View Full Version : Moderated:Уча в СМГ, но искам и при старият клас
malka,sladka i opasna
11-27-2006, 06:50
Az sum v SMG,no tam e tupo-iskam pri stariq klas,no ot druga strana iskam v SMG i ne znam kakvo da pravq.Edin ot malkoto predmeti,koito mi haresvat e Muzikata,za6toto pravim vsi4ko drugo osven da peem!Problema mi e glupav,no pomagaite!Molq vi [-o<
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
cvetityy
11-27-2006, 07:27
Ми извинявай ама ние с какво може да помогнем, ако не е тайна. Ти си решаваш кво да правиш и къде да учиш замисли се ние в тоя случай и съвет не може да ти дадем нали така ?
Изборът си е лично твой.
miloto_girl_4e
11-27-2006, 07:53
Ние верно с какво можем да ти помогнем?!
Как така не харесваш математиката, а си влезнала в СМГ?
Все едно аз да не харесвам или да не мога да рисувам и да съм отишла в приложното..
Ще е тъпо да се върнеш при старият си клас, защото СМГ е елитно даскало и стига да учиш ще имаш добри перспективи за напред :wink:
Харесваш най-много музиката и учиш в СМГ?Не трябва ли да харесваш най-много математиката?Аз я мразя и ако трябва да уча там просто ще изпуша по някое време.
feshankaa
11-27-2006, 13:00
Ей човек,осъзнай се бе.Ние с кво можем да ти помогнем.Има лесно-върни се в стария си клас като толкова иска6!
crazy_mouse
11-27-2006, 13:02
Az sum v SMG,no tam e tupo-iskam pri stariq klas,no ot druga strana iskam v SMG i ne znam kakvo da pravq.Edin ot malkoto predmeti,koito mi haresvat e Muzikata,za6toto pravim vsi4ko drugo osven da peem!Problema mi e glupav,no pomagaite!Molq vi [-o<
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Еми защо като не харесваш математиката си влязла в СМГ и си попречила на някой,който я харесва, да учи там?!Харесваш най-много музиката- еми това е чудесно,само дето малко си объркала училището
za3k^dFsG
11-27-2006, 13:07
И аз съм в ДФСГ Интелект и си искам стария клас,но ако ставаше така лесно :mrgreen: хе хе хе
И аз съм в ДФСГ Интелект и си искам стария клас,но ако ставаше така лесно :mrgreen: хе хе хеИ кой клас си ,че ставаме 2? :lol: :lol: