View Full Version : Гаджето ми желае страп-он
just teen
11-26-2006, 08:54
Гаджето ми желае страп-он, дори ми купи пенис-колан. Аз попринцип нямам нищо против, но ми е интересно повечето хора как възприемат играта с размяна на ролите между двамата?
Хм... абе какво да ти кажа, винаги съм си фантазирала как наебавам мъж, ама винаги съм си мислила, че мъж за да го иска това нещо, трябва да има някакви отклонения... Е, ако си е нормален, просто има по-развинтено въображение или е по-експериментаторски настроен - няма лошо. Щом ви харесва това - защо пък не. :roll:
malka_sladuranka
11-26-2006, 09:11
Гаджето ми желае страп-он, дори ми купи пенис-колан. Аз попринцип нямам нищо против, но ми е интересно повечето хора как възприемат играта с размяна на ролите между двамата?
ако го искаш направи го,няма лошо ;) всеки човек си има желания и фантазии
skate_warrior
11-26-2006, 09:14
тегли и една майна .. ;)
=D>
ай тинк итс грейт!
гоу,бро,гоу!
:wink:
skate_warrior
11-26-2006, 09:18
=D>
ай тинк итс грейт!
гоу,бро,гоу!
:wink:май и тебе те припомпват отзад,а? ;) :oops: 8)
Щом искате и двамата на4и няма нищо лошо :wink:
попринцип ми е малко странно, но щом и ти си съгласен, значи всичко е наред :)
miloto_girl_4e
11-26-2006, 11:47
Доста странна идея... :-k Но ако ви допада и на двамата .. пробвайте..
DjBaloon
11-26-2006, 11:52
spored men tva e nqkvo izvrushtenie =;
summer_summer
11-26-2006, 11:56
gadni4ko mi se vijda .... :roll: ama seki sam si re6ava
vnimavai samo da ne mu haresa mnogo i da ne iska posle da pravite normalen sex
ми някой момчета харесват с пръстче да ги стимулират от зад, то е почти същото :wink:
Скейт - не,не ме таковат. Лично на мен ми е интересно,но не бих имал смелостта да го поема - но щом на момчето му допада,нека,давай! То няма лошо да опиташ - ut I don't have the gutz...
:wink:
абе давай щом го искате :D
макарче според мен не е на добре че го иска :lol:
LSD^Lady
11-26-2006, 13:41
След като се кефите и двамата го направете :)
mi 6tom i dvamata go iskate si go pravete nikoi ne vi spira ma az 4esno da si kaja nikoga ne bih dal na momi4e da me ebe mene :mrgreen: ... drugiq variant e gadjeto ti da e pedal ma da ne moje da si nameri nikoi drug kato nego i e izbral teb kato potarpev6a :mrgreen:
4udq se kvo li e 4ustvoto da te ebe momi4e ??????? :shock: :shock: :shock: :?: :-k 8-[
в гъза :mrgreen: и се пак :shock:
Nen0RmalniK
11-26-2006, 14:47
awe nogo ste otvoreni we ama mai samo otzad a
No|Problem
11-26-2006, 17:23
az ne q vuzpriemam
gangbang
11-26-2006, 18:26
Като ви е мерак, правете го. А и с педалите няма много общо, щото те все пак си падат по своя пол. :) Разликата е съществена :wink:
obi4am_se
11-26-2006, 19:08
a da vidi i toi kakvo ni e na nas! :lol: :wink: davai smelo i ne go jali! :twisted:
gangbang
11-26-2006, 19:45
a da vidi i toi kakvo ni e na nas! :lol: :wink: davai smelo i ne go jali! :twisted:
=D> :lol:
винаги съм подозирал, че жените им се иска да чукат и ей го на, оказва си се безспорен факт, поне от писаното в тази тема 8)
panterata
11-26-2006, 20:29
то че няма лошо няма.. амаа явно гаджето ти има бисексуални наклонности.. нз ако нямаш нищо против ок , ако ли не .. нз аз не бих се съгласила да наеба някое момче.. апфф като си помисля само и ми се повръща..
mi 6tom i dvamata go iskate si go pravete nikoi ne vi spira ma az 4esno da si kaja nikoga ne bih dal na momi4e da me ebe mene :mrgreen:
а на момче би дал?
За мен това е хиляда пъти по-нормално от хомосексуален секс, усещането при аналния секс би трябвало да е същото и при двата пола, така че това е още един вид удоволствие.
Това си е мноо кефско изпълнение и за двамата! Правето го и се забавлявайте! Аз съм го правила, но нямахме наличен пенисколан и беше със свещ обвита с презерватив, но пак се получи готино. Първо момчето се изпразни така, а след това отново се възбуди и направихме супер як секс, щото и аз бях тотално възбудена в играта. Много е гот. \:D/
katrin4eto
11-27-2006, 08:59
хахаххахаххахаххахаххахах ахаххахахахххахаххахахахх ахахаха до каде сте стигнали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
хахаххахаххахаххахаххахах ахаххахахахххахаххахахахх ахахаха до каде сте стигнали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
мацка, разнообразяваме се. ти като си консервативна и си номер 1 на село си е твой проблем :mrgreen:
katrin4eto
11-27-2006, 09:03
1-во не сам от село и 2-ро това е 4исто педалски
Много ме дразнят хора,които не са пробвали нещо,но го критикуват като "лошо" и прочее... :evil:
в това жена да чука мъж анално с пръсти или някакъв предмет, няма нищо педалско!
научете правилно понятията преди да им давате квалификации, защото ако беше урок в училище, с тези коментари "педалско" получавахте чисти двойки
^KeIsHa^
11-27-2006, 13:16
abe za kvo raznoobrazqvane si govorim tuka be?vie ste bolni mozuci 4estno?kak 6te ebe6 ti gadjeto si MUJ sas sve6t!!!!!! E** MU MAIKATA TI KAZVAM.kvi sa tiq gluposti ne moga da razbera.zna4i az 6te vikaja ne6to ei sq 6TOM EDIN MUJ SVUR6VA PRI ANALEN SEKS TVA E ABSOLUTEN GEI ILI BISEKSUALEN!!NQMA 2 MENI PO VAPROSA.MOGA DA SPORQ S KOITO MI KAJE OBRATNOTO BEZ PROBLEM!KVI SA TIQ URUDI KVO E TVA NE6TO NE MOGA DA RAZBERA.
P.S.Sega 6te predloja na zapalenite "raznoobraziteli" edna ideq koqto gledah po Discovery-sus katetur mu izsmukva6 urinata i pak q vru6ta6 i taka dokato svur6i muja
aide zabavlqvaite se!
abe za kvo raznoobrazqvane si govorim tuka be?vie ste bolni mozuci 4estno?kak 6te ebe6 ti gadjeto si MUJ sas sve6t!!!!!! E** MU MAIKATA TI KAZVAM.kvi sa tiq gluposti ne moga da razbera.zna4i az 6te vikaja ne6to ei sq 6TOM EDIN MUJ SVUR6VA PRI ANALEN SEKS TVA E ABSOLUTEN GEI ILI BISEKSUALEN!!NQMA 2 MENI PO VAPROSA.MOGA DA SPORQ S KOITO MI KAJE OBRATNOTO BEZ PROBLEM!KVI SA TIQ URUDI KVO E TVA NE6TO NE MOGA DA RAZBERA.
P.S.Sega 6te predloja na zapalenite "raznoobraziteli" edna ideq koqto gledah po Discovery-sus katetur mu izsmukva6 urinata i pak q vru6ta6 i taka dokato svur6i muja
aide zabavlqvaite se!
Гей е мъж, който има сексуално увлечение към мъже. Привлича се от мъже, възбужда се от мъже, мисли за мъже и т.н.
Би сексуален е който го прави и с мъже и със жени.
А мъж който се възбужда от жена, независимо от начините и сексуалната игра и стил на отношенията си е - хетеро!
Би трябвало да си наясно и с това, че при мъжете най-чувствителната точка е именно в аналната област. :wink:
Това, че страдаш от някакви задръжки вече си е твой проблем, но все пак има хора доста по освободени и разкрепостане, даващи воля на реалните си желания и страсти, а не подтискащи ги.
Нямам нищо против и мъж, който е привличан от мъже - гей. В случея обаче съвсем не става дума за гей, педал и т.н.
Разликата е значителна. Като пораснеш един ден, може и да го разбереш, а може и да си останеш тъмен балкански субект ;-) (шегичка, не я приемай лично)
aide zabavlqvaite se!
Гей е мъж, който има сексуално увлечение към мъже. Привлича се от мъже, възбужда се от мъже, мисли за мъже и т.н.
Би сексуален е който го прави и с мъже и със жени.
А мъж който се възбужда от жена, независимо от начините и сексуалната игра и стил на отношенията си е - хетеро!
