View Full Version : роднини
Гостенин
11-25-2006, 00:26
Ако имате първа братовчедка която е доста секси и перверзна и иска да прави секс с вас, ще се съгласите ли? Моля помогнете.
P.S.: Не можах да намеря как се прави анкета ...
НИКОГА, ЗАЩО
1 МЕЖДУ РОДНИНИ !? АБСУРД
2 Защото не правя секс без да обичам, защо? Защото няма да изпитам удоволствието, ако обичам момичето.
Абе шибай бе брат 1-2-3-5-та шибай яко само сестра да не ти е. !
Слагаш презерватив и яко на черешата :mrgreen: ко няя бебета да и правиш или да се жените аре ходи я опаткай и пиши как е минало :wink:
Гостенин
11-25-2006, 00:50
И аз тей си викам :) пишката винаги зема вярното решение :-D
ще се сетишшшшшшшшш що и аз няям такива брачедки :)
И не забравяй гумата от друго няма какво да се притесняваш :mrgreen:
Ааа и да е тайна шефе щото нали не искаш леля ти или там как ти се пда да те убият от бой :mrgreen:
:cry: :cry: :cry:
ОБЩЕСТВОТО ПАДА ЛИ ПАДА,, КАТО ОНАЗИ СТАРА СОФИЙСКА ЗГРАДА
Гостенин
11-25-2006, 01:07
и така де ... пишката ми казва давай ума - чакай :smt012
вий за или против сте ???
cvetiiii
11-25-2006, 01:13
zna4i hodq s 1 mom4e ot 3-4 meseca i sno6ti go pravihme za 4-5 put no az ne moga da svur6a!!! ne znam za6to pravime go sigurno po chas-chas i polovina i na moga a se vuzbujdam ujasno mnogo no prosto ne moga!!! qvno ne moga da se otpusna! nqkoi moje li da mi kaje kakvo e to4no 4uvstvoto i samo li 6te si izlezne ili trqbva da se ponapuna za da pote4e!!?!
Гостенин
11-25-2006, 01:16
и сега ако някой ми каже какжо общо има това с темата ?
:cry: :cry: :cry:
ОБЩЕСТВОТО ПАДА ЛИ ПАДА,, КАТО ОНАЗИ СТАРА СОФИЙСКА ЗГРАДА
да още повече пада откакто си почнал да пишеш Зграда със З направо се е срутила от смях.
Абе шибай бе брат 1-2-3-5-та шибай яко само сестра да не ти е. !
Слагаш презерватив и яко на черешата :mrgreen: ко няя бебета да и правиш или да се жените аре ходи я опаткай и пиши как е минало :wink:
и тва го казва човек които на аватара си има азис и малина ...ии напрау ше умра от простотия ..мно си прост е .. до каде води чалгата маина напрау незнам !!!
баси тъпата тема ... шо ли не земеш се замислиш за майкати виш ква е секси и сиурно ше ти върже !
НИКОГА, ЗАЩО
1 МЕЖДУ РОДНИНИ !? АБСУРД
2 Защото не правя секс без да обичам, защо? Защото няма да изпитам удоволствието, ако обичам момичето.Е това е.
malka_sladuranka
11-25-2006, 09:12
стига бе...роднини сте...ужас [-X
](*,) ](*,) ](*,)