View Full Version : Naistina li?
da popitam (glavno mom4etata) ....razbrah ne6to i iskam da razbera dali e istina...naistina li po-niskite mom4eta haresvat po-visoki momi4eta?
Аз не съм момче, ама да си кажа мнението... :) Ами не ми се вярва много да е така... аз лично съм висока (1.70 м.) и не съм забелязла повечето ми обожатели да са ниски(не че са много де :D ама това е друга работа :wink: )То си зависи много и от момчето, ама мисля, че повечето харесват просто добре сложени(и изглеждащи) девойки :wink:
Shadow_Walker
11-28-2006, 14:35
Ам не.Поне аз не съм виждал ниски момчета, харесващи високи момичета.
Аз съм висок-1,75м но не не мисля, че ще харесам момиче по-високо от мен...
Не е вярно,просто така се случва.Може и да харесаш и по-нисък и по-висок...
Не съм момче,но ако мацката му е харесала и тя също не виждам проблем,ако момчето е по-ниско,или те да имат нещо против.Това си зависи от хората,защото почти всички имат различни мнения :mrgreen:
AngelOfMercy
11-28-2006, 15:25
Ами не упира въпроса до височината..аз сум 190 висок и си харесфам секфи стига да отговарят на тва което турся..то е до човека виждал съм момче ниско с висока приятелка и обратното няма нищо лошо в тва!?!? :-({|= :smt004
DevilWish
11-28-2006, 15:31
Оф ами височината няма значние.Едно мое бившо гадже беше по ниско от мен и до сега ме обича адски много така ,че може...но по принцип аз предпочитам момчето да е по-високо от мен макар че много от момчетата ,с които съм била са били по-ниски от мен!
Не...ниските момчета не обичат гаджетата да им са по високи...приятеля ми..опс вече бившия ми като обуех токчета ставах 175 и той ме се ядосваше,че съм по висока от него
za3k^dFsG
11-28-2006, 15:37
Оф ами височината няма значние.Едно мое бившо гадже беше по ниско от мен и до сега ме обича адски много така ,че може...но по принцип аз предпочитам момчето да е по-високо от мен макар че много от момчетата ,с които съм била са били по-ниски от мен!На всеки коментар казваш за различно момче че още те обича.По-добре те свала на земята с един HEADSHOT да ти забързам развитието на мозачните клетки
Rocky_girl
11-28-2006, 16:34
da popitam (glavno mom4etata) ....razbrah ne6to i iskam da razbera dali e istina...naistina li po-niskite mom4eta haresvat po-visoki momi4eta?
Иии аз не съм момче ноо искам да се изкажа :-k
Е то ако по ниско момче харесва поо високо ще изглежда като глупак до нея :D
Според мен малките хора си се харесват и големите си се харесват... =D>
Пък и много височината не играе роля акоо има чувства и привличане!Но мисля че последното нещо което ниското момче ще хареса е височината на каката
_i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
11-28-2006, 16:37
emiii zna4i mnoo rqdko se slu4va,a i lubovta kakvo ob6to ima po dqvolite s viso4inata...vijdala sum samo edna dvoika,kudeto momi4eto be6e po-visoko
Pri men e obratnoto az sum visok i haresvam niskite momi4eta e ne da e nqkvo djuje ama ot porqdaka na 1.60 do 1.72. sa mi lubimki :P
глупости ти 4ува6 ли се ако аз съм 1 и 60 и да искам мацка 1 и 80 глупости бтв аз съм 189
Е аз не се сещам за по голям ташак от мъж по нисък от жена му 8-[ .
az sym momiche,no spored men ne e vqrno...ne znam zashto,no povecheto momicheta misliat ( ili prosto az sym ostarqla mnogo) che vynshnostta e nai-vajnata...ne govorq za vsichki,a za nqkoi otdelni individi...
Mojesh da haresash nqkoi koito e 160,moje i nqkoi 2.20 ...Moje da e po-malyk ot teb,moje i da e po-golqm...Moje da e grozen,da ima pypki,da e debel ili slab..Spored men vajnoto e,che toi e tvoito drygo az,polovinkata ti,koiato te kara da si shtastliva,koiat oti vdyhva smelost i ti dava smisyl na jivota ti...Nz..lichno mnenie..
Випрос на вкус, аз лично не сам висок и не харесвам високи, в повечето случай не се обръща внимание на това