PDA

View Full Version : Moderated:Напила се е и ми е изневерила..да и дам ли 2 шанс?

името ,ще е неизвестно
11-29-2006, 14:10
Значи проблема ми е супер огромен ...
Гаджето ми с което ходя от 2 месеца и 12 дни беше на Купон , на който не можах да отида ... Колкото и странно да звучи аз това момиче супер много го обичам !!! не знам как се случи , не съм заобичвал за толкова кратко време .. Тя многократно ми е казвала ,че все още не ме обича .. но не е там проблема ..Та на този купон тя се е целувала с друго момче ,което дори не е познавала ..така ми сподели ..
на Следващия ден когато се видяхме след въпросния купон , тя се държеше някък студено ... Не ми сподели какво е направила ... иии нз от някакфо лудо любопитство аз и рагледах снимките на компа без да я питам ... иии гледам си и виждам снимки от РД .. и кфо да видя още една папка "Готини снимки " иии я виждам с този въпросния тип да се целува ...
Аз принципно съм много ревнив ...може би от Сртах да не я загубя ..
Откачих иии като я попитах ми сподели ,че е била пияна ии затова е направила така ..
Но след тази случка някакси не мога да и се доверя какво ще ме посъветвате да направя ???
Моля ви .. Почти не съм спал иии днес в даскало цял ден мисля за това
Как да постъпя ... ??
Дали е Искрена или ме лъже направо не вярвах ,че ще пиша някога тук ,но просто съм отчаян иии не мога да си намеря място исках да споделя с вас ... БЛАГОДАРЯ ВИ ,че ме изслушахте помогнете ми в избора ...

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

sunny_girl16
11-29-2006, 14:16
Постъпила е направилно и сигурно ти е мн кофти, но такива неща се случват по купони... Всеки има право на втори шанс...Дай й го,на ако пак стане нещо такова повече не я търси...

za3k^dFsG
11-29-2006, 14:22
Ако е сами целувки може да го прежалиш,но най.вече зависи ти какво мислиш че е правила там

haily
11-29-2006, 14:25
az mislq 4e tq moje i da e iskrena.ako tq haresa6e vuprosnoto mom4e pove4e ot teb 6te6e veroqtno da skusa s teb,taka 4e 6tom ne go e napravila do sega,zna4i o6te ima 4uvstva kum teb.a tva 4e e bila piqna su6to moje da e vqrno.sam sigurno znae6 4e piqna glava ne osuznava kvo pravi.a i tova 4e ti e kazala e hubavo,zna4i ti ima doverie 4e 6te q razbere6 i 6te i povqrva6.taka 4e nedei da prikliu4va6 s neq,veroqtno go e napravila nesyznatelno :-k .no po dobre sledva6tiq put hodi i ti,za da ne i dosku4ae i pak da se napie :lol:

koalka
11-29-2006, 14:41
Ами като не знае какво прави като пие,няма да пие.Или поне да е с теб.Кажи й го.Не я пускай сама на купон,след като не знае какво прави.Сега е било само целувка,но следващият път може да има и нещо повече.На нея не й пука толкова,колкото на теб,все пак не те обича.Да се надяваме,че ще стане.Предполагам е искрена с теб и мисля,че не трябва да й се сърдиш.

името ,ще е неизвестно
11-29-2006, 19:12
да но тя не ми е казала това е въпросния проблем , ако ми беше казала щях да го приема по леко !!!
Скри го от мен ...

11-29-2006, 19:26
Говори с нея, изяснете се. Искай да ти се обясни всичко, това е единствения за мен вариант. Щом не ти е казала и е била студена към теб значи и е било гузно.

miloto_girl_4e
11-29-2006, 19:26
Така .. нека и аз изкажа мнение по въпроса(защо ли.. някои хора знаят ..)
Така, на всеки се случва да греши, всеки се е напивал и е правил неща, които никога не би направил, неща, за които после е съжалявал..
Всеки е минавал по този път ...
Вече друг е въпроса, дали би поставил любовта си към това момиче над собственото си честолюбие..
Дали би преглътнал чеждата грешка, за да имате бъдеще..
Или може би имате нужда от почивка?
Да видиш(тя също)дали ако се разделите за 1-2-3 седмици ще си липсвате...
Не знам.. аз лично преди време съм преглъщала изневяра(бях лудо влюбена в това момче)и не съжалявам, защото оттогава не го хванах пак в крачка и бях щастлива с него 9 месеца... той направи грешка, но не я повтори..
Казвам ти всичко зависи от теб и от това, като поставиш любовта и честолюбието си на една везна накъде ще се наклони...