Би трябвало да си наясно и с това, че при мъжете най-чувствителната точка е именно в аналната област. :wink:
Това, че страдаш от някакви задръжки вече си е твой проблем, но все пак има хора доста по освободени и разкрепостане, даващи воля на реалните си желания и страсти, а не подтискащи ги.
Нямам нищо против и мъж, който е привличан от мъже - гей. В случея обаче съвсем не става дума за гей, педал и т.н.
Разликата е значителна. Като пораснеш един ден, може и да го разбереш, а може и да си останеш тъмен балкански субект ;-) (шегичка, не я приемай лично)
напълно си права,и аз съм на това мнение
Много ме дразнят хора,които не са пробвали нещо,но го критикуват като "лошо" и прочее... :evil:
хммм да но, когато го пробваш вече ще си си половин педал .. ! както и да е
не съм пробвала такива неща ...и не смятам ..мисляче ..това е малко..педалско :mrgreen:
gangbang
11-27-2006, 15:06
хммм да но, когато го пробваш вече ще си си половин педал .. ! както и да е
не съм пробвала такива неща ...и не смятам ..мисляче ..това е малко..педалско :mrgreen:
ако прочетеш поста на готина мацка ще ти стане ясно, че няма нищо общо с падалите този вид сексуално поведение.
п.п. браво на мацката най-точно е обяснила нещата =D>
а тук уж повечето сте доста млади хора и ми е странно, че много от вас страдат от безумни предубеждения и задръжки. не става въпрос само за тази тема, но и за доста други. или може повечето възмущаващи се и неприемащи някои неща, са твърде малки като възраст и опит. тогава е разбираемо 8)
BeBcHeTo
11-27-2006, 15:07
нема лошо0оОо
Ако и двамата го искате супер но ако само той....лощо [-X [-X [-X
^FIESTA^_M
11-27-2006, 23:05
Болни мозъци, които от лекомислие и простотия какво ли не измислят вече.Ами дай пък утре да викна някой мой приятел и да се наебем,защото до сега не сме правили това.Абе немам думи :evil:
ABSOLUTme
11-27-2006, 23:11
Болни мозъци, които от лекомислие и простотия какво ли не измислят вече.Ами дай пък утре да викна някой мой приятел и да се наебем,защото до сега не сме правили това.Абе немам думи :evil:
moje da ne e utre be..to nikoga ne e kusno..i vinagi ima purvi put :lol: :lol:
Гост_333
11-27-2006, 23:25
Като пораснеш един ден, може и да го разбереш, а може и да си останеш тъмен балкански субект ;-) (шегичка, не я приемай лично)
А ти уважаема Госпожице, на колко години си?
Не мога да разбера, аз ли остарявам или какво, но просто като чета темите в тоя форум и направо се изцъклям...
Случайно попаднах на линк и съм направо поразен от такива "разкрепостени" като теб...
Извинявай, но наистина ми стана много интересно на колко години си...
Боже накъде вървим :smt009 :smt012
Мен ми стана чудно не ви ли писна 3 страници ВСИЧКИ да отговаряте едно и също "еми щом ви харесва пробвайте"
По темата нямам коментар явно бая го иска щом и нужния предмет е купил опъни го ама да не му хареса много и да не забрай той тебе да опрая :mrgreen:
А след някой друг ден ще ти кажи сигурно не си бърсни краката да може да приличат на мъжки :) или да ти купи мъжки хормони да пиеш или животински от бик хахахахахаха :mrgreen:
п.п. това не го споделяй със никой щото ще тръгни приказка за момчето и за тебе че си ебеш гаджето :mrgreen:
ABSOLUTme
11-27-2006, 23:53
п.п. това не го споделяй със никой щото ще тръгни приказка за момчето и за тебе че си ебеш гаджето :mrgreen:
:smt005 :smt005 :smt005
КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ!!! :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
а тук уж повечето сте доста млади хора и ми е странно, че много от вас страдат от безумни предубеждения и задръжки. не става въпрос само за тази тема, но и за доста други. или може повечето възмущаващи се и неприемащи някои неща, са твърде малки като възраст и опит. тогава е разбираемо 8)
А бе и аз много се учудвам колко закостеняло мислене се среща сред младежите. Очаквах повече разкрепостени хора с модерно мислене да има.
А бе и аз много се учудвам колко закостеняло мислене се среща сред младежите. Очаквах повече разкрепостени хора с модерно мислене да има.
