View Full Version : na kakvo se dulji
just one girl
11-26-2006, 18:50
zdraveite zna4i vuprosat mi e sl onzi den pravihme sex s priqtelq mi ne za purvi put vsi4ko be6e ok naistina hubavo makar4e v na4aloto toi me drazne6e i se prave6e na nedostupen i liubovnata igra produlji mn dulgo taka mi se strori de sled tova nali preminahme kum su6tinskata 4ast i napravihme edin tek sled tova produljihme moje bi go pravihme 30 min ili nqkade tam no nakraq na men mi stana edno takova ....ne mn priqtno prosto ne 4uvstvah po4ti ni6to ne sam izpitala orgazum pomolih go da sprem nz za6to se polu4i taka na vas momi4eta slu4valo li vi se e na kakvo moje da se dulji
panterata
11-26-2006, 21:49
мда случвало ми се е :) амии някой път напр. ако си мисля предварително какво точно искам да правим , как да протече всичко и то не се получава ии някой път подсъзнателно решавам че не ми са прай секс и искам да спрем. или не изпитвам голям кеф.. ако съм нещо притеснена , мисля за нещо друго.. , или той нещо ме натвари както на теб ти се е праил 100 часа на интересен и теб вече ти се е убило желанието.. някой път става така спокойно :) на човек не може постоянно да му се прай секс и винаги да му е мн хубаво. особено пък ако гаджето те надразни може само и една думичка да ти каже не както искаш и да не ти са прай секс 2 дена :)
teen_girl4e
11-27-2006, 17:00
moje bi problema e 4e ne e uspql da te vuzbudi dostatu4no?
krem4et0
11-27-2006, 19:18
Случва ми се естествено-при продължителен секс,при умора или поради малкото влага!
za3k^dFsG
11-27-2006, 21:00
zdraveite zna4i vuprosat mi e sl onzi den pravihme sex s priqtelq mi ne za purvi put vsi4ko be6e ok naistina hubavo makar4e v na4aloto toi me drazne6e i se prave6e na nedostupen i liubovnata igra produlji mn dulgo taka mi se strori de sled tova nali preminahme kum su6tinskata 4ast i napravihme edin tek sled tova produljihme moje bi go pravihme 30 min ili nqkade tam no nakraq na men mi stana edno takova ....ne mn priqtno prosto ne 4uvstvah po4ti ni6to ne sam izpitala orgazum pomolih go da sprem nz za6to se polu4i taka na vas momi4eta slu4valo li vi se e na kakvo moje da se duljiКлитора ти е отворен толкова много че не осещаш нищо вече :-({|=
^FIESTA^_M
11-27-2006, 23:16
Ами да ти кажа нормално нещо е.Просто си свършила вече и си поисъхнала отдолу и започва да те боли, и няма как да ти е хубаво.При мен например винаги им казвам предварително, ако ги заболи да ми казват и да не се притесняват,защото мисля от това което са споделяли мои приятелки,че е болезнено и нетърпимо :roll:
ABSOLUTme
11-27-2006, 23:33
мда случвало ми се е :) амии някой път напр. ако си мисля предварително какво точно искам да правим , как да протече всичко и то не се получава ии някой път подсъзнателно решавам че не ми са прай секс и искам да спрем. или не изпитвам голям кеф.. ако съм нещо притеснена , мисля за нещо друго.. , или той нещо ме натвари както на теб ти се е праил 100 часа на интересен и теб вече ти се е убило желанието.. някой път става така спокойно :) на човек не може постоянно да му се прай секс и винаги да му е мн хубаво. особено пък ако гаджето те надразни може само и една думичка да ти каже не както искаш и да не ти са прай секс 2 дена :)
tuka sum absolut-suglasna :lol: :lol: brao panterke,raste6 :-D