View Full Version : Майка ми
crazy_idiot
11-27-2006, 18:31
Майка ми вече е на около 50 години и забелязах че започват да и се появяват малки косъмчета като мустаци над горната устна.От далече не си личи но от близо се виждат.Някак ми и страно жена с мустаци а и приятелите ми го забелязаха.Кажете да поговоря ли с нея защото ми е неприятно или да оставя нещата така?
miloto_girl_4e
11-27-2006, 19:40
Еми..то си зависи от човека явно .. моята, ако някое косъмче има нещо ала-бала ги маха, все пак човек трябва да се поддържа..
Кажи и, че вече са започнали да се виждат и да се погрижи за тях .. , съмнявам се да ти се обиди :)
Абе аз си падам малко грубичък шегаджия и казах следното.Веднъж щяхме да излизаме с майка ми,така се наложи и тя каза нещо от сорта "да ме видят с хубаво младо момче",а аз изтърсих "ми и ти су хубава,ама само си избръсни мустака" :mrgreen: .Много ми се ядоса,а то беше 1 почти незабележимо косъмче,тъй,че много внимателно,жените са много чувствителни на темата красота и поддръжка на външен вид :smt014
sOutH^pArk
11-28-2006, 01:56
Абе аз си падам малко грубичък шегаджия и казах следното.Веднъж щяхме да излизаме с майка ми,така се наложи и тя каза нещо от сорта "да ме видят с хубаво младо момче",а аз изтърсих "ми и ти су хубава,ама само си избръсни мустака" :mrgreen: .Много ми се ядоса,а то беше 1 почти незабележимо косъмче,тъй,че много внимателно,жените са много чувствителни на темата красота и поддръжка на външен вид :smt014
Майка ти и да не е чувствителна на тая тема, като и го кажеш по този начин естествено, че ще се обиди.... Бъди по дискретен.... се пак ти е майка, пък и да не ти е...
Ами можеш и да й кажеш,ама под формата на съвет. :wink:
LaPeNcEto0o
12-09-2006, 19:00
maika ti e ako priqtelite sa po vaajni.... spored men ne i kazvai moqta se obijda..
ABSOLUTme
12-09-2006, 21:13
просто уникална тема !
hahahhahh..mda...taka e :-D :-D :-D
:-D :-D :-D tva e qko,i az taka neprinudeno obshtuvam s nashte i ako vidq nekoi zabluden kosum ili nqkva 4erna tochka ili pupka,ne propuskam da otbeleja sushtestvuvaneto na vuprosniq 'defekt' i kat i go kaja,tq po-skoro se radva :lol: :lol:
puk maika mi i bashta mi sa kato kuche i kotka(obichat se de,ama mn se ebavat 1 s drug) i dosta chesto se celqt v 'slabite si mesta'...ta kogato ediniq zasegne drugiq,vtoriq opravq vsichko 'po sebe si' taka da se kaje i se pochva sus zaqjdaniq za neshto drugo..oburkano go kazah,a dano me razbra nqkoi 8-[ :lol: :lol:
teenkopele
12-10-2006, 03:26
Майка ми вече е на около 50 години и забелязах че започват да и се появяват малки косъмчета като мустаци над горната устна.От далече не си личи но от близо се виждат.Някак ми и страно жена с мустаци а и приятелите ми го забелязаха.Кажете да поговоря ли с нея защото ми е неприятно или да оставя нещата така?
Да, поговори с нея. Няма нищо лошо в това. :wink:
MI nai dobre pogovori s neq-moje i da pomogne!
Uspex!
gabi_gabi
12-10-2006, 13:45
аз бих и казала... може да и стане кофти но бих и казала както искам да ми казва и тя на мен... например моята имаше черни точици то много хора ги имат и и казах че изглежда зле и ходихме даже заедно на козметик :)