View Full Version : Pravili li ste sex? Ako da-kazahte li na maika si/ba6tasi ?
emanoela
11-27-2006, 11:35
tovae.........................
Ами да,правила съм.Ами майка ми знае,че правя секс,но не съм й го съобщавала веднага,след като го направих за пръв път.А баща ми не знам дали знае.
cvetiiii
11-27-2006, 11:39
pravq. ne sum i go kazvala direktno na maika mi ama edin put neshto se bqhme skarali i tq mi vika ti devstvena li si be!? i az ne :) i ottgova si znae 4e ne sum :) a tati toi kato me gleda 100% e siguren 4e go pravq no nikoga ne me e pital puk i az ne sum mu kazala :)
tedinkata_
11-27-2006, 11:39
pravila sam da/// samo maika mi znae
kudravoto
11-27-2006, 11:50
ami da pravila sum sex i dvamata znaqt!
malka_sladuranka
11-27-2006, 12:12
права си секс ама не давам обяснения какво правя :D
da pravq sex ama mi e super gadno da kaja na nashite i nikoga nqma da im kaja , neznam te dali znaqt no ako znaqt nadqvam se da ne povdignat tozi vupros , zashtoto moje da ima vuprosi ot sorta koga s koi i t.n.
ne mi e priqtno...
Майка ми още от както станах на 12 ми натика куп книги за "пчеличките и птичките",а после,след като направих заварката,някъде към 14 и половина,почнах да си говоря със стареца - на бира,"по мъжки" (аз бях ебаси мъжа - без мустак дори още :wink: ). А после дойде и първото инцидентче - хламидийки. И като дете на дофтури,ест. се обърнах към тях - дадоха ми антибиотик и кремче и готово. Не разбирам тая работа с табуто родители и секс - в смисъл,те да не би да са ви намерили на улицата,та не знаят,че се прави секс,или не знаят,че имате съотв. полови органи? :lol:
Ако родителят приема сексът на по-ранна възраст като отрицателно явление,поговорете - най-вероятно ще се окаже,че го е страх да не стане баба/дядо на 30-35 :lol: Според мен проблема е,че не демонстрирате по явен начин сексуална култура или форма на всякаква зрялост - за това спомагат и "тийн"-номерцата,раздразнителнос та и липсата на задълбочен контакт откакто сте престанали да бъдете детенцето на мама и тате. Но пък можете да се хванете и да подобрите комуникацията и тона на общуване с фамилията. Ще се учудите колко голямо може да е въздействието на думите и действията ви в положителна насока като тази,поради това,че родителите ви букв. за вас живеят. Ако пък не стане от първия път,проявете постоянство и гъвкавост - сменете подхода. Кавам ви тези глупости,защото знам колко тежко може да е "вдигам ръце от него"-поведението на родителите,след като се почувстват в късен период като защитници на "кауза пердута". Алиенацията може да настъпи по много начини. А после не се възвръща...
Горното изложение е с цел да ви убеди,че едно просто споделяне и обсъждане на проблемите с родителите може да ви донесе не само моментни,но и по-нататъшни облаги. Превъзмогнете трудните характери на родителите си,както и своите,и постигнете по-задълбочено общуване.
И няма да пишете подобни теми повече...
:wink:
не не сам, и двамата ми родители знаят :)
правил съм и продължавам да правя.Родителите ми не знаят,тъй като с тях не поддържам много взаимоотношения,щото ме дразнят и отдавна вече не си говорим както трябва:)
ами когато с някое гадже се затворим за повечко време в моята стая и нашите са си в къщи и без да им споменавам са наясно какво правим ;-)
иначе на им давам обяснения "днес правих секс" и т.н. не мисля, че това ги засяга пряко по някакъв начин.
всеки си има личен живот.
smacky_91
11-27-2006, 13:35
Da,pravq sex,na6ite znaqt 4e imam seriozen priqtel i go poznavat.Nqkolko pati sa mi namekvali,no prqko ne sa me pitali i az ne sam im kazvala.No na gadjeto mi maika mu znae :) A ti na kolko si?
tovae.........................
да е по новините го съобщих маина ...за да може всички да разберат ... :twisted: ...
както и да е ..реших да запазя личния си живот за себе си
Night_lover
11-27-2006, 15:43
правил съм и продължавам да го правя:)
доста често съм си говорил с наще за тия неща и смятам , че в това няма нищо лошо. Гадното е тогава , когато децата са се разграничили от родителите си и неговорят на такива теми......