PDA

View Full Version : PRO4ETE ME :(

I_ve7o
11-25-2006, 10:27
xei xora..ne znam za6to no v posledno vreme se 4yvstvam yjasno!prosto dokato se smeq i se radvam sled nqkolko minyti si4ko se sriva i otka4am{po4vam se sdyhvam}.prosto ne znam za6to moje bi si nqmam priqtel a pove4eto mi fr imat..as sam samo na 13..6te si kajete boje nekyv typ kele6..no ne e taka as sigyrno znam mnogo pove4e ne6ta za jivota ot polovinata mi vrystnici..:(( i moje bi syjelqvam...za6to vinagi kogato se vlybq{koeto e malko silni kazano}vinagi mom4eto ne izpitva 4yvstva kym men i sled tova kogato ohladneq kym nego to izpitva 4yvstva kym men?!k`fo mi ima?!imam 4yvstvoto 4e sym prokalnata :((...ot nqkolko dni mislq i mislq no ne namiram pri4ina za6to sam sdyxana...i si nqmam priqtel...ne sam tolkova grozna{ama ne sam i nekfa Princesa..} vijte mi pica v sladur.bg s nomer 66445 :((( ai pi6ete na edin ot4aqn kele6..kakto nqkoi biha kazali :(

cS_LaMeRkA
11-25-2006, 10:40
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=64799

Ставаш досадна! :?

mp3f
11-25-2006, 10:50
Oxxx razbiram te i az s1m na 13 :roll: Tva e dosta gadna v1zrast - hormoni,pobertet... :smt017 !!! I na men mi se slu4va da haresvam mom4e koeto neispitva ni6to k1m men abeee naistina mn sduhana rabota :x Daje posledniq "idiot" koito haresvah zamina za Irlandiq maina i na men mi be6e sduhano..Oba4e se ogledai edva li nai-vajnoto vmomenta sa mom4etata-zabavlqvai se s fr izlizai , za tqh ima o6te vreme :) I znai : Mom4etata sa kato kenefite-ili sa zaeti ili miri6at :!: :!: :!:

I pak ti kazvam ne se ot4aivai \:D/ \:D/

vasboy
11-25-2006, 10:50
abe spokoino e ne se ot4aiva vse nqkoga 6te si nameri6 nqkoi O:)

HopeLesss
11-25-2006, 10:56
Oxxx razbiram te i az s1m na 13 :roll: Tva e dosta gadna v1zrast - hormoni,pobertet... :smt017 !!! I na men mi se slu4va da haresvam mom4e koeto neispitva ni6to k1m men abeee naistina mn sduhana rabota :x Daje posledniq "idiot" koito haresvah zamina za Irlandiq maina i na men mi be6e sduhano..Oba4e se ogledai edva li nai-vajnoto vmomenta sa mom4etata-zabavlqvai se s fr izlizai , za tqh ima o6te vreme :) I znai : Mom4etata sa kato kenefite-ili sa zaeti ili miri6at :!: :!: :!:

Хаха, гадна възраст? Какво ли не бих дала да съм на 13, да не се занимавам с момчета и да си гледам хубавото детство... :roll: След време именно тези години ще ви липсват най-много... безгрижието и вълшебството на това да бъдеш все още дете :roll:

mechtaq_za_teb
11-25-2006, 10:58
Dokato misli6 4e si sama 6te bade taka ! Tai 4e gore glavata,usmihni e ;) shte vidish 4e vsi4ko 6te otmine...vse pak takava e vazrastta

ObI4Am_Te
11-25-2006, 11:11

hahahaha :) emi da ti kaja tva za mom4etata e istina :) :mrgreen: ! aotnosno za problema ! moje i da e ot haraktera !! ne se znae :) no naistina izlizai zabavlqvai se pravi si kupona na teb da ti e dobre :) i spoko 6e si hvane6 priqtel i posle zapo4vat skandalite :D ako moa taka da go nare4a :) smisal 6te se karate :smt014 posle 6te se obi4ate :smt008 :) \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ kasmet :PP

I_ve7o
11-25-2006, 13:26
hora mnogo vi blagodarq naistina se po4ystvah po dobre:)) znam 4e ne e nai vajnoto no ponqkoga mi e nujno nqkoe mom4e da mi kaje 4e me obi4ka ili da me gy6ne...ama dano nqkoga si namerq.,...