View Full Version : Тинеиджър и любовта!
slladkata
11-27-2006, 19:05
Според вас един може ли един тинеиджър на 15-16 години да изпитва чувството любов към даден човек или това е само привързаност?
HopeLesss
11-27-2006, 19:08
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll:
za3k^dFsG
11-27-2006, 19:10
Аз нямам как да ти кажа понеже съм само на 15 :-D Но според мен любовта е чуство създадена за зрелия и отлежал разум
slladkata
11-27-2006, 19:14
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:
weDnesDay
11-27-2006, 19:19
v tezi vremena teen-ovete izrastvat fizicheski mnogo byrzo...a i v sushtoto vreme samite obstoqtelstva ni karat da porastnem duhovno! taka che zashto da ne mojem da izpitame lubov?! :?
[quote=CooL^GirL^^^]Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:[/quot
всищност CooL^GirL^^^ не зависи на колко години ще дойде това чувство, просто се дължи на човека до теб и привирзаността му към теб!!! А й защо да е смешно всеки си има свое виждане на нещата, но според мен не мисля че някой би казал това за смешно!!!
аз също не съм съгласна, че едно дете на 15 може да каже толкова силни думи като "Обичам те" и "Не мога да живея без теб" за да кажеш тези думи ти трябва нещо повече от лапешки ъкъл, а повечето при всяко зарибяване си мислят, че вече са изпитали любовта... нямат си и понятие колко са далече от представите за истинската любов... #-o
slladkata
11-27-2006, 19:27
аз също не съм съгласна, че едно дете на 15 може да каже толкова силни думи като "Обичам те" и "Не мога да живея без теб" за да кажеш тези думи ти трябва нещо повече от лапешки ъкъл, а повечето при всяко зарибяване си мислят, че вече са изпитали любовта... нямат си и понятие колко са далече от представите за истинската любов... #-o Точно това и аз мисля.Някои момичета ми казват "Аз вече съм изпитала любовта".Любовта не е само да му го кажеш,любовта е когато го няма да искаш да е до тебе и когато го жидиш сърцето да ти се разтупти.Според мен всичко това,което се случва при 15-16 годишните е просто привързаност.
He3HauKa
11-27-2006, 20:02
Може много ясно.Може както на 15,така и на 105 :lol:
za3k^dFsG
11-27-2006, 20:04
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:За мене не е простотия е смях.И дажи ми викат ти нищо не разбираш(каето си е така но и те не разбират)
Myrcheto
11-27-2006, 20:09
Ми защо не?!Надали говорим за истинска и 100 процентова любов,но при всички случаи е всеотдайна,а и да не забравяме,че това е възрастта на едни от най-силните емоции,предизвикани от израстването.Така,че защо да няма любов,но не и в крайната и форма на безнадеждност и да се изпада в големи дупки и депресии
za3k^dFsG
11-27-2006, 20:16
Ми защо не?!Надали говорим за истинска и 100 процентова любов,но при всички случаи е всеотдайна,а и да не забравяме,че това е възрастта на едни от най-силните емоции,предизвикани от израстването.Така,че защо да няма любов,но не и в крайния и вин на безнадеждност и да се изпада в големи дупки и депресииЛюбота или я има или я няма.Такова понятие степен в любовта няма
IlLuSi0nS`
11-27-2006, 20:24
възможно е, но такава любов се доказва само с времето и тогава разбираш, че е истинска..
Myrcheto
11-27-2006, 20:27
za3k^dFsG напълно си прав,но като пораснеш малко ще разбереш какво имам предвид.На тази възраст нещата не са в абсолютния си вид,особено когато нещо ти е за пръв път,тогава неволно всично е преувеличено.
Бе както и да е ;-)
za3k^dFsG
11-27-2006, 20:39
za3k^dFsG напълно си прав,но като пораснеш малко ще разбереш какво имам предвид.На тази възраст нещата не са в абсолютния си вид,особено когато нещо ти е за пръв път,тогава неволно всично е преувеличено.
Бе както и да е ;-)Бе щом казваш вярвам ти аз няма как да знам 8)
може... щом момичетата могат защо и момчетата да не могат... :roll: