View Full Version : Ето това не го разбирам!Обяснете!
Ice_Queen
11-25-2006, 08:58
Здравейте бонбони...
значи прочетох няколко теми относно момичета който изневеряват на партниорите си или сменят често гаджетата си... ии на всяка имаше бая отговори " КУРВА" ... о.к, ЗАЩО момиче което е спало с много момчета и си сменя често гаджетата , обича секса за 1 вечер е КУРВА , А момчето ,което прави абсолютно същото си е чиста проба момче С ОПИТ, и плейбои ?????
Просто ми е интересно мнението ви,сру ако темата се повтаря...
Е ти виж кой е пускал такива коментари - като си ба 12-14 си мислиш,че мнението ти е правилно,че всичко,което лти се яде и самочувствено и самодоволно коментираш живота и посъпките на другите
И никога не изслушваш или вникваш в материята по даден въпрос.
malka_sladuranka
11-25-2006, 09:16
1во има много такива теми, но няма значение
колкото и да не ни харесва факт е, че всяко момиче което спи с повечко момчета се смята за курва и колкото и да искаме трудно е дори невъзможно да променим това схващане :-k
Момчетата се наричат 'ку*варини'. Плейбой е само красивото им название, панделката на пакета от същността им, която заслепява само и единствено техните себеподобни от другия пол - жените ку**и ;)
Нали тъй:
ку*варин = плейбой
ку**а = яката пи*ка
Нека се взимат младежите :)
Жените сами сте си го направили! Който, каквото си е надробил да си го сърба! :-({|=
Momiche s mn partniori e razbirachka koqto obicha sexa raznoobrazieto i taka natatak ;) syshtoto e i za momchetata:) tai che ostawi mnenieto na horata koeto e nasadeno ot morala na starite hora:) spokoino twa e neshto savsem normalno:) sex no .. se predpazvai
playboy e svalq4a a kurvar e tva koeto tyrsi6
Има такива хиляди теми .. но все още няма отговор 8-[
Ice_Queen
Здравейте бонбони...
значи прочетох няколко теми относно момичета който изневеряват на партниорите си или сменят често гаджетата си... ии на всяка имаше бая отговори " КУРВА" ... о.к, ЗАЩО момиче което е спало с много момчета и си сменя често гаджетата , обича секса за 1 вечер е КУРВА , А момчето ,което прави абсолютно същото си е чиста проба момче С ОПИТ, и плейбои ?????
Просто ми е интересно мнението ви,сру ако темата се повтаря...
Хмм като се замисля, по принцип се смята, че е по лесно жена да спи с мъж от колкото мъж с жена и от там идва всико.
Като цяло този който е измислил думата КУРВА просто е завиждал на жената, че може да спи с много мъже.
Докато плейбой е създадено от някой който смята, че един мъж му е по трудно да бъде с мн жени...
panterata
11-25-2006, 11:43
амиии това е още от едно време.. от патриархалното общество в което жената си седи вкъщи, готви , чисти.. вече нещата не са така. :) и мисля че и за напред ще се забрави това примерно спала с някой за една нощ- курва ;)
Аве елементарно е -> кат си некфа дребна овца мн ясно 4е 6е си курва ако спи6 за 1 но6т с некаф ... ама ина4е ако си 19 20 + си е нормал кфо .. деба мн е сложно а? ..
Аре какво само мрънкате и вие? Всеки вика "Не ми пука" ама не ви стиска просто. Всеки иска да си поживее, да посменя партнъорите, да пробва от всичко. Много хора го правят. Проблема е, че сами си слагате етикетите. Ако сам не се уважаваш, как очакваш другите да те уважават. Имам приятелка, която е спала с повече от десет момчета, как пък никой не разбра, как така не и излезе име, как така не и се носи слава? Ами просто е- дискретна е, не афишира "подвизите си", пичовете очевидно са точни, а не някакви пишлемета, дето ще викат "Еб*х се с Еди-коя-си"...Мацката е готина, момчетата я харесват, много я ухажват, но никой не я смята за лесна или курва или каквато там се сетите...Аз честно казано я уважавам много, много свестен човек е като цяло, а що се отнася до секса- Изборът си е неин и уважавам начина, по който се държи на ниво. Аз самата имам само един-единствен партнъор, това пък си е моят избор. Обаче какво излиза: Имаме много мъже=курва, Женим се за първия си сексуален партнъор= задръстена, със старовремски възгледи, моралистка, Имаме един-двама партнъори=к'во се правиш на девица, и ти си курва"
За какво е целия тоя зор бе момичета.Приемете го и това е.Нищо няма да се промени отвън, така че променете мисленето си. Докато смятате че сте постъпили като курви и другите ще мислят така. Докато разтръбявате похожденията си какво- да очаквате медал ли? Вземете порастнете най-после, секс почнали да правят, а разсъждават само черно-бяло. Живота има безброй нюанси, няма само "правилно" и "грешно", няма "мама така каза"...Затова имате глава на раменете си- да мислите. Ако се питаш "Аз такава ли съм?" най-вероятно СИ, щото ако не беше, нямаше да се съмняваш. Успех и стига сте си блъскали мозъците за глупости, ами помислете за нещо полезно
поздрави от jeditte
Ми ,че то може и да не разбираш смисълът на живота ма си го живееш и не питаш.АХХАХА както беше казано по-горе кото сте си надробили сърбайте си го.
20/M/SF
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57876&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
:)