PDA

View Full Version : Как ...

11-27-2006, 19:06
Как според вас би се почувствало едно момче, ако сте му много добра приятелка от друг град и го поканите за няколко дни на гости? Дали ще се притесни, ще му е неудобно ли и дали ще се съгласи при положение ,че не познава никой друг от тоя град? И дали изобщо да го каня ,в смисъл добра идея ли е?

slladkata
11-27-2006, 19:10
За мене идеята е добра.Все пак тои ти е добър приятел.Какво толкова щом сте френдове значи можете да си прекарате добре.А за това дали той ще се притесни зависи от неговия характер.Ако е притеснителен естествено че ще му е малко кофти.

za3k^dFsG
11-27-2006, 19:13
Ами ако сте големи няма причена да не го поканиш.Но ще му доста неудобна.А пък ако сте на 13-16 године заеби

iiirish
11-27-2006, 19:18
ако през времето в което сте си писали сте станали близки, според мен няма да има проблем. разбира се, тя няма начин да не се притесни от това как например ще се оправят вашите. плюс това трябва да се разбере и какво е отношението на техните към тази "ваканцийка" ;)
изобщо малко неща стават по желание. повечето зависят и от много други обстоятелства.
но ти я покани все пак ;) дано имате късмет и успеете да се видите и да сте заедно известно време

Alira
11-28-2006, 10:11
На мен не ми пречи стига момчето да ми е наистина добър приятел,аз бих отишла :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koalka
11-28-2006, 10:19
Ами все пак сте добри приятели и не виждам какво ти пречи да го поканиш.Може да му стане малко неудобно в първия момент,но после няма да има проблем според мен.

BeBcHeTo
11-28-2006, 10:25
Еми поканиго...щом сте добри приятели няма нищо лошооо