He3HauKa
11-29-2006, 19:44
Не заслужава втори шанс [-( Преди няколко години и аз бях направила подобно нещо,но отидах и казах на приятеля ми какво е станало.... но въпроса е в това,че явно я обичаш прекалено много и щом тя е направила подобно нещо,замисли се когато отиде на следващия купон,на който ти няма да присъстваш.. Как ще се чувстваш,как ще я погледнеш,ще се съмняваш непрекъснато....Освен това ако сега и простиш,тя със сигурност ще повтори или потрети постъпката си :-k

vvs_go
11-29-2006, 19:50
че няма да и се довериш- няма да и се довериш то е ясно
НО сложи картите на масата и реши дали я обичаш достатъшно за да и простиш и дали ако ти направиш такова не6то(като нея) 6те ти е гадно ако да не я зарязвай все пак ти е казала можела е да ти го спести \:D/

air_J
11-29-2006, 20:09
Брат, тая е ясна - отеби я! Да се целува с някакъв си непознат, че отгоре на това да си остави снимките на компютъра, вместо да прикрие всички възможни следи, казала ти е, че все още не те обича - според мен работата е ясна, боли я оная работа за теб! :-({|=

името ,ще е неизвестно
11-29-2006, 20:10
а бре хора чете ли казах ,че не ми е казала !!!
аа аз не мога да се поставя на нейното място ... ,защото не поглеждам друга ОБИЧАМ Я !!! казах го вече ..

miloto_girl_4e
11-29-2006, 20:13
Брат, тая е ясна - отеби я! Да се целува с някакъв си непознат, че отгоре на това да си остави снимките на компютъра, вместо да прикрие всички възможни следи, казала ти е, че все още не те обича - според мен работата е ясна, боли я оная работа за теб! :-({|=

Значи според теб е по-добре да скрие всичко, да се прави, че нищо не е станало и да го лъже, че го обича ли?
Не смятам, че това да скриеш всичко(снимки ала-бала)и да лъжеш човека до себе си, че го обичаш(а това, че не го обича, не значи, че не го харесва и не държи на него.. а и не всички хора могат да се влюбян в някого за някакви си 2 месеца и малко)е похвално или е по-добрият вариант :!:

ATAKABG
11-29-2006, 20:30
Гадно е постъпила. И за кво по дяволите си пази снимки на компа след като се целувала с друго момче,а уж не е искала,а просто е била пияна?! Поговори сериозно с нея. При следваща подобна изцепка - бой или пълен игнор за тая...!

11-29-2006, 20:46
Това за снимките в компа е един от 100 000 въпрости ,който ми минават през главата ... ;(
ааа и те бяха в Папка "Готини Пикчета" там слага любимите си снимки ,който я кефят поне това съм забелязал ...
Кфо да правя дайте ми съвет времето си тече ..

11-29-2006, 20:57
Ник'ви втори шансове, бе. Втория път е по-кофти!

Vaniushkata
11-29-2006, 21:01
Mi to e qsno kakvo da pravi6.Idi pri neq i govorete.Kaji i,4e bi i prostil,no samo ako ot tuk natatyk e seriozna i,4e ako ima o6te edna takava izcepka nqma da i byde prostena.Kaji i,4e ako smqta,4e e sposobna da ti izneveri otnovo po-dobre pove4e da ne se zanimava s teb.Makar,4e stava vypros za nqkolko celuvki vse pak ti q obi4a6 i ako tova ne zna4i ni6to za neq togava kakvo po dqvolite pravi o6te s teb.Dori i da ne te obi4a,tq pone trqbva da uvajava tvoqta liubov,a liubovta se upovava na doverie,ako ot sega natatyk ne ti vsee doverie i ne ti pokaje,4e moje da i vqrva6 nqma nikyv smisyl vyv vsi4ko.Prosto sedni na edna masa s neq i pogovorete kato civilizovani hora.uspeh :)

SeXy`t0
11-29-2006, 21:13
Ами тя поиска ли ти прошка и пак да сте заедно след вс тфа???Ако да даи и шанс а ако не нали знаеш човек след като загуби нещо оценя колко много е струвало то за него!Аз простих и сега съм мн щаслива!!!Всвки греши но е важно дали иска да се поправи ако иска и даи шанс нищо не губиш!!!!

bibonka
11-29-2006, 21:20
Taka...Variant 1
Skrila e ,zashtoto te haresva i ne iska da te zagybi.Prosto se e dyrjala stydeno,zashtoto e izpitvala ygrizeniq i q e bilo strah da ti priznae.Normalno povedenie pone pri mene.I az shte se dyrja nqkak si po-drypnato ako izneverq i posle me grize syvestta.

