View Full Version : ще разберат ли?
Изобщо не трябваше да пускам тази тема но ми е адски здухано и полудявам!Та..... кам 11-12 декември трябва да ми правят един преглед и аз се притеснявам когато ми снимат белия дроб дали може да се разбере по нещо че съм бременна?смисъл ако съм дали при прегледа на снимката лекарката ще види и ще разбере!направо се здухвам ако се окаже че съм...трябва да се сбогувам с наще,повече няма да ме погледнат и единствения начин е или при гаджето или на пътя.......Боже докъде я докарах,Божеее
Ами мисля,че няма нищо да се разбере,но ти бременна ли си?И защо мислиш,че си?Само,ако искаш сподели.
Да ти кажа чесно и аз незнам дали съм,просто в предишните ми връзки съм го правила винаги с презерватив а сега последните пъти с моя приятел го правим без(и аз незнам защо).Просто супер много ме е страх и с нетърпение чакам следващия цикъл(ако има такъв ](*,) ) поне знам какво да правя вече!като се замисля той не е свършвал в мен....само веднъж на коремчето но.......офф полудявам. :-k
ми май не :roll:
значи ни направи аборта :roll:
успех с ваще и дано се разберете мирно и кротко :?
smacky_f
11-26-2006, 18:43
Sorry 4e te pitam no na kolko si?(ako iska6 spodeli) no ne e li po-dobre predvaritelno da si napravi6 test e uspeh
bulgarche
11-26-2006, 18:46
Ем направи си тест бе...и за да няма опасност...не прави сеск до 11-12 ;)
Да естествено че ще си направя но има още малко дни дотогава и направо имам чувството че не часовете а минутите броя!На 17 съм и малко отгоре.
panterata
11-26-2006, 21:54
не могат да разберат че си бременна от снимка на белите дробове :) спокойно. аа дай боже да не си де :) направи си тестче за да се успокоиш и занапред с презерватив , или поне отиди на гинеколког да ти изпише противозачатъчни. защото си малка още за бебе нали :) успех
Афторката какви наркотици земаш ? :mrgreen: просто със тея меко казано тъпи и филмирани мнения ме метна у храстите :shock:
1 още не ти е дошло ти говориш глупости и почваш да живейш със някаква мисъл че си бременна ! :shock: нищо общо
2 не видях някаде да си писала оринтировачна дата кога трябва да ти дойде.
3 като искате момичетата да не се здухвате толкова и филмирате правете секс със презервативи да са ви мирни главите и чисти не по цял ден да мислите глупости дали сте бременна или не.
забележи сама колко зле си станала заради 1 секс без презерватив ти ся се побъркваш и измисляш глупостите на света. А твоя приятел или там как ти се води изобщо не подузира такива работи и го боли уя тои си кара животеца и чака със нетърпение следвъщия секс пък ти написа сценарий за предаване със бебета и бременни майки :)
krem4et0
11-27-2006, 08:25
Ти не си наред,мила. честно ти казвам-след като толкова се тревожиш-има контрацептиви.А ако си бременна,което ме съмнява де?
katrin4eto
11-27-2006, 08:37
ако си на 17 или 18 години лекарят няма право да каззва на ва6те
spoko macka mislq 4e ne si bremenna no ako ima6 simptomite vnimavai a kolkoto do va6te ako ti vqrvat mislq 4e 6te te razberat spoko imai vqra vsi4ko 6te se opravi
И да си бременна, няма на4ин тва да се разбере от снимка на белите дробове... ](*,) луди хора...
katrin4eto
11-27-2006, 09:07
gery_to-права си
summer_summer
11-27-2006, 11:34
haha taka e prodaljavai da pravi6 sex bez prezervativ i da se pritesnqva6 4e si bremenna ](*,)
Яяя ми отговори къде е туй чудо белия дроб и къде се намира тая гадинка, дето само се пълни с боклуци и ни пречи да се ебем, матката?
На 17 и половина да не ги знаеш тия неща, както и да не се пазиш е вече пълна простотия. По-малките ги разбирам, ама пък теб...
Изобщо не трябваше да пускам тази тема но ми е адски здухано и полудявам!Та..... кам 11-12 декември трябва да ми правят един преглед и аз се притеснявам когато ми снимат белия дроб дали може да се разбере по нещо че съм бременна?смисъл ако съм дали при прегледа на снимката лекарката ще види и ще разбере!направо се здухвам ако се окаже че съм...трябва да се сбогувам с наще,повече няма да ме погледнат и единствения начин е или при гаджето или на пътя.......Боже докъде я докарах,Божеее
Някой да ти е пускал мухата че съществуват тестове за бременност?
Mike-Jones
11-28-2006, 06:08
Ами мисля,че няма нищо да се разбере,но ти бременна ли си?И защо мислиш,че си?Само,ако искаш сподели. ei pa4a kak si ma ;) SANUVASH li me:)
sexy_tigar4e_MM
11-28-2006, 17:19
emii ako ne si sigurna 6to ne si napravi6 test ne moga da razberaaa :shock: :shock: ?? a ako si bremennna i ne napravi6 abort va6te pak 6te razberat,a ko napravi6 pak 6te razberat(ako nqma6 18)za6toto ne mogat da ti slojat upoika bez tqhnoto suglasiee 8-[