PDA

View Full Version : Момиччета помогнете и обяснете ...........................?

nepoznat
11-29-2006, 07:00
Моми4ета,мооля ви обясняваите какво е това.................?
Ставам си аз вчера има кафенце вече жаден за цигара ,а приятелката ми е станала преди мене и чака неините приятелки (клуба на ПУЗДРИТЕ) да доидат да пият кафе нямаше нищо за ядене и реших да отида до магазина и да купя нщо за ядене поне.Казвам и,че отивам до магазина да купя нещо за ядене и ми казва изчакаи малко само да ти кажа нещо да ми купиш . Сега съгласих се .
(ТЯ)--може ли да ми купих едни "ТАМПОНИ ОB" ,че ми доиде!
А аз нишо не вклучвам в парвият път и се сагласих казах и ще ти взема .Стигам вече в магазина и взех каквото трябвахе и доиде ред на неиният пазар и на продавачката и казвам
---Приятелката ми ме изпрати за някакви си "ТАМПОНИ ОБ"
---Да ще ви дам :idea: :idea: (незнам но маи и на продавачката и стана малко смехно) :-s :-s :-s :-s :-s :-s
и вече започват някакви въпроси от рода на за силно или леко кървене и аз се втъписах седя и я гледам взех от сички по една кутийка :roll: :roll: :roll: :roll:
е питаите по добре преди да купите за да не изпаднете в голям СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :!: :!: :!: :!: :!:

bungle
11-29-2006, 07:02
ХОХООХОХО,ебаси кефа.
Колко пара даде?

nepoznat
11-29-2006, 07:06
мани пич по добре не питаи не ,че ми е за парите ам какъв срам. [-X [-X нема

bungle
11-29-2006, 07:08
Момиче съм. :lol:

И ти съчувствам.Сигурно е било ужасно.Гхахаха.

nepoznat
11-29-2006, 07:10
извиняваи .алелелел такъв срам няма никаде та като искате н6ето сами до магазина =P~

BorderManager
11-29-2006, 07:11
И какво толкова срамно, бе?
Гей ли се чувстваш вече?
Или ще предпочетеш приятелката ти да кърви като обезглавена пуйка, да плеска всичко наоколо и най-вече гащите си?

bungle
11-29-2006, 07:12
Ххехех,темата ти много ме развесели.
Така си е,сами трябва да си ходим до магазина,защото иначе стават такива гафове.Но пък погледни от веселата страна на нещата,след време като се сетиш ще има да смееш.И не само ти,но и приятелката ти. :lol:

11-29-2006, 07:12
Моми4ета,мооля ви обясняваите какво е това.................?
Ставам си аз вчера има кафенце вече жаден за цигара ,а приятелката ми е станала преди мене и чака неините приятелки (клуба на ПУЗДРИТЕ) да доидат да пият кафе нямаше нищо за ядене и реших да отида до магазина и да купя нщо за ядене поне.Казвам и,че отивам до магазина да купя нещо за ядене и ми казва изчакаи малко само да ти кажа нещо да ми купиш . Сега съгласих се .
(ТЯ)--може ли да ми купих едни "ТАМПОНИ ОB" ,че ми доиде!
А аз нишо не вклучвам в парвият път и се сагласих казах и ще ти взема .Стигам вече в магазина и взех каквото трябвахе и доиде ред на неиният пазар и на продавачката и казвам
---Приятелката ми ме изпрати за някакви си "ТАМПОНИ ОБ"
---Да ще ви дам
и вече започват някакви въпроси от рода на за силно или леко кървене и аз се втъписах седя и я гледам взех от сички по една кутийка :roll: :roll: :roll: :roll:
е питаите по добре преди да купите за да не изпаднете в голям СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! :!: :!: :!: :!: :!:

Дае верно, зако имат тампони за 1, 2 ,4 литра тампони и превръзки :-s :-s :-s Кат при нас закво не направят презерватив дето да събира 10 литра? Винаги съм имал проблем с тва. :-s :-s :-s

nepoznat
11-29-2006, 07:13
да тя се сме о6те като видя 4антата със си4ките не6та вътре :lol: :lol:

nepoznat
11-29-2006, 07:14
е пи4 за знае6 4е не си само ти този на който о6те не му е ясно :-k :-k :-k :-k

11-29-2006, 08:42
heh golqm maitap, ma kvo nqma ni6to stranno i sme6no 6to pyk..napravil si yslyga na priqtelkata si, a i drygiq pyt 6te zna6ek kato ti kajat tamponi OB :)

panterata
11-29-2006, 18:53
и аз съм пращала приятеля ми и той не е мрънкал :) баща ми редовно си го пращам като закъсам :) не е срамно

11-29-2006, 18:57
tctctctctc vie momi4etata ste golqm opsat znaete li go tva? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cherlotte
11-29-2006, 18:57
Честно казано и аз не виждам проблем. Но е сгрешила като не ти е казала какви точно да вземеш - би трябвало да й е ясно, че сам няма как да се сетиш. :wink:

ABSOLUTme
11-29-2006, 18:58
и аз съм пращала приятеля ми и той не е мрънкал :) баща ми редовно си го пращам като закъсам :) не е срамно
imenno :lol:

bibi1fit
11-29-2006, 19:31
1во не си единствен дето са го пращали :lol: 2-ро мисля че и на теб и на всички хора над 13г им е ясно че момичетата/жените имат такива периоди и 3-то можела да ти го спести, защото наистина всеки се стъписва при тая поръчка :mrgreen:
Един съвет - винаги взимай големи, те никога не се издънват
Успех след 28дни и не се шашкай :)

KykYBabY
11-29-2006, 20:03
хххх ВЕСЕЛБА :lol: :lol:

macka123
11-30-2006, 13:55
Ххехех,темата ти много ме развесели.
Така си е,сами трябва да си ходим до магазина,защото иначе стават такива гафове.Но пък погледни от веселата страна на нещата,след време като се сетиш ще има да смееш.И не само ти,но и приятелката ти. :lol:

koalka
11-30-2006, 15:10
Хах...не си длъжен да разбираш от тампони.Точно за това приятелката ти е трябвало да ти обясни,ама не се е сетила.Комично се е получило,но какво пък..

IdiOtKa
11-30-2006, 15:34
хаххаа от всеки вид по едни ...маиикоо ше умра от смях ...ахха

summer_summer
11-30-2006, 19:30
sram sram ama kvo po dobre li e da se maca6 ????