PDA

View Full Version : Харесвам едно момиче и не знам какво да правя.

11-25-2006, 19:24
Харесвам едно момиче от даскалото, но ми е малко гадно да и го призная защото такива добри отношения създадохме и ме е страх да не си ги развалим, а пък аз толкова много сам хлътнал по нея, че вече незнам какво да правя. Моля ви помогнете ми.

ABSOLUTme
11-25-2006, 19:28
e kvo da ti pomagame - nai-trudnoto(ustanovqvane na kontakt) e minalo..sega ot duma na duma..razberi kakvi sa ob6tite vi interesi,kakvo obi4a i kakvo ne,ima li si nqkoi(6toto e kofti da precakva6 4ujda vruzka,ama tva e druga bira 8-[ ..)..malko po malko ne6tata trqbva da po4nat da se slu4vat..e ne ot samosebe si de..i tva e..mai..kafeta,kuponi,opoznavane,tintiri mintiri...natatuk e lesno :-D

perky_girl
11-25-2006, 19:30
пофлиртувай малко с нея :smt046 Покани я да пиете кафе някой път извън даскало...сваляй я малко..какво очакваш да те посъветваме освен това :smt017 Айде действай и дано ти върже девойчето :wink:

meri88
11-25-2006, 19:31
пофлиртувай малко с нея :smt046 Покания да пиете кафе някой път извън даскало...сваляй я малко..какво очакваш да те посъветваме освен това :smt017 Айде действай и дано ти върже девойчето :wink:

i az tva 6tqh da kaja \:D/ :smt006

Krem4eto
11-26-2006, 08:58
Харесвам едно момиче от даскалото, но ми е малко гадно да и го призная защото такива добри отношения създадохме и ме е страх да не си ги развалим, а пък аз толкова много сам хлътнал по нея, че вече незнам какво да правя. Моля ви помогнете ми.

Ако сте в толкова добри отношения както казваш,дори да й кажеш,че си влюбен в нея,няма да си развалите отношенията,ако тя не те харесва!!!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Х!

leko_otkachena
11-26-2006, 08:59

Ако сте в толкова добри отношения както казваш,дори да й кажеш,че си влюбен в нея,няма да си развалите отношенията,ако тя не те харесва!!!УСПЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Х!podkrepqm s 10 ruce i 2 kraka :D