PDA

View Full Version : Kak moga da razbera dali shte mi doide?

Kotara4ka
11-28-2006, 12:01
zdraveite,az sum momi4e na 16 i iskam suvet.Problemut e takuv,4e vodq polov jivot,no vinagi se pazim,i kogato toi svarshi v prezervativa v men pak ostava kapka samnenie dali ne e izleznalo neshto..paranoqta me goni,est se uspokoqvam po edno vreme,no tva si me glojdi dokato ne mi doide.3 meseca bqh na protivoza4ata4ki,no gi sprqh i tozi mesec sme pravili sex no samo s prezervativi,no az pak se pritesnqvam,zashtoto nali sled kato spresh protivoza4ata4nite i po-lesno se zabremenqva.. i ako mi zakasnee toi mesec..shte poludeq:S ujas
Osven da otida na ginekolog ima li dr na4in da razbera koga she mi doide..?:(

SINDEL
11-28-2006, 12:17
Ами кво да ти кажа... следи за поява на ПМС - ти си знаеш преди да ти дойде къде те боли, дали ше са гърдите или корема, или ти се отваря пове4е апетит...
А за да не се шашкаш - направи си тест. Така като ти покаже отрицателен резултат, ще знаеш 4е със сигурност нищо ти няма и 4е ще ти дойде.
Ама недей да се шашкаш така от най-малкото нещо - като се пазиш зна4и вси4ко си ти е на 6 :wink:

11-28-2006, 12:27
ami kaji mu da ne svursva v teb ....

koalka
11-28-2006, 15:12
Не може презерватива да не го видиш,че се скъсал.Да не се къса случайно на някакви минатюрни дупчици?Това е латекс все пак.Няма смисъл да си правиш тест според мен,ама както ти решиш.То ако с презерватив имаш съмнение,то не знам иначе...с какво не би имала?А и плюс това е нормално да ти закъснява и е възможно да ти дойде без менструален синдром.

11-28-2006, 23:40
zdraveite,az sum momi4e na 16 i iskam suvet.Problemut e takuv,4e vodq polov jivot,no vinagi se pazim,i kogato toi svarshi v prezervativa v men pak ostava kapka samnenie dali ne e izleznalo neshto..paranoqta me goni,est se uspokoqvam po edno vreme,no tva si me glojdi dokato ne mi doide.3 meseca bqh na protivoza4ata4ki,no gi sprqh i tozi mesec sme pravili sex no samo s prezervativi,no az pak se pritesnqvam,zashtoto nali sled kato spresh protivoza4ata4nite i po-lesno se zabremenqva.. i ako mi zakasnee toi mesec..shte poludeq:S ujas
Osven da otida na ginekolog ima li dr na4in da razbera koga she mi doide..?:(

по топенето на ледниците :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

summer_summer
11-29-2006, 06:25
az ne sam 4uvala 4e se zabremenqva po lesno kato spre6 protivoza4ata4nite

panterata
11-29-2006, 18:51
няма за какво да се притесняваш спокойно :) има хора в тях свършват и не забременяват а ти като си с презерватив и като не се е и скъсал спокоо!!! :) ще ти дойде

kariTy
11-29-2006, 18:57
Най-добре е да си направиш тест защото и да ти дойде не е гаранция,че не си бременна.Сигурно си чувала за цветна бременност.Макар,че изобщо не виждам за кфо се притесняваш ама направи си тест за свое успокоение :}