Variant 2

Ne te haresva i napylo e znaela kakvo pravi i zatova e slojila snimkata v tazi papka.Nqma smelost da skysa s tebe.

Lichno na men mi se priblijava poveche pyrviq variant,zashtoto ne mislia che e chak takava gadnqrka...

Iskrenno se nadqvam da se opravite.A inache vseki zaslyjava vtori shans,no trqbva da go zaslyjava,a ne prosto da e za da mine nomera.Pitai q napravo dali iska da prodyljavate ili ne!

AngelOfMercy
11-29-2006, 21:22
Втория пут никога не е добре....веднуж го е направила значи пак ще го направи... :-#

Tokio_Hotelkata
11-29-2006, 22:44
Po dumite ti...hmm struva mi se 4e ne te obi4a i ne durji tolkova na teb i az na tvoe mqsto nqma6e da i vqrvam ve4e!

11-29-2006, 23:16
I az sum v su6tata situaciq, samo 4e pri men iznevqrata e i sex :( :( :( Dali da i dam vtori 6ans ili ne adski se 4udq,obi4am q no nemoga da go zabravq prosto taka 4e e stanalo i tolkova :cry:

името ,ще е неизвестно
11-30-2006, 03:19
Ами тя поиска ли ти прошка и пак да сте заедно след вс тфа???Ако да даи и шанс а ако не нали знаеш човек след като загуби нещо оценя колко много е струвало то за него!Аз простих и сега съм мн щаслива!!!Всвки греши но е важно дали иска да се поправи ако иска и даи шанс нищо не губиш!!!!

еми не Прошка не ми поиска ... аз и казах ,че трябва да ми се докаже ,че ме иска ,но тя все още не ми се е обаждала (е то проблема стана вчера не ми се е обаждала 1 ден ) Каза ,че е виновна и че аз решавам , но с нищо не ми помага в избора ... Затова се допитах до повече мнения ..

Jenninka
11-30-2006, 05:10
A zashto e slojila snimkites onq pi4 v papka gotini snimki?????????tva ne moga da razbera?qvno tq ne syjalqva shtom daje e zapazila snimkite..Ne mi se struva iskrena..

I_ve7o
11-30-2006, 06:01
emi ako si sygyren 4e ti govori istinata t.e "4e se e napila i se e celyvala" po dobre zabravi za tova i se postarai da prodyljite vryzkata si..ama ako i nqma6 takova dovberei..ama vse pak deiba imam takava fr...ta yj mn obi4a priqterlq si ama kato otide na kypon napiva se kato myr6a s izvinenie za dymata i go zabravq priqtelq si...toi otna4aloto be6e kyrva6 meko kazano no mnogo se rpomeni kakto i da e pyyy KATO NE MOJE DA PIE DA NE PIE..

zoben_pitbul
11-30-2006, 08:44
Това за снимките в компа е един от 100 000 въпрости ,който ми минават през главата ... ;(
ааа и те бяха в Папка "Готини Пикчета" там слага любимите си снимки ,който я кефят поне това съм забелязал ...
Кфо да правя дайте ми съвет времето си тече ..
Охоо,щом й е любима снимка,пък и на следващия ден се е държала студено с теб направо късай.Не си заслужава.Не е било само защото е била пияна-щом това й е от любимите снимки,а и не ти е признала значи въобще нито те уважава,нито има някакви по-особени чувства към теб.Според мен вашата връзка вече е приключила,сега е въпрос на време преди да скъсате на практика.Не й давай възможността да те унижава,просто й бий шута(и най-добре го направи така,че тя да стане за срам,примерно пред нейни приятели или познати).

