View Full Version : подаръци за Коледа
babi_girl
11-27-2006, 18:59
Здравейте, не знам дали темата е за тук, защото постоянно чета теми за това как се карате с родителите си. Е аз имам друг проблем. Не знам какви подаръци да им купя за Коледа. Искам да е нещо с което да ги изненадам, но нямам много пари (което е друг проблем). Ако имате някакви идеи за изненади споделете ги. Мерси предварително
Какъв по-хубав подарък от този направен от собственото им дете!Пробвай да направиш нещо,което ще им остане за спомен от теб и това ще им е много ценен подарък!
za3k^dFsG
11-28-2006, 17:35
Здравейте, не знам дали темата е за тук, защото постоянно чета теми за това как се карате с родителите си. Е аз имам друг проблем. Не знам какви подаръци да им купя за Коледа. Искам да е нещо с което да ги изненадам, но нямам много пари (което е друг проблем). Ако имате някакви идеи за изненади споделете ги. Мерси предварителноПребий оня малкия от рекламата на ДСК и му вземи парите
Здравейте, не знам дали темата е за тук, защото постоянно чета теми за това как се карате с родителите си. Е аз имам друг проблем. Не знам какви подаръци да им купя за Коледа. Искам да е нещо с което да ги изненадам, но нямам много пари (което е друг проблем). Ако имате някакви идеи за изненади споделете ги. Мерси предварителноПребий оня малкия от рекламата на ДСК и му вземи парите
=D> :smt005 :smt005 :smt005
Rocky_girl
11-29-2006, 07:37
Хитроо :smt005
Емии направи нещо от тебе....може да е малко но се пак ти ще си го правила ии ще им хареса 100%
LaPeNcEto0o
12-09-2006, 19:05
ramka s va6a ob6ta snimka spored men nqma ne6to po xubavo za edin roditel da si gleda vseki den deteto si :smt006
S_T_E_V_E
12-10-2006, 17:33
Подари им сребро някакво или злато ако харесват . Например за майка ти някой пръстен як с цветя някъкви и картичка която казва, че тя е най-готината и хубава майка която би могъл да имаш. :) а за баща ти нещо с което да го накараш да се гордее с тебе това би било най-хубавият подарък за един баща или пък просто му подари нещо което винаги е искал, някой аксесуар или там с каквото се занимава :) :smt017
kati_0513
12-11-2006, 14:33
В зависимост колко пари имаш купи им една голяма и хубава бонбониера, например " Mercci ", хубави бонбони...
:)
Пребий оня малкия от рекламата на ДСК и му вземи парите
най-добрата идея за подарък :twisted:
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ \:D/
brit_spears
12-11-2006, 19:04
Честно казано аз няма да купувам подаръци на нашите...А те на мен...
kati_0513
12-11-2006, 19:07
Честно казано аз няма да купувам подаръци на нашите...А те на мен...
Това е най- правилно... но все пак родителите заслужават поне една картичка... нали?
teenkopele
12-12-2006, 05:52
Виж тук:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=68531. :wink: