1-2 пъти в месеца и се досещам за каква връзка става на ъвпрос. Проблема е, че ходя отдавна. Както и да е. Пратих и смс със следното съдържание ' омръзна ми да ме лъжеш и разиграваш, пък може и приятеля ти да каже нещо..? ' при което тя се обърна на другата страна и не погледна цял час към мен. На следващия ден се правех, че не я виждам и този ден ми беше най натовареиня и си бях оставил телефона в нас. Като се прибрах прочетох смс ' не се познаваме вече а? сметка ли ще ми държиш, че си имам приятел или просто не мога да си имам и други приятели? '. При което аз и отговорих, че е трябвало да микаже още отначалото. Последваха няколко излизания и всичко беше повече от перфектно. Колкото и да ми се иска явно няма да се получат нещата. Пред последния път като я изпращах я хванах за ръката докато я изпращах до тях и й подметнах въпроса дали може да се получи нещо между нас и тя каза ' не знам. '. Аз й казах добре и на последния път (вчера) като излизахме я попитах дали е помислила върху това което я попитах и тя пак каза не знам и аз прекратих темата. Като я изпращах я хванах за ръката и бях решен вече да я целуна, но тя се отдръпна малко преди тях, тоест дръпна си ръката от мен и се направи, че я боли крака. Разбрах намека и престанах да се опитвам. Праща ми смс ' виж сеа мн добре знаеш, че си имам приятел, но ако искаш може да бъдеш с мен, но трябва да знаеш че ще бъда и с него..НО ТОВА НЯМА ДА НИ РАЗВАЛИ ПРИЯТЕСЛТВОТО НАЛИ? ' При което аз й върнах, че ще се разберем утре. На следващия ден след голям размисъл с един мн добър приятел стигнахме до извода, че е по добре да бъде или само с мен или само с него. След часовете я настигнах и й казах, че не ме устройва това да бъдем двама и тя каза ' ми добре. '. Днеска си говорих с нейната ' събеседничка ' (тази която сяда до нея през повечето часове) и каза, че си има приятел, който много го обича, но аз замълчах за това, което тя ми каза. Ясно е че от типа ' момиче с няколко момчета .. '. Също и още едно нещо, което много ме отблъсна. Падала си по по големи от мен (тоест 16-17) и не можело да бъда с нея, щот съм бил малък. След като съм бил малък, подяволите, защо ми прави всички тези намеци и т.н. Brick wall

Не мога да бъда приятел с някой към който имам малко повече силни чувства. Ще се самозалъгвам през цялото време и всичко ще бъде много объркано и реших да спра всякакви връзки с нея. Ще ми е трудно, знам, но така е по добре. Надявам се все пак някой да го прочете и да си каже мнението дали съм постъпил правилно. Съжалявам, че е толкова дълго, но не мислих, че така ще се развият нещата.

Преди 2 месеца се запознах с 1 момиче което се оказа, че е от моя нов клас много е красива но ме е срам да говоря с нея, обичам я но си има си сериозен приятел от 2 години.
Извод от твоя клас ли е НЯМАТЕ ШАНС, можеш само да си я гледкаш и да

:smt009 :smt009 :smt009 Според всички статистики хората, които са от 1 клас нямат щастливо бъдеще заедно, дори да живеят 5 6 год заедно и дори да се оженят после се разделят но това определено става супер рядко.

11-25-2006, 15:06
a pa za re6enieto ti mislq 4e e naitsina pravilno no po ti si trqbval da se otdrupne6 o6te kogato e kazala iam si priqtel i pri 1-voto neznam !!

Тя ми каза на последнат ни среща ..

leko_otkachena
11-25-2006, 15:14
http://i46.photobucket.com/albums/f141/ah-bee/emoticons/th_swear.gif
ne sezanimavai pove4e s taq k*4ka...ne te zaslujava jivei si jivota bokluci ne ti trqbvat!!!dobre prokrepqm te bez izcepkata za k*chkata

11-25-2006, 16:35
Благодаря много на всички. Малко по малко се оправям и днеска почти не се бях сещал докато не останах сам, но с музиката се оправям някак си и я избивам от мислите си. Дано всички отмине скоро, защото в момента това не ми харесва. Искам да дойде понеделник и тя да разбере, че повече не ме интересува, че ме е изгубила и че не знае какво е изпуснала. Дано някой ден разбере..

11-28-2006, 16:26
Ето вече 4 дена не съм я търсил (считано от 24ти) и днеска тя ми кликва, аз не съм и върнал защото бях на тренировки до сега и няма и да й върна. Не мога да разбера какво иска ? Няма да й кликвам тази вечер, независимо дали ще кликне пак, ще видя утре на даскало как се държи, но просто не мога да я разбера. След като видя, че ме изгуби явно иска пак да й 'свиря' по гайдата..няма да стане този път. Какво да правя ?