View Full Version : pomo6t!!!
MOLQ VI kajete mi za6to se 4uvstavm tolkova zle kato pravq sex :( znam 4e vsi4ko e do psihika no... pravim sex i na men ne mi haresva na kakvo se dalji tova :(((((((
От колко време го правите? На колко сте години? Това има значение. Ако е отскоро, нормално е, в повечето случаи още не можеш да свикнеш и незнаеш какво е истинско удоволствие. След няколко месеца ще се променят нещата.
Еми незнам.. какво по-точно не ти харесва в секса? Не изпитваш удоволствие ли? Не ти харесва нещо в самия секс, отношението му?.. :-k
отношението му?.. :-k
kak pak razbra che ne pishe momcheto ? :-k
Мм предположих.. Може и да греша. Авторът/авторката на темата да каже. :-k
momi4e sam da... ne izpitvam nikakvo udovolstvie :(
Myrcheto
11-26-2006, 11:30
Или той не те предразполага,или ти не си готова...ако е така не го прави,щом не ти харесва.Ще дойде точното време и ще усетиш :)
malka_sladuranka
11-26-2006, 11:53
кое не ти харесва..може би е прекалено груб или прекалено нежен.. може би сексуалните ви фантазии не си съвпадат :-k той не ти дава това което ти иска6 ? :-k кой знае... само давам някои предположения
mnogo e nejen pravi vsi4ko vazmojno da mi e hubavo no NE ...nz kakvo stava mnogo mi e gadno iskam i na men da mi e hubavo
Drakthul
11-26-2006, 12:39
Ама кажи му го на него, нас кво ни интересува? .. Сподели какво те възбужда, какво те кара да се чувстваш готино докато сте в кревата, но на него, ние как да ти помогнеме? .. :)
Е ако си дадеш телефона мое и да ти помогна .. :mrgreen:
summer_summer
11-26-2006, 12:52
vsi4ko e na psihi4na osnova
probvai da masturbira6 i taka sama da razbere6 kakvo ti haresva i kakvo ne ... i kogato ve4e si opoznala sama tqloto si 6te ti e po lesno da izpita6 udovolstvie \:D/ aide uspeh
krem4et0
11-26-2006, 13:53
Ами като не ти харесва не правиш секс. Какво му е сложното.
Ходи му кажи на тоя с който го праиш, не на нас. Ние от каде можем да знаем кво не ти харесва докат праиш секс...
Решение: Кат не те кефи секса просто не правиш. Верно к'во му е сложното?
iskam da re6a problema poradi koito ne mi haresva za tova vi pitam kak
sladoled
11-26-2006, 14:34
А досега с друг партньор харесвало ли ти е?Имаш ли чувства към това момче, привлича ли те сексуално?
tedinkata_
11-26-2006, 18:04
osven da mu kajesh kak stoqt neshtata dr variant nqma.. ako pravish sex ot skoro moje i da e normalno tova.. :smt017
Ако правиш секс отскоро е съвсем нормално да не ти харесва!и аз в началото бях така и не изпитвах нищо но с времето разбрах какво е истински секс.с опита и правенето ще вземе да ти хареса!
Ако правиш секс отскоро е съвсем нормално да не ти харесва!и аз в началото бях така и не изпитвах нищо но с времето разбрах какво е истински секс.с опита и правенето ще вземе да ти хареса!
това и също така трябва да си с човек към който имаш привличане :-D и с времето нещата ще станат :-D
nqmala sam s drug..obi4am si mom4eto vazbujda me no se `shva6tam` kato po4nem da go pravim..
panterata
11-26-2006, 21:04
Ако правиш секс отскоро е съвсем нормално да не ти харесва!и аз в началото бях така и не изпитвах нищо но с времето разбрах какво е истински секс.с опита и правенето ще вземе да ти хареса! и аз така мисля ;)