View Full Version : Подарък за класната
™bLaCk`RoSe™
11-24-2006, 19:44
Класната ми има на 5 декември рожден ден.Разполагаме класа с около 40 лева за подарък.Та... въпроса е какво може да и вземем за тези пари?Тя е на 28 години.
Sladkata_Nansi
11-24-2006, 20:41
Oho mi tq mladi4ka be-kato moq klasen :lol: Spomnqm si,4e predi godina za nqkakav povod bqhme sabrali i nie 40lv i vzehme na klasniq mi edna zlatna grivni4ka-taka 4e i vie moje da vzemete na va6ata klasna ili zlato ili srebro-zavisi kakvo nosi /ako nosi de/.Pak moje i da napravite edin album na klasa,ama trqbva malko vremence,4e i nervi i malko trudno stava s edna duma! :D
™bLaCk`RoSe™
11-24-2006, 21:13
Това е идейка.Мерси
HopeLesss
11-25-2006, 11:27
Златна гривна за 40 лв? :shock: То това трябва да е като конец...
На нашата класна преди година и бяхме направили огромна торта с надписи и свещички и бяхме влезли в един от часовете и маскирани и целите в балони. Тя много се изкефи. Отделно бяхме и взели някакъв сувенир, но със сигурност самото изживяване и изненадата ще ги запомни много по-добре отколкото всякакви подаръци...
Kisses_P
11-25-2006, 11:28
на старата ми класна само че за коледа и бяхме направили албум. отне ни около седмица.тя мн се зарадва, така че ако успеете да се организирате бързо и направете албум с ваши снимки и в училището и под всяка снимка на човек от класа сложете листче с пожелание.