PDA

View Full Version : Тинеиджър и любовта!

slladkata
11-27-2006, 19:05
Според вас един може ли един тинеиджър на 15-16 години да изпитва чувството любов към даден човек или това е само привързаност?

HopeLesss
11-27-2006, 19:08
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll:

za3k^dFsG
11-27-2006, 19:10
Аз нямам как да ти кажа понеже съм само на 15 :-D Но според мен любовта е чуство създадена за зрелия и отлежал разум

slladkata
11-27-2006, 19:14
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:

weDnesDay
11-27-2006, 19:19
v tezi vremena teen-ovete izrastvat fizicheski mnogo byrzo...a i v sushtoto vreme samite obstoqtelstva ni karat da porastnem duhovno! taka che zashto da ne mojem da izpitame lubov?! :?

11-27-2006, 19:20
[quote=CooL^GirL^^^]Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:[/quot

всищност CooL^GirL^^^ не зависи на колко години ще дойде това чувство, просто се дължи на човека до теб и привирзаността му към теб!!! А й защо да е смешно всеки си има свое виждане на нещата, но според мен не мисля че някой би казал това за смешно!!!

iiirish
11-27-2006, 19:22
аз също не съм съгласна, че едно дете на 15 може да каже толкова силни думи като "Обичам те" и "Не мога да живея без теб" за да кажеш тези думи ти трябва нещо повече от лапешки ъкъл, а повечето при всяко зарибяване си мислят, че вече са изпитали любовта... нямат си и понятие колко са далече от представите за истинската любов... #-o

slladkata
11-27-2006, 19:27
аз също не съм съгласна, че едно дете на 15 може да каже толкова силни думи като "Обичам те" и "Не мога да живея без теб" за да кажеш тези думи ти трябва нещо повече от лапешки ъкъл, а повечето при всяко зарибяване си мислят, че вече са изпитали любовта... нямат си и понятие колко са далече от представите за истинската любов... #-o Точно това и аз мисля.Някои момичета ми казват "Аз вече съм изпитала любовта".Любовта не е само да му го кажеш,любовта е когато го няма да искаш да е до тебе и когато го жидиш сърцето да ти се разтупти.Според мен всичко това,което се случва при 15-16 годишните е просто привързаност.

He3HauKa
11-27-2006, 20:02
Може много ясно.Може както на 15,така и на 105 :lol:

za3k^dFsG
11-27-2006, 20:04
Защо да не може??? Напротив, за да се привържеш към даден човек, то ти трябва да си бил с него много време... това според мен е присъщо за възрастните :roll: За мене това едно дете 15 годишно да каже "Обичам те!Немога да живея без тебе" е пълна простотия :!:За мене не е простотия е смях.И дажи ми викат ти нищо не разбираш(каето си е така но и те не разбират)

Myrcheto
11-27-2006, 20:09
Ми защо не?!Надали говорим за истинска и 100 процентова любов,но при всички случаи е всеотдайна,а и да не забравяме,че това е възрастта на едни от най-силните емоции,предизвикани от израстването.Така,че защо да няма любов,но не и в крайната и форма на безнадеждност и да се изпада в големи дупки и депресии

za3k^dFsG
11-27-2006, 20:16
Ми защо не?!Надали говорим за истинска и 100 процентова любов,но при всички случаи е всеотдайна,а и да не забравяме,че това е възрастта на едни от най-силните емоции,предизвикани от израстването.Така,че защо да няма любов,но не и в крайния и вин на безнадеждност и да се изпада в големи дупки и депресииЛюбота или я има или я няма.Такова понятие степен в любовта няма

IlLuSi0nS`
11-27-2006, 20:24
възможно е, но такава любов се доказва само с времето и тогава разбираш, че е истинска..

Myrcheto
11-27-2006, 20:27
za3k^dFsG напълно си прав,но като пораснеш малко ще разбереш какво имам предвид.На тази възраст нещата не са в абсолютния си вид,особено когато нещо ти е за пръв път,тогава неволно всично е преувеличено.
Бе както и да е ;-)

za3k^dFsG
11-27-2006, 20:39
za3k^dFsG напълно си прав,но като пораснеш малко ще разбереш какво имам предвид.На тази възраст нещата не са в абсолютния си вид,особено когато нещо ти е за пръв път,тогава неволно всично е преувеличено.
Бе както и да е ;-)Бе щом казваш вярвам ти аз няма как да знам 8)

tequila
11-28-2006, 00:06
може... щом момичетата могат защо и момчетата да не могат... :roll: