View Full Version : Как да разбера чувствата на едно момиче....?
Как да разбера чувствата на едно момиче без да и призная мойте:?:
Моля не ми казвайте като призная мойте, защото имам лошото чувство че ако и призная и тя не изпитва нищо към мен ще ме намрази или нещо подобно и ще загубя и приятелството и.
Момичето за което говоря е в моя клас, клас в който има само 4 момичета и много момчета( такова е училището), и първите 2 години гледах как и правят намеци, а тя нищо не им казваше или ги отблъскваше.
Mauc7opa
11-29-2006, 06:07
s tfa ot 1 klas mno kofti no se pak . . kakvo predlagam az .. govori si s neq puskai i 6egi4ki gledai dali se smee pitai q dali iska da doide s teb nezavisimo kade( da si kupi6 ne6to za qdene naprimer) gledai q v o4ite tam mn si li4i .. stiga da moje6 da go oseti6 .. za na4alo napravi tova
btw tq priqtel ima li si ? :?:
thoughtless
11-29-2006, 06:35
Забавлявай я, не я притискай и я третирай, както се държиш с приятелите си - естествено и енергично. Гледай внимателно за държанието - поглед, действия, как се държи, около е теб, изчервява ли се, как говори и т.н.
Бъди забавен на първо място прави и комплименти(но в рамките на нормалното без да досаждаш)покажи й че може да ти има доверие!Шегуваи се караи я да се усмихва!Направи и един намек за да видиш как ще реагира(ако не го приеме кажи че си се шегувал)! :) ще се справиш!!!
Бъди забавен на първо място прави и комплименти(но в рамките на нормалното без да досаждаш)покажи й че може да ти има доверие!Шегуваи се караи я да се усмихва!Направи и един намек за да видиш как ще реагира(ако не го приеме кажи че си се шегувал)! :) ще се справиш!!!
=D>
но все пак не прекалявай с приятелското отношение защото после май няма да ти е приятно като чуеш:"ми аз те имам само за приятел"
mimi_gothica
11-29-2006, 07:57
6tom ste priqteli tva e edin plus za teb,prosto zapo4ni da se prai mn gotin.Trenira6 li?Ako ne zapo4vai da blaska6,tva e o6te edin plus ne samo zaradi neq a i za vsi4ki gotini momi4eta.Badi po 4esto s neq,pokani q da izlezete zaedno i ako iska6 da stane ne6to m/u vas trqbva da ima6 tarpenie i sled vreme da zapo4ne6 s nameci, a kolkoto do tva da i razbere6 4uvstvata,malko trudno,6toto na koi ne mu se iska da razbere drugiq kvo misli i 4uvstva,ama ne stava.Prosto naparavi tva deto ti kazah i sled vreme deistavi,pak kakvoto stane.Uspeh.
Мерси. Тя мисля че няма приятел, колкото до това да си прекарвам времето с нея , да пускам шеги и тн. Това без да искам съм го направил. Тя се смее, даже 1 път ревеше от смях.
Мисля че не харесва мъже/момчета от типа виж кой съм аз. А и аз никога няма да отида в тая посока, по простата причина ,че го намира за глупаво да изглеждаш като СКАЛА.
Тя е най-красивото създание,което съм виждал, което не само че е красиво, но и умно, добро и нежно. Няма 2-ра като нея...
Predloji i da izlezete sled daskalo..naprimer da razglejdash za pantalon ili kecove ( ako nosish).Kaji i che iskash priatna kompania za pazar :P Ako ti otkaje pod glypav predlog znachi moje bi ne te haresva.No ako prieme te haresva.
Vyzmojno e i deistvitelno da ne moje.V smi sledi reakciite i,ako izglejda razocharovana,che ne moje da doide zanchi ima nqkakvo privlichane mejdy vas.A i kakto kazaha drygite pravi delikatni nameci,pyskai shegichki.Uspeh i dano te haresva :)
zelevlist
11-29-2006, 11:23
Ebasi pedalite ste tyka zaklevam se! Kak da q pogledna bez da se iz4ervq, kak da izlqza s neq...eeeeeeeeiiiiiiiii idi se gramni nekade be oligofren! Ni edna pi4ka nema izlezne s tebe nikoga! Da vi e ba y tymbacite! _)_
Мерси. Тя мисля че няма приятел, колкото до това да си прекарвам времето с нея , да пускам шеги и тн. Това без да искам съм го направил. Тя се смее, даже 1 път ревеше от смях.
Мисля че не харесва мъже/момчета от типа виж кой съм аз. А и аз никога няма да отида в тая посока, по простата причина ,че го намира за глупаво да изглеждаш като СКАЛА.
Тя е най-красивото създание,което съм виждал, което не само че е красиво, но и умно, добро и нежно. Няма 2-ра като нея...Е,това е хубаво.Тогава продължавай в същия дух и да се надяваме,че ще стане нещо с вас. :D
Tender Poison
11-29-2006, 15:00
Забелязала съм,че когато момиче харесва момче някак си се притеснява пред него и много го гледа в устните ,така че...докато си говорите виж на къде гледа иии как се държи