PDA

View Full Version : Kakvo da napravq ... ?

11-23-2006, 15:54
haresvah edno momi4e ... s neq sme y4ili zaedno v edin kurs. az sum na 14 a tq na13. tam kato y4ihme tq be6e edinstvenoto momi4e v grupata i se durje6e malko se edno e skarana s nas ama mene neznaeh 6to me priema6e :) bqhme v edno daskalo i kato q zagovarqh tq mi izmunkva6ePsamo edno "zdrasti" ama az ne se otkazah i si li4e6e4e i epriqtno
prez lqtnata vakanciq zapo4naha da hodqt se sled nas, da ni sledqt(nopak ni6to ne kazvaha). Razbraha absoliutno si4ki mesta kadeto hodim s moite fr. Posle napisa na edno mqsto 4eme hareswa i kolkoto i puti da otivah pri neq (izlizahme v edna i su6ta gradinka - az s moite fr i tq s neinite) tq ne govore6e zatova. ne si govorim nz 6to. vednaj s edin moi fr otidahme pri neq i sednahme na ednapeika to4nozad tqhnata , a te kato ni vidqha stanaha i si trugnaha. dori nese oburnaha.
tq ne e slaba... malko e pulna i otdale4e si li4i 4e ima kompleksi ili e dosta sramejliva ama az q haresvam dosta. nz kakvo da napravq i dali tq go pravi za6toto naistina me haresva ili prosto mi igrae gadni 6egi4ki. Naposledak ve4e ne q vijdam za6toto sme razl. smeni (az sa sam 8mi a tq sedmi klas). Imam edin fr koito o6te e v tfa daskalo.
kajete kakvo mislite
ko da napravq.
Thanks na i4ki koito kajat ne6to po vaprosa :)

sledko_f>93
11-23-2006, 15:55
.... ---->

Remini
11-23-2006, 16:08
Преди години 7 клас да си имаш гадже беше голяма работа ...
Сега даже 4-5 клас ходят...големи аномалии,но да не се отклонявам от темата...
Аз ти препоръчвам..като по голям от нея и момче намери и номера или отиди по време на училище в нейната смяна и и кажи че искаш да си поговорите,кажи и че я харесваш и ще се разберете :P

Kisses_P
11-23-2006, 16:44
определено трябва да си поговорите. тя няма да поиска първа да говорите тъй като казваш, че срамежлива. КАто се засечете следващият път просто я хвани и си поговорете

die_die_my_darling
11-23-2006, 16:47
xaxa taq kvo e lape...hem iska hem ne i stiska