View Full Version : Moderated:Правим го за 4-5 път, а още не мога да свърша...
cvetiiii
11-25-2006, 12:00
zna4i hodq s 1 mom4e ot 3-4 meseca i sno6ti go pravihme za 4-5 put no az ne moga da svur6a!!! ne znam za6to pravime go sigurno po chas-chas i polovina i na moga a se vuzbujdam ujasno mnogo no prosto ne moga!!! qvno ne moga da se otpusna! nqkoi moje li da mi kaje kakvo e to4no 4uvstvoto i samo li 6te si izlezne ili trqbva da se ponapuna za da pote4e!!?! kakvo e 4uvstvoto vse edno ti se pi6ka li ?!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
panterata
11-25-2006, 12:06
все още не сте навлезли мн в секса. за 4-5 път като съм правила секс и аз не съм изпитвала оргазъм. за 10-20 път си мислех че съм изпитвала защото ми беше доста хубаво , но не бях. чак след това като и 2та партньори са събрали опит , като сте се отпуснали взаимно , като започнете в повече пози и т.н веча като знаете как ви харесва :) не се притеснявай че не можеш да свършиш. всичко с времето си :)
krem4et0
11-25-2006, 12:07
Какво да излизе-при жените не излиза нещо. Е,чувала съм за женска еякулация,но това не е задължително. Оргазмът се усеща и е супер индивидуално-когато ти се случи ще разбереш!
Мацка, аз получих оргазъм след половин година редовен полов живот, всеки ден секс. Тъй че хич не го мисли, то ще си дойде от самосебе си. Чувството, както ти казаха е индивидуално, аз например чувствам, че изтръпвам цялата от главата до петите, едно такова готино ми става, отпускам се и се чувствам безсилна да се мръдна. А и да чувствам, че ми се пишка.
Споко, след време и ти ще изпиташ оргазъм, недей го мисли ся.
krem4et0
11-25-2006, 13:52
А на мен ми трябваха около 3 месеца може и 4. но все пак съм на 21 и при нас възрасните хора е по-лесно!
Drakthul
11-25-2006, 13:58
А на мен ми трябваха около 3 месеца може и 4. но все пак съм на 21 и при нас възрасните хора е по-лесно!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И аз винаги съм се чудила , но още май не съм имала щастието да стигна до оргазъм :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
theworldleader
11-26-2006, 08:47
Партньора ти не е добър ;)
Спокойно! 4-5 пъти нищо не е. Може да минат и месеци преди да полу4иш оргазъм. При някои моми4ета това става дори и след години. Си4ко си е строго индивидуално. Отпусни се, не се дразни 4е не можеш да свършиш, наслаждавай се на това 4е сте заедно и в един момент ще стане :roll:
malka_sladuranka
11-26-2006, 09:39
спокойно както виждаш от коментарите май никое момиче не е свършвало от 1вите пъти на мен например също ми трябваше много време за да получа оргазъм даже се научих и да симулирам :oops: през това време което не го бях изпитвала :oops:
спокойно както виждаш от коментарите май никое момиче не е свършвало от 1вите пъти на мен например също ми трябваше много време за да получа оргазъм даже се научих и да симулирам :oops: през това време което не го бях изпитвала :oops:
И аз бях така - симулирах 4е да не го разо4аровам. Сега оба4е няма нужда 8)
LoRinSeR
11-26-2006, 09:41
Има жени, които изпитват пъривя си оргазъм, след раждане. Просто трябва да се отпуснеш и много много тренировки.
cvetiiii
11-26-2006, 19:23
misli6 li?!
LoRinSeR
11-27-2006, 07:20
misli6 li?!
Ами за да не може да ти достави оргазъм, значи не е достатъчно добър или пък не се старае и гледа себе си. А и момиче на твоята възраст още не е възприела добре тялото си. Трябва да минеш през няколко партныора за да започнеш добре да чувстваш отдолу.
krem4et0
11-27-2006, 08:22
Не е задължително-моят партньор винаги ми е обръщал внимание,но от начало не свършвах. И сега не винаги става. Да,вниманието е важно,но чисто психологическите бариери също имат значение!
Mike-Jones
11-27-2006, 10:10
;) razvratniciiiiiiiiiii