View Full Version : Имам проблем, хелп :)
Здравейте,
на 16 години съм. Миналата седмица, когато се прибирах към вкъщи с един приятел, той ме покани у тях, аз отидох. Влизайки в хола, той ме бутна на леглото и започна да ме целува. Опитах да се съпротивля, но не успях. Той продължи да ме съблича (мало грубо). После ме накара да му направя свирка, аз се съгласих. Да си призная на мен ми хараса, ама не много. И така два три пъти вече ходим у тях. Вчера, даже за малко брат му, който е по-голям да ни хване.
Та, този мой "приятел" ми каза, че иска да ме е**, аз малко отказах, а той ме заплаши, че ако не се съглася да ме **** той ще каже на половината даскало, че съм гей и че харесвам мъже, което не е съвсем вярно. Най-лошото е, че той има снимки, който незнам как ги е направил, на който се вижда как се целуваме и как аз правя свирки.
Какво да правя да го оставя да ме на*** или ... незнам дайте съвет !!!
Що не го оставиш да ти пръсне дупцето?Тъй или иначе си гейтак,вземайте се :-D
panterata
11-26-2006, 21:50
Що не го оставиш да ти пръсне дупцето?Тъй или иначе си гейтак,вземайте се :-D мдам аххаа :mrgreen:
kato si zapo4nal/a davai nqkoi hora otkrivat sebe si dpsta kasno
fantazor
11-27-2006, 11:21
Ами,
Два варианта:
1. Щом ти е харесало значи и ти си обратен, значи си продължавай в същия дух (ама само не по улицата, че много мразя педерастчетата...така че само се крий някъде)
2. Просто не се занимавай...едва ли има снимки...
Темата си е чиста ебавка,писана от момче.
Ууууу педал,казвай се адреса да идваме да те пребием!
xaxaxxaa.Abe ostavete mom4eto-kato si mu haresva!ama az puk iskam da go popitam edno ne6to-ti ako si milsi6 4e puk nqma da razbere cqloto u-6te i v dvata slu4aq dulboko se luje6!A otdelen e vaprosat ako iska6 da go napravi6 i tova za u-6te da e edin vid opravdanie....nz kvo da kaja....az prosto pri misilta muj da pravi na muj svirka (a kamo li ne6to pove4e)napravo nastruhvam ot ujas!!!!!!
Що не го оставиш да ти пръсне дупцето?Тъй или иначе си гейтак,вземайте се :-D
ami da vij kak e moje ti haresa
аре ве ко толкова просто ше разберат че си геи ..след 2 дена ше забрават ..
аре ве ко толкова просто ше разберат че си геи ..след 2 дена ше забрават ..
абсолютно 8)
и сигурен ли си че има снимки 8-[
Luciferian
11-27-2006, 18:34
Здравейте,
на 16 години съм. Миналата седмица, когато се прибирах към вкъщи с един приятел, той ме покани у тях, аз отидох. Влизайки в хола, той ме бутна на леглото и започна да ме целува. Опитах да се съпротивля, но не успях. Той продължи да ме съблича (мало грубо). После ме накара да му направя свирка, аз се съгласих. Да си призная на мен ми хараса, ама не много. И така два три пъти вече ходим у тях. Вчера, даже за малко брат му, който е по-голям да ни хване.
Та, този мой "приятел" ми каза, че иска да ме е**, аз малко отказах, а той ме заплаши, че ако не се съглася да ме **** той ще каже на половината даскало, че съм гей и че харесвам мъже, което не е съвсем вярно. Най-лошото е, че той има снимки, който незнам как ги е направил, на който се вижда как се целуваме и как аз правя свирки.
Какво да правя да го оставя да ме на*** или ... незнам дайте съвет !!!Кофти...
Отлагай. Поне засега. Събери някой лев и потърси подходящите хора. Знаеш, има хора, които се занимават с разрешаване на всякакви проблеми. Те ще му затворят устата и то гарантирано, ако им размахаш достатъчно банкноти.
DjBaloon
11-27-2006, 18:36
Luciferian.. brato ako toi beshe normalen tva beshe reshenie no toi si napisa che mu e haresalo.. tui che nqma kvo da se komentira..
Здравейте,
Лелеееееее кога клубът на педерасите ще спре да се пълни най-сетне? Едно мъжко не остана на тоя свят :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Къде останахме истинските мъже мамка му? Вече сме на изчезване
SwEeTSsSnake
11-28-2006, 06:05
kato si zapo4nal/a davai nqkoi hora otkrivat sebe si dpsta kasno
а така е :mrgreen:
ай давай ....
#-o
^FIESTA^_M
11-28-2006, 07:38
Ам поне подмиваш ли се? А презарвативи ползвате ли ?
Обади се в полицията,това е склоняване към проституция и блудство.
Iznasilil te e toq pedal pi4!Opla4i se v policiqta!Nqma po-lo6o ne6to ot tova da te iznasili pederast!Az bih se samoubil!
BeBcHeTo
11-28-2006, 10:30
По-тъпа тема немоеше ли да измислиш
еми... тежка ти е ситуацията... що се съгласи да му правиш свирки? да беше казал НЕ! хаха... твое право си е. какво? щеше да те набие и да те накара? да, бе, да... сега вече... ми, оттук нататък си сам - оправяй се.
malka_sladuranka
11-29-2006, 11:19
кофти... :-k
Здравейте,
Лелеееееее кога клубът на педерасите ще спре да се пълни най-сетне? Едно мъжко не остана на тоя свят :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 Къде останахме истинските мъже мамка му? Вече сме на изчезване
адски безинтересно ми беше да пиша
за да си четеш
и да се самовглъбяваш
в необятната неяснота която те обзема докато го правиш.
НЕ СИ МИ ИНТЕРЕСЕН!!!
И НЕ СЪМ ТЕ ЗАБЕЛЯЗВАЛ, ДОКАТО НЕ ПРЪДНА В ПОМЕЩЕНИЕТО В КОЕТО ПИКАЕХ...
С БОГОМ
ИЛИ БЕЗ НЕГО....
ЛЕКА И БЕЗАВАРИЙНА СЛУЖБА
СЪБИРАЙ ПАРИ ЗА СВАТБА...
ВСЕ НЯКОЯ РАЗВЕДЕНА ПАРЯСНИЦА ЩЕ СИ Е ИЗВАДИЛА ОЧИТЕ НА НЯКОЙ КОЛ..
ДОКАТО ХВЪРЛЯ В КУРНИКА ПЛЯВА
ebasi pedala.......ma iska6 savet eto 2
ili...go nakarai da pokaje snimkite a i se oak i toi e na tqh nali?!
ili vtoro ako toi ne e na tqh a na teb ti se iska da te praska snimai go ti dokato go prai i 6e ste kvit...............(deba pedalite .mnogo se navadite we)
awe spored men si gei neznam kakvo da pravi6 ama ako drugite razberat jalna ti maika