Влез

View Full Version : Постинор дуо

Марина
11-25-2006, 07:10
По принцип пия орални контрацептиви ( Жанин ) но сега бях в седем дневния период в който се спират. От днес трябва да започна да пия новата опаковка, но вчера вечерта с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен. Има ли нужда да пия днес Постинор или ако си почна пак хапчетата от днес няма да има повод за притеснение? По принцип през 7-те дена в които не се пият продължават ли да пазят или не? А ако все пак се наложи да изпия Постинор има ли някакъв проблем да започна пак да си пия хапчетата от днес? В смисъл да не стане някакво предозиране?
Благодаря ви много...трябва ми спешен отговор... :(

Kaliq
11-25-2006, 16:59
Няма нужда да пиеш Постинор,противозачатъчни е хапчета пазят и през 7 дневните почивки :!:

ABSOLUTme
11-25-2006, 17:09
Няма нужда да пиеш Постинор,противозачатъчни е хапчета пазят и през 7 дневните почивки :!:

:!:
p.s. kum avtorkata - ti kato se tup4e6 s hormoni ne 4ete6 li pone listovkata.. :-s

Марина
11-25-2006, 17:12
Преди да се караш на хората попитай дали на листовката пише, з-то на Жанина които пия не споменават нищо за предпазване през 7 дневната пауза:( Иначе все пак ви благодаря....

Chiana
11-25-2006, 17:24
[b]Спокойно, мацка, предпазват си през седемдневната пауза, всичко е ок. Обаче не пропускай хапче, пий си ги навреме, точно по схемата, както си ги пиеш. Днес си почни новата опаковка, спокойно. А и няма нужда от никакви постинори, ако си ги пиеш нормално хапчетата. А и да, в листовката поне на моите не пише.

ABSOLUTme
11-25-2006, 17:27
IZVINQVAM SE togava :!: az si polzvam Diane35 i tam si pi6e6e... 8-[