View Full Version : Pomosht! Toi svurshva burzo...
Priqtelqt mi svurshva kogato az o6te zapo4vam. V smisal ne predi o6te da go e vkaral - sled tova! No taka ne moga da izpitam orgazum...
Ами купи му презервативи Durex Performa. Намазани са отвътре с някво крем4е което го забавя и няма да свършва бързо.
Sigurna li si,4e deistva? A nqma li dryg na4in!?!
За презервативите съм 100% сигурна 4е имат ефект. И моят в на4алото свършваше много бързо и на него му помогнаха.
Ина4е друг вариант е по време на акта като усети 4е свършва да се спре за известно време, да си мисли за нещо гадно, и като усети 4е не е ве4е толкова възбуден да продължите пак. Или да си бие една преди секса, ама не виждам как то4но би му го казала "Мило, прасни си една преди тва, моля те" не върви :-D ....
^Kiss_of_the_Sun^f
11-26-2006, 09:42
За презервативите съм 100% сигурна 4е имат ефект. И моят в на4алото свършваше много бързо и на него му помогнаха.
Ина4е друг вариант е по време на акта като усети 4е свършва да се спре за известно време, да си мисли за нещо гадно, и като усети 4е не е ве4е толкова възбуден да продължите пак. Или да си бие една преди секса, ама не виждам как то4но би му го казала "Мило, прасни си една преди тва, моля те" не върви :-D ....
Хаха последните два реда ме изпълниха,можеш да му го намекнеш,или направо да си му го кажеш ако си по-отворена и споделяш проблема с него.Успех! :D
Т'ва за праскането на една ми хареса... Мисля си обаче че ако ми го каже мойта няма да е мн готино ... Най-малкото ще се разсърди момчето ... Трябва да си търпелива , ако се е случило 1-2 пъти не се притеснявай ще стане. И вие не сте перфектни :)
Myrcheto
11-26-2006, 11:16
Има и спрейчета за задържане
brutal_baby
11-26-2006, 12:02
Ами купи му презервативи Durex Performa. Намазани са отвътре с някво крем4е което го забавя и няма да свършва бързо.
аз до колкото знам от тва поне 30 мин свършване няма!един фр беше пробвал иии почти нищо не е усещал!даже има и некви крем4ета
krem4et0
11-26-2006, 14:01
А ние какво правим-ако той усеща,че няма да издържи дълго просто не започваме със сексът, го караме по друг начин. След това малко почивка,хапване и действаме.Уверявам те под час рядко пада втория път!
Бай Иван
11-26-2006, 19:43
А защо всички сте толкова тъпи! Тая не може ли да му направи една свирка преди тва, а той трябвало да си прави фрингии, да се пръскал със спрей, да ползвал нам кви си гуми! МАЛОУМНИЦИ! НАПРАВИ МУ ЕДНА СВИРКА НА МОМЧЕТО, после изчакай малко, да се изпикае човекът и айде почвай с ебането! Пък като свършава пак бързо правете 2-3-4-5-6 тека. Все на някой ще е по-бавно определено!
Ебането не се учи по форуми!
panterata
11-26-2006, 20:41
ми като свърши слагате нов презерватив и готово :)
Mike-Jones
11-27-2006, 10:30
А защо всички сте толкова тъпи! Тая не може ли да му направи една свирка преди тва, а той трябвало да си прави фрингии, да се пръскал със спрей, да ползвал нам кви си гуми! МАЛОУМНИЦИ! НАПРАВИ МУ ЕДНА СВИРКА НА МОМЧЕТО, после изчакай малко, да се изпикае човекът и айде почвай с ебането! Пък като свършава пак бързо правете 2-3-4-5-6 тека. Все на някой ще е по-бавно определено!
Ебането не се учи по форуми! a taka bai ivane ;) evala
Ебането не се учи по форуми!
Е това е мнението няма какво да добавя :mrgreen: