View Full Version : Kakvo da pravq?
ottt4aqnu
11-28-2006, 15:22
Zdraveite:)..zapo4vam napravo s problema..zna4i az sym na 13god i imam priqtel na 15god..toi iska da pravim seks no az ne se 4ustvam gotova!Znam 4e sega vsi4ki 6te kajete `emi kato ne si gotova ne go pravi` no vyprosyt e drug 4e adski mn go obi4am a ako ne mu dam tfa koeto iska 6te spre da mi govori!Znam 4e me obi4a za6toto mi go e dokazval no v momenta mi govori samo za seks-a..nz dali mu e samo zaradi seksa ili zaradi men..molq vi kajete mi kakvo da pravq??Obi4am go mnogo :smt007
malka_sladuranka
11-28-2006, 15:26
миличка мъже има колкото искаш.ако тоя толкова много те обичаше даже и нямаше да споменава за секс ако усети че не си готова пък да не говорим да те притиска ](*,) не го прави никое момиче не заслужава такъв човек да и е 1вия [-X
za3k^dFsG
11-28-2006, 15:30
ХахАХАхахАХАХААХхааХа "аз го обичам много" на първия етаж съм иначе щях да скоча
No_LiMiTe^f
11-28-2006, 15:31
4estno da ti kaja ako i toi izpitva sy6toto kym teb 6te po4aka dokato stane6 naistina gotova!A moje bi vsy6tnost i ti ne go obi4a6!Malka si i lesno moje6 da si vtylpi6 tva!Mislq 4e pove4eto momi4eta sme minali po tozi pyt!Moq syvet e da ne go pravi6 tolkova rano,za6toto posle moje i da syjal;qva6!
The Fearr
11-28-2006, 15:33
xaxaxaxaxaxa toz poslednia me ubi xaxax....ave 4estno kazano i az sam mom4e i az obi4am gajeto si no niii M kat ni se... nemojem da sprem ! kaji mu 4e ne si gotova nedei da krii6 ot nego govori Mu!! ei v mirc kanal #svishtov->[No-Fear] are vklu4vaite se :P are kasmet
Zdraveite:)..zapo4vam napravo s problema..zna4i az sym na 13god i imam priqtel na 15godхмм и ..
...adski mn go obi4am...
хмм забавна си
..Znam 4e me obi4a...
незнам ква трева пушиш ама определено е мно дура маина ... ! тва такива филми маина !
KpuCuTo0o
11-28-2006, 15:40
ХахАХАхахАХАХААХхааХа "аз го обичам много" на първия етаж съм иначе щях да скоча Hahha.. e az sym na vtoriq i mai shte probvam ako vidq otnovo nqkva takava temichka... :) :) =D> =D> =D> =D>
"ako ne mu dam tfa koeto iska 6te spre da mi govori"
а твърдиш че те обича,я сметни тогава колко държи на теб ?
perky_girl
11-28-2006, 15:49
хаха много си ми странна и не само ти де...как може някакво лапе на 13 години да твърди,че изпитва обич :smt017 т'ва е супер тъпо... според мен изпитваш само привличане,ама това е друга тема,която не е за тази част от форума :smt013
Значи,ако приемем,че той те обича,както твърдиш / :smt005 / то той не би трябвало да ти се сърди за нещо такова,а би трябвало да те разбере щом поговорите.Ако не те разбере му тегли една майна и това да му е :smt011 нито ще ти е 1вото нито ще ти е последното момче!!!!
Ако пък толкоз много се притесняваш,че ще спре да ти говори и толкова много го 'обичаш' ми изчукай се с него и т'ва е...не му мисли толкова!!! :smt019
Ти си решавай,но моето мнение,е че щом не си готова,значи не трябва да го правиш,заради някакъв пич,на който много му се е*е!!!! :twisted:
ottt4aqnu
11-28-2006, 15:59
mersi mnogo..vsi4ki ste tolkova zagrijeni..za6to li popitah!ako iskah nqkoi da mi vuka 6tqh da otida da go kaja tfa na maika mi ili o6te po ve4e na ba6ta mi..pone 6tqh da znam za6to mi se karat..puuu are zaebete..
AngelOfMercy
11-28-2006, 16:06
миличка мъже има колкото искаш.ако тоя толкова много те обичаше даже и нямаше да споменава за секс ако усети че не си готова пък да не говорим да те притиска ](*,) не го прави никое момиче не заслужава такъв човек да и е 1вия [-X
Напълно си права...Никога не давайте сичката си любов на свяко момче тва от мен да го знаете...с времето ще разберете за кфо стаа фъпрос..ако той те обича ще те разбере и няма да го правите сега [-(
perky_girl
11-28-2006, 16:07
Какво се оплаваш сега,бе майна!??!!! :smt017 Всеки си каза мнението,повечето ти казахме,че ако той наистина те обича както ТИ сама твърдиш,значи може да те изчака колко ТИ е нужно на тебе!!!Ако смяташ,че той не би те изчакал,а го обичаш,както ТИ твърдиш-ми спи с него и т'ва е...близко е до акъла!!!! :twisted:
AngelOfMercy
11-28-2006, 16:09
Какво се оплаваш сега,бе майна!??!!! :smt017 Всеки си каза мнението,повечето ти казахме,че ако той наистина те обича както ТИ сама твърдиш,значи може да те изчака колко ТИ е нужно на тебе!!!Ако смяташ,че той не би те изчакал,а го обичаш,както ТИ твърдиш-ми спи с него и т'ва е...близко е до акъла!!!! :twisted:
Много лоша ей....не и давай зор тя самичка ще си прецени кфо да направи секи си има мнение и собствен разум!!?! :-k
perky_girl
11-28-2006, 16:11
Много лоша ей....не и давай зор тя самичка ще си прецени кфо да направи секи си има мнение и собствен разум!!?! :-k
Не и давам зор майничка!Тя тука се прави на жертва на която никой не иска да помогне,само защото 90 на 100 от кометарите са да изчака :twisted:
AngelOfMercy
11-28-2006, 16:15
Абе само на 13 е майна...13 да не почва от сега...повечето дето познавам и са почнали от рано да се ебут не са стигнали дале..Издебването на момента е майката на всичк0о \:D/
^FIESTA^_M
11-28-2006, 17:30
Доста на често взеха да се повтарят тези теми и не мога да разбера защо се пита едно и също нещо по 100 пъти.Не могат ли да погледнат малко и да видят на други постове....
rip_curl_girl_5
11-28-2006, 17:52
ti parvo kazva6 4e te obi4a i ti go e dokazval posle,4e se kolebae6 dali ne e s teb samo zaradi sexa.....?! q uto4ni.......
:arrow: Моля, прочетeте правилата на форума! (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html)
:arrow: т. 11
Ако пък има капка истина в това, което казваш - НЕ ГО ПРАВИ. Дори няма да се аргументирам.