View Full Version : Da li da i kaja ?
utre 6te se vidim za vtori pyt kato pyrviq pyt samo na zapoznaha :roll: oba4e kato q vidqh i :smt007 da i kaja li o6te utri 4e stra6no mnogo mi haresva ?
maybelline
11-26-2006, 08:49
По-добре първо я опознай,да несе окаже някоя тъпа клюкарка,която само ще ти се присмее и накрая да съжаляваш.Не избързвай толкова.Излезте още няколко пъти(сами или с компания),за да я видиш в различни ситуации как се държи и дали наистина е момичето,което търсиш.
leko_otkachena
11-26-2006, 08:57
Opoznai q pak togava preceni dali da i kajesh!
Eh tazi lubov ot pryv pogled.... Da po dobre se vijte s kompaniqta i posle ako naitina e taka izleste smao dvamta.. :-({|=
според мен не прибързвай за да не те помисли за повърхностен и такъв който се стреми не към нея, а към нещо друго, което тя притежава ;) нали знаеш поговорката "бързата работа - срам за майстора"!
засега единственото нещо, което те съветвам да направиш е да я поканиш на кафе, но нищо повече поне на първо време
gabi_gabi
11-26-2006, 09:16
може жестоко да се разочероваш... външният вид чвсто лъже :?
Chesto no ne vinagi a i + tova toi nqma da se jeni za neq...
sunny_girl16
11-26-2006, 10:41
Ами какво от това, че ще и каже. Кажи й! Няма нищо лошо в това да признаеш на някой ,че ти допада :wink:
miloto_girl_4e
11-26-2006, 11:29
Да и го кажеш директно - не, но можеш да и го намекнеш някакси :) Тамън да прецениш дали и тя има интерес към теб..
Не и го казвай директно, че да не я стреснеш нещо.. :wink:
panterata
11-26-2006, 22:52
кажи и :) но не се изкарвай влюбен.. просто кажи "знаеш ли.. май започваш доста да ми харесваш.." или нещо подобно :)
е чесно ли само аз се прецаках така преди 4-5 месеца :mrgreen: ах колко съм **********
Е браво момичета това и аз ще го имам във предвит за другия път :)