View Full Version : Родителска среща.. адът ми!!!
Значи винаги когато сме имали родителски срещи съм пращала майка мйи. Тя най много да ми помърмори малко и тва е! Обаче тъй като имам малка сестричка сигурно ше иде баща ми. Та проблема е че даскалите са ужасни, аз все правя лудории а баща ми е ужасно строг и би ми се скарал за най малкото нещо, пък и госпожата каза че може и ние да бъдем там. Нз но просто не искам той да отива на родителска среща, защото разбере ли че дори съм крещяла на госпожата(все пак тя си го заслужи) 100% спира нета, няя да ме пуска навън и изобщо пълен ад... Моля ви помогнете ми. Не искам да става всичко това! Не искам той да се разочарова от мен... :cry:
DjBaloon
11-28-2006, 17:26
Kofti napravi vsichko vuzmojno da ne otide.. ili varqnt govori s daskalite s koito imash turkanq.. dokolkoto vijdam mojebi pri tqh shte imash po-golqm probiv i moje da si zatraaqt za nqkoi neshta :wink: Puk drugoto mislq che bashtai e poredniq roditel s bolni ambiicii deteto mu da e perfectno v vsichko..fakt ne staa ne sme roboti 8)
Kofti napravi vsichko vuzmojno da ne otide.. ili varqnt govori s daskalite s koito imash turkanq.. dokolkoto vijdam mojebi pri tqh shte imash po-golqm probiv i moje da si zatraaqt za nqkoi neshta :wink: Puk drugoto mislq che bashtai e poredniq roditel s bolni ambiicii deteto mu da e perfectno v vsichko..fakt ne staa ne sme roboti 8)
Дам Позна. Той мисли че мога да бъда идеална и иска да бъда идеална. И едва ли някога ще разбере че не мога да съм идеалната дъщеря!!!
DjBaloon
11-28-2006, 17:45
mi znaesh li da ne ti puka.. rano ili kusno shte usaznaqt che e nevuzmojno;] No za roditelskata sreshta pogovori s uchitelite 100% shte te razberat
TikiraYang
11-28-2006, 18:12
nqma da prawish "lydorii" :idea:
to4no taka.koito e tup i se durji zle da si nosi posledstviqta.za6to ti trqbva da parvi6 taka,4e da popada6 v taq grupa ot idioti. :smt011
DjBaloon
11-28-2006, 18:30
Po taq logika momicheto da stane monahinq? Vseedno shte kajete che si4ki uchiteli sa normalni ne lazat po nervite i nezaslujavat da gi ponapsuvash? Evala i praa da im vika,i bez tui sa baq otkacheni golqma chast ot tqh.. Imame edna dakalka deto dokato si4ki mal4at i tq chete neshto po4va da se nervira i da vika che sme q raseivali..(v sushtoto vreme e grobna tishina) kak da mu ne viknehs na takoa 4udovishte?
to4no taka.koito e tup i se durji zle da si nosi posledstviqta.za6to ti trqbva da parvi6 taka,4e da popada6 v taq grupa ot idioti. :smt011
Знаех си че някои така ше ме обвинят ама вие кво искате. Да си стоя най безучастно когато идотите от класа ме ритат и бият? Да слушам госпожата на коят кат говоря нормално ми вика да спра да й крещя и кат питам мойта фр коя дата сме и оная да ми са прай на интересна? Ем сори ама аз иам страшни нерви и не моа се сдържам!!!
kati_0513
11-29-2006, 17:08
Значи винаги когато сме имали родителски срещи съм пращала майка мйи. Тя най много да ми помърмори малко и тва е! Обаче тъй като имам малка сестричка сигурно ше иде баща ми. Та проблема е че даскалите са ужасни, аз все правя лудории а баща ми е ужасно строг и би ми се скарал за най малкото нещо, пък и госпожата каза че може и ние да бъдем там. Нз но просто не искам той да отива на родителска среща, защото разбере ли че дори съм крещяла на госпожата(все пак тя си го заслужи) 100% спира нета, няя да ме пуска навън и изобщо пълен ад... Моля ви помогнете ми. Не искам да става всичко това! Не искам той да се разочарова от мен... :cry:
Това е много лошо, по- добре се дръж здраво след родителската слещо, че иначе- както казваха едни познати на моя баща: " Като има родителска срещо заедно с учениците настъпва масов побой".
Но не се притеснявай, може би той не е запознат с нещата в училище и няма да им обърне голямо внимание, ако му кажеш, че майка ти знае,... но пък после става проблем с майка ти, ако той я попита!
Може и сама да си помогнеш, кажи си всичко за оценките, като преувеличиш малко- не си ги знаела, а за щуротиите- всеки прави веселби!
Успех!
:D
Ами да ти кажа и аз съм същата работа и само се разправян на госпожуте и малко приказвам в час,но обикн казвам на майка ми "Мамо,то няма да има нищо интересно,за кво да ходиш да висич по опашките" ии става :D
Ем ся пък се оказа че ше бъде и с деца. И 100% баща ми още там ше ми са развика! Боже... тва никога няма да го забравя! Благодаря за съветите. Може ли и някой друг да каже нещо по въпроса и да даде съвет!!!
NightFairy
11-29-2006, 18:45
Туй е малко гадничко.Защо преди това не поговориш с баща си,кажи му,че учителката не се е държала добре с теб или нещо от сорта и ти се е развикала без причина и ти е трябвало да се защитиш.Кажи му,че учителките понякога много преувеличават нещата (на една родителска бяха изкарали едни с 2 години по-големи от мен,че са педофили,защото през междучасията си говорехме).Оф,не съм много добра в съветите,както каза някой по горе защо не поговориш с учителката,извини и се или...Не знам,дано съм ти помогнала
kati_0513
11-29-2006, 18:59
Туй е малко гадничко.Защо преди това не поговориш с баща си,кажи му,че учителката не се е държала добре с теб или нещо от сорта и ти се е развикала без причина и ти е трябвало да се защитиш.Кажи му,че учителките понякога много преувеличават нещата (на една родителска бяха изкарали едни с 2 години по-големи от мен,че са педофили,защото през междучасията си говорехме).Оф,не съм много добра в съветите,както каза някой по горе защо не поговориш с учителката,извини и се или...Не знам,дано съм ти помогнала
Това е доста добър съвет, както казваше една моя преподавателка: " Ние жените имаме въображение, за разлика от ... тях!" . Ще се справиш спокойно!
:)
Мерси на всички които ми дадоха съвети! Надявам се да се справя с всичко и да няма дразми в къщи!!!
DjBaloon
11-30-2006, 08:38
i da kejej posle kak e minala;]
По-добре му кажи всичко предварително и го запознай с нещата,защото след това може вече да е късно да се обясняваш!А ако го запознаеш със ситуацията може дори и да те защити!
i da kejej posle kak e minala;]
Естествено! И в същност може и хич да не ходим, защото на баща ми му се наложи да иде на село и е казал на майка ми че ако ен се върне до 5и 30 най много няма да ходим. Все още го няма и дано да не дойде!!!