Какво разкрепостено мислене бе тука става дума за много сериозно нещо. Ще и дам да ме перне и после какво става ще гръмни целия град че момиче ме е ебало :shock: те и геовете ще ме намразят бе :) хахах
п.п. дупето не си го давам на никой :mrgreen: пък и има косми хахахахха
Spored men gadjeto ti e leko bi-sexualen,tui kato tursi sex s mujki polov atribut,toest nqma osobena razlika dali ti 6te go rubi6 ili nqkoi pedal!Kolkoto i naturalisti4no da zvu4i e taka!A i nito ti,nito toj 6te izpita udovolstvie!Za6to prosto ne si pravite normalen sex,pri koito i na dvamata 6te vi e kef...?
Spored men gadjeto ti e leko bi-sexualen,tui kato tursi sex s mujki polov atribut,toest nqma osobena razlika dali ti 6te go rubi6 ili nqkoi pedal!Kolkoto i naturalisti4no da zvu4i e taka!A i nito ti,nito toj 6te izpita udovolstvie!Za6to prosto ne si pravite normalen sex,pri koito i na dvamata 6te vi e kef...?
Жените се възбуждат когато го правят това. Не си мисли, че не им е готино, дори и от самата мисъл. И огромна е разлика между това да го правиш с мъж и това да импровизирате с жена. Нищо лошо и извратено няма в това двама души да си доставят удоволствие без задръжки.
Това дето му казваш "модерно мислене" е една тотална разкрепостеност и липса на морал и ценностна система, което се забелязва все повече и повече сред младите поколения.
Само се замисли кое нормално момче забога ще иска да го шибат в гъза ПРИ ТОВА ПРИЯТЕЛКАТА МУ.
ДА ВИ ИМАМ И РАЗКРЕПОСТЕНОСТТА ДА ВИ ИМАМ!
Тва си е направо извратено извинявай... :smt017 :smt018
Извратено е супер широко понятие. Ако за един това е извратено, за друг е нещо нормално, щом доставя удоволствие и на двамата партньори.
Не виждам що се опитвате да ни убедите мен и останалите които не намират тази идея за извратена, 4е сме пропаднали, нямаме никакъв морал, перверзни и кво ли още не!
=; Това 4е аз ли4но одобрявам вси4ко в секса, което е приятно и за двамата, може би наистина ме прави по-разкрепостена, но не зна4и 4е нямам никакъв морал. Морал и остарели схващания НЕ е едно и също! Кво, тва 4е възприемам гейовете и лесбийките също ли ме прави неморална? Като се има предвид 4е сигурно 1/3 и от двата пола имат такива наклонности? И 4е в днешно време да си разли4ен ве4е не е ненормално?
Извинявайте оба4е моралът и по-разкрепостеното мислене не се изклю4ват взаимно [-( [-X
ПП: Всеки да си прави квото си му харесва и да не ви пука от мнението на другите! :!:
omg tva e otvratitelno ](*,)
всеки с фантазиите си... до къде сме стигнали за да си одставяме удоволствие... не казвам, че това вашето е лошо, просто вмъквам темата за останалите МНОГО ПОІГОЛЕМИ извращения... нооо... това вече според мен са си психически отклонения, причинени от останалите, обкръжаващи те хора...
pinK_Baby
11-28-2006, 18:50
Казах го преди малко и в една друга тема...Щом доставя удоволствие и на двамата (респективно трима, четирима ,петима .... :lol: ) няма лошо в това...Твърдо съм убедена , че никой няма право да се ровичка в леглото ми или да ме съди за каквото и да било...Различни хора,различни интереси .Но според мен все пак трябва да сте сигурни , че го искате и да си поговорите за това , за да няма много изненади...На мен все още ми се вижда странно и не мисля , че в скоро време ще го направя , но нямам нищо против да опитам с постоянния си партньор на един по-късен етап (естествено , ако съм достатъчно пораснала за това , защото мисля че сега още ми е рано) :wink:
gangbang
11-28-2006, 20:19
Бих искал да присъствам на секс между две жени, едната да е с пенис колан и да клати другата, до като аз клатя нея :mrgreen:
Аз дори не искам да си го представя..Повръща ми се..
абе според мене всичко в секса между момче и момиче може да се пробва,независимо колко нестандартно е :wink:
Mauc7opa
11-28-2006, 21:34
Toi toq tvoq dobre li e ? (tva za men ne e muj !)
и според теб кое е мъж?
и според теб кое е мъж?
Гаджето му :-D
MiRaCuLiXbb
11-29-2006, 17:14
А темата естествено е базик, кво се палите...