PDA

View Full Version : Проблем с общуването с момичета

Valar
11-25-2006, 12:19
Здравеите от скоро съм регнат тук доста добра идеиа за сйат.Та да премина към личниат проблем като циало имам проблеми с общуването с момичета може би заради това имал около 3 гаджета до момент.Не знам как става просто не намирам реплика да заговор непознато момиче което си личи,че има интерес към мен(заглежда ме всеки път като ме види).Така пропилиах 3 момичета лиатото сега в даскалото също има момиче година по-малко от мен.Личи си,че ме е харесала от мигът в които ме видиа само ме заглежда(доста пъти право в очите).Проблемът, е че и на мен ми харесва а ниамаме сродни приатели в такъв случаи тряабва да яа заговора,а това както знаете от по горе за мен си мисиа не възможна.Съветват ме в никъкв случаи не яа заговараи прави се на недостъпен та щиала да доиде ама на 3 месеца нищо само погледи и до там.Ако може ниакои по вещ да ми каже как да предолея срамът и най-накраяа да а заговора? PS-Мерси,че изчетохте два тона мъжки проблеми и се извиниавам за граматиката ми :roll:

muni4kata
11-25-2006, 12:24
parvo ot opit ti kazvam,4e parviq pat kato se opita6 da zagovori6 nqkoi,kum koito izpitva6 po-silni 4ustva enai-tejak...posle ti stava po-lesno .... zatova ne slu6ai horata,koito ti zabranqvat d aob6tuva6 samo za6ttoo 6te se izduni6 .... prosto edin den izdebni momenta i otidi pri neq i i kaji" hei iskah d ate pitam ot koi klas si(vse e dno ne znae6,ako verno ne znae6 o6te po-dobre)...posle q pitai s kuv ezik e,kakk se kazva ......"i taka po4va6 razgovor...moje d a ekratak za na4alo,no e na4alo...zanapred sled kato ve4e se poznavate 6te i maha6,6te i se usmihva6 ....i ne6tata bavno bavno 6te se narejdat ...a otnosno tova,4e nz kvo da kaje6 .... vinagi ima kakvo d akaje6,a i da si oplete6 ezika,ponqkoga ne e unizitelno,a kara momi4eto otsre6ta naisitna d asi misli,4e q haresva6 i ot tam sledva da te predrazpoloji da ne s epritesnqva6 tolkova ..... uspeh ....

Valar
11-25-2006, 12:41
Мерси

za3k^dFsG
11-25-2006, 13:58
Тоо па заминаваш и я канеш на кафе или й искаш номера

BunnYY_f
11-25-2006, 14:41
Няма от какво да се срамуваш! Само спокойно и нещата ще са на 6 :) Отиваш към нея без никви притеснения и и казваш "Здрасти, как си? Може ли да се запознаем?" Едва ли като направиш това тя ще те отблъсне или ще ти се изсмее! Няма да го направи, даже напротив ще е поласкана от проявата на интерес към нея! Дори и между вас да не се получи любовна връзка, ще увмеличиш приятелите си! Успех с мацката и давай смелоо :wink:

11-25-2006, 18:44
абе не може да си толкова зле след като си има цели 3 пъти гадже
(какво ще рече около 3 ?! )

koalka
11-25-2006, 19:12
Добре...пишеш във форума и се оплакваш.Но братле,с оплакване само не става.Ние как да ти решим проблема и според теб има ли друг по-несрамен начин да се запознаеш с нея?Не,няма.Превъзмогваш целия си срам,отиваш и се запознаваш с нея.Това е,иначе тоя срам ще ти изиграе лоша шега.

white_chik
11-26-2006, 18:37
Ами щом мислиш,че те харесва,няма кво да се чудиш,отиваш при нея,когато е да речем с още една приятелка и взимаш някъв приятел и отивате при тях и им казвате ей момичета искате ли да идем на кафе или да ходим да играем билярд,нещо от тоя сорт.Ако се срамуваш няма как да постигнеш нещо за в бъдеще :wink:

IzGuBeNo^AnGeL4E
11-26-2006, 18:53
за миг си помислих че си моя сладур и с него сме така само се зяпаме самоче видях че си от София и че тя била с 1 год по-малка.Та тва наистина ли е така или си леко под прекритие :D Я кажи че да не се окажеш същия ако е така да са взимаме :lol:

Valar
11-27-2006, 12:19
Еми не съм по прикритие мерси за съветите :wink: