View Full Version : Кажете ми защо избирате да си легнете с този, а не с другия?
Хайде сега. Вие сте свободна, нямате гадже. Да приемем, че има двама настойчиви ухажори. Как и по какви причини ще изберете Х, а не Y или обратно, ще изберете Y, а не Х.
В каква зависимост попадат X и Y за вашия избор? Изпадали ли сте пред дилемата кой от двамата? Дали и двамата? И т.н.
teardrop
11-24-2006, 13:10
Е.....който повече ми харесва (НО освен на външен вид е задължително и по характер да ми допада), той. Ясен отговор.
ami poprincip toia koito haresvam pove4e no ako niamam 4uvstva kum nito edin ot tiah ne bih izbrala nikoi
olive_oil
11-24-2006, 13:31
как така ще лягаш с някой,който не ти е гадже?!?
Що пък не?Ако е няква пичка и ми е харесала бих си легнал с нея за една нощ...Всичко става,а и много хора го правят в наши дни!
olive_oil
11-24-2006, 13:38
съгласна съм,но и ти се съгласи,че на нашата възраст не е най-подходящото хоби "секс за една нощ"А и на момичето(ако е на 14-17)няма ли да й стане малко тъпо след въпросната вечер?Не забравяй,че момичетата мн по-рядко от момчетата лягат с някого само заради единия секс
IKisseDAGirL
11-24-2006, 13:49
eйее ама и ти така се изказа.. от кой манастир идваш :mrgreen: :-#
сорка, не се обиждай, но прозвуча много... странно, да речем :roll:
защо и момичетата, като момчетата, да не могат да са с някой само по веднъж.. кое му е лошото да разпуснеш, да си "поиграеш", както правят често те? :) според мен няма нищо изненадващо или нередно, в реда на нещата си е :wink:
що се отнася до въпроса на автора :arrow: изключително елементарно е, ще си легна с този, който ме привлича повече физически ;-)
ABSOLUTme
11-24-2006, 13:55
:arrow: изключително елементарно е, ще си легна с този, който ме привлича повече физически ;-) [/b]
:-D
olive_oil
11-24-2006, 13:56
eйее ама и ти така се изказа.. от кой манастир идваш :mrgreen: :-#
сорка, не се обиждай, но прозвуча много... странно, да речем :roll:
защо и момичетата, като момчетата, да не могат да са с някой само по веднъж.. кое му е лошото да разпуснеш, да си "поиграеш", както правят често те? :) според мен няма нищо изненадващо или нередно, в реда на нещата си е :wink:
що се отнася до въпроса на автора :arrow: изключително елементарно е, ще си легна с този, който ме привлича повече физически ;-)
съгласна съм,но и ти се съгласи,че на нашата възраст не е най-подходящото хоби "секс за една нощ"А и на момичето(ако е на 14-17)няма ли да й стане малко тъпо след въпросната вечер?Не забравяй,че момичетата мн по-рядко от момчетата лягат с някого само заради единия секс това е мнението ми.А и няма за кво да се убиждам,просто дискотираме \:D/ :roll: ;)
IKisseDAGirL
11-24-2006, 14:09
едва ли може да се определи точно като хоби... това просто може да се случва от време на време, не е задължително да е хоби :wink:
а защо да не е най-подходящото - заради това, че на тази възраст, както се изрази ти, тийнчетата са прекалено мнителни и предубедени и като нищо могат да ти лепнат етикетчето "курва"? е, лично на мен мн не ми пука какво говорят останалите :)
а може би защото има опастност от забременяване или болести? еми, тази опастност си я има дори и ако спиш с един и същи човек, пък и за това са измислили презервативите, хапчетата и т.н.
сещам се само за тези две причини, а те за мен не са основателни, защото си имат решение, така че... :P
"Не забравяй,че момичетата мн по-рядко от момчетата лягат с някого само заради единия секс"
И това не е особено вярно!Има момичета и момичета,така че е глупаво да обобщаваш!Аз познавам поне 3,които си биха легнали с мен само за единия секс(без да се фукам колко съм привлекателен,но е вярно)...
И както каза колежката над мен в този форум много се говори за морал и така нататък,защото малко или много всички вие сте под крилата на родителите ви и още не знаете какво означава самостоятелен живот!Затова обичам какичките,щото те директно си действат и после,ако си истнски мъж и не говориш кво сте правили,хем няма да и излезе име,хем може да стане нещо между вас за в бъдеще!Просто в този форум мисленето е типично тийнейджерско!Или малко по образно казано-хем ви се ебе и искате да опитвате,хем все още моралът,който мама и татко са ви налагали ви тежи и не можете да избягате от него!Като станете на 22-23 и друго ще мислите,но засега карайте по етикета,защото само така ще станете хора!
Ами аз поне не съм от момичетата,които ще си легнат с някое момче само,защото го харесват...Просто характера ми е такъв.А и предпочитам да го правя с човек,който знам,че ме обича безумно много,който и аз обичам.
malka_sladuranka
11-24-2006, 15:42
ако е само за една вечер- по-красивия
но ако е за сериозна връзка 1во ще ги опозная
krem4et0
11-24-2006, 15:59
Просто си има нещо-нещо ти трепери,нещо ти се свива или си неустоимо привлечен. Хормони и флуиди!
bibi1fit
11-24-2006, 18:29
Много зависи дали ги виждам за пръв път или ги познавам и в каква обстановка ще попадна...хм...и количеството алкохол има значение. Правила съм го за по една вечер, много е готино и няма обвързване, а избора според зависи кой ще ме привлече първо физически и после с думи :)
OtherDimension
11-24-2006, 18:53
съгласна съм,но и ти се съгласи,че на нашата възраст не е най-подходящото хоби "секс за една нощ"А и на момичето(ако е на 14-17)няма ли да й стане малко тъпо след въпросната вечер?Не забравяй,че момичетата мн по-рядко от момчетата лягат с някого само заради единия секс
e kak taka ?!
nali za sex-a sa nujni 2ma ?! :shock:
panterata
11-24-2006, 19:26
ако е само за една вечер- по-красивия
но ако е за сериозна връзка 1во ще ги опозная и аз такам :)
Ако е само неангажиращ секс ще си го избера само и единствено по външния вид.
svetoslava_sliven
11-24-2006, 22:03
mi mn truden vapros predlagam sama da si re6i6 uravnenieto s dve neizvesni.
Izbiram si po simpati4niq s nadejdata 4e huq mu 4e e normalen ,a ne nenormalen :) :evil:
Ммм, аз не си лягам с някого за 1 нощ. Ще започна връзка с някого, когото първоначално харесвам на външен вид, а и по характер да ми прави впечатление. Впоследствие, ако видя, че характерите ни си допадат, че се разбираме, че не е някой дебил и е точен човек, ще си легна с него. Ако не се държи добре с мен, ако ми се прави на идиот, ако не ми се обажда, обижда ме и т.н., държи се студено... еми няма да задълбочавам връзката ни със секс, ами ще се разделим.
Бих легнала с този който ме привлича повече като излъчване.
лягат с които е по паралия
е те тва е
tedinkata_
11-26-2006, 18:07
Бих легнала с този който ме привлича повече като излъчване.