PDA

View Full Version : Spe6na nujda ot pomo6t

Марина
11-25-2006, 07:27
По принцип пия орални контрацептиви ( Жанин ) но сега бях в седем дневния период в който се спират. От днес трябва да започна да пия новата опаковка, но вчера вечерта с приятеля ми правихме секс и той свърши в мен. Има ли нужда да пия днес Постинор или ако си почна пак хапчетата от днес няма да има повод за притеснение? По принцип през 7-те дена в които не се пият продължават ли да пазят или не? А ако все пак се наложи да изпия Постинор има ли някакъв проблем да започна пак да си пия хапчетата от днес? В смисъл да не стане някакво предозиране?
Благодаря ви много...трябва ми спешен отговор... Sad

Nifada_
11-25-2006, 07:38
Консултирай се с гинеколог! Щом пиеш Жанин значи все пак си ходила или си ги предписа сама? Както и да е. Оттук никой няма да ти даде точен отговор. Наистина най-добре гинеколог илипоне прочети листовката и на Жанин и на Постинор

Марина
11-25-2006, 07:44
Да от гинеколог са предписани естествено, и май наистина е най добре да отида на лекар. Мисълта ми беше че нещо ми е много шаш в момента и не мога да мисля. Като пия хапчетата по принцип през 7те дни преспазена ли съм също или не???:(

SINDEL
11-25-2006, 08:24
Да от гинеколог са предписани естествено, и май наистина е най добре да отида на лекар. Мисълта ми беше че нещо ми е много шаш в момента и не мога да мисля. Като пия хапчетата по принцип през 7те дни преспазена ли съм също или не???:(

През седемте дни действието им си продължава и си си защитена. Така 4е спокойно, няма нужда от Постинор според мен.

SINDEL
11-25-2006, 08:25
Вземи си днес противоза4атъ4ните както си правиш по принцип и не се шашкай :wink:

Марина
11-25-2006, 08:30
Лелеее мацка много благодаря. От един час съм на тръни някой да каже нещо. Пия си хапченцето днес и стискаме палци :) Хич не ми се искаше да го пия тоя Постинор просто чаках и съвет. Мерси още веднъж....:) :P

SINDEL
11-25-2006, 08:31
Лелеее мацка много благодаря. От един час съм на тръни някой да каже нещо. Пия си хапченцето днес и стискаме палци :) Хич не ми се искаше да го пия тоя Постинор просто чаках и съвет. Мерси още веднъж....:) :P

Моля, моля :-D

krem4et0
11-25-2006, 12:27
Точно така-хапчетата действат непрекъснато и през 7-дневната пауза. не пий нищо-нали за това в крайна сметка са тези противозачатъчни.А и на листовката си пише,че действат и тогава. Преди да се пие някакво лекарство му се чете упътването-то не е сложено за красота!

Марина
11-25-2006, 15:55
Много благодаря на всички, много ми помогнахте. Поне разбрах че тези форуми понякога наистина са много полезни. Но между другото днес четох опаковката на Жанина който пия и там не пише нищо за 7 дневната пауза:) Но все пак адски много благодаря:)

11-25-2006, 21:16
Точно така-хапчетата действат непрекъснато и през 7-дневната пауза. не пий нищо-нали за това в крайна сметка са тези противозачатъчни.А и на листовката си пише,че действат и тогава. Преди да се пие някакво лекарство му се чете упътването-то не е сложено за красота!

e hubu 4e si pak ti ve sex-boginio .da gi otkrehva6 malkite 4e ...bez tebe za kade q prikazvai s Coki da te napravi mod na razdel SEKS :wink:

krem4et0
11-26-2006, 14:07
Не съм секс-богиня-просто съм специалист на тема противозачатъчни. А за модератор-нямам време иначе с удоволствие!