air_J
11-30-2006, 09:15

Значи според теб е по-добре да скрие всичко, да се прави, че нищо не е станало и да го лъже, че го обича ли?
Не смятам, че това да скриеш всичко(снимки ала-бала)и да лъжеш човека до себе си, че го обичаш(а това, че не го обича, не значи, че не го харесва и не държи на него.. а и не всички хора могат да се влюбян в някого за някакви си 2 месеца и малко)е похвално или е по-добрият вариант :!:
Така като гледам не му е доставило голямо удоволствие, че е разбрал, едва ли от нейните уста щеше да му е по-приятно. Да я кашира по-рано, докато не е станал съвсем на глупак. А за нея - ако не иска да наранява - следващият път (ако има такъв) да прикрива по-добре следите, а не да се получава "ела вълчо, изяж ме"! :-({|=

krem4et0
11-30-2006, 10:15
Вски има право на втори шанс. Аз лично съм прощавала подобна издънка,но просто гаджето ми дойде и си призна чистосърдечно.Да,беше ми гадно,но после го приех от веселата страна и започнах да се гавря с това. Все пак никой не е безгрешен. Естествено зависи и на какво развитие е връзката. Ако сега след 2 години и 3 месеца заедно ми изцепи подобно нещо ще си помисля дали пак ще му простя. ти сам си реши-да се греши е човешко,да се прощава-божествено!

XXX_f
11-30-2006, 10:45
shtom go e napravila edin put , shte go povtori...
nadqvam se da se opravqt neshtata mejdy vas...nqkakvi celuvki ne sa golqmo prestaplenie...vajnoto e sled tova da ne vijda s tova mom4e

nasty_f
11-30-2006, 10:46
Gospod e kazal,4e trqbva da se nau4ime da pro6tavame...Taka 4e,prosti i,no ako pak napravi taka q mahai.

BeBcHeTo
11-30-2006, 10:59
Всеки прави грешки.....ако е само една целувка може да го превазмогнеш.Айде успех :!:

Tender Poison
11-30-2006, 13:37
Дай и шанс ако можеш,но ако се повтори вече режи

11-30-2006, 13:42
6tom se e po4nalo na vtoriq mesec... taq vryzka nqma byde6te

11-30-2006, 14:30
Според мен всеки има право на грешки и всеки човек грееши докато е жив.Дори и ти си правил грешки и всеки един от нас.Мисля че трябва да и простиш защотото всеки заслужава втори шанс.Знам че дори да и простишти няма да го забравиш и че предишното доверие няма да си го върнеш в нея, но поне опитай, в противен случай може по касно да съжаляваш че не си и простил.опитай се да я разбереш, щом като тя сам ти е казала какво се е случило иче ти иска прошка, значи изпитва нещо към теб.
Надявам се да съм ти помогнала

11-30-2006, 15:09
голяма грешка е че си и казал, че я обичаш. избарзал си много.
приятел бягай от това момиче.до колкото разбрах, тя не мисли за любов. валнуват я други неща. с две думи момичето е от бранша, ако ме разбираш. не тарси и нейната любов. даже и да я спечелиш, тя ще баде нож с две остриета-както те обича, така и ще спре.
играе си с теб. сега ти подхварля трохички, а ти гладно ги обираш и тарсиш още.
трудно е да ти кажа без да познавам момичето, но до колкото разбрах за какво става дума- забрави я. не я оставяй да те варти.
ако искаш дай втори шанс, но ти казвам че нищо няма да се промени. тя ще си я кара както знае.

mimi_gothica
11-30-2006, 15:16
Tva sa samo celuvki be 4ovek kvo tolko,ako vidi6 4e po4va da se darji vse po-studeno na4i ima ne6to seriozno koeto qvno prodaljava.

11-30-2006, 16:47
emi ne brato... slu4i mi se ne6to podobno i ne skysah s gadjeto si... posle vsi4ko se povtori i mi se preeba cqloto lqto... ZAEBI Q!

olive_oil
11-30-2006, 16:53
ако до сега ти е давала да разбереш,че те обича й прости.Боже хора,прощавайте си бе!Човешко е да се греши, да се прощава е божествено.

{Sweety_f}
11-30-2006, 17:04
spored men ako tq te obi4a istinski i dai oshte edin shans zashtoto az postypih po syshtiq na4in i sega mn syjalqvam napravih vsi4ko po silite mi s predishniq mi priqtel otnovo da se syberem no toi ve4e mi nqma doverie i sega mi e mn kofti i za tova ne iskam tova momi4e da stava v moeto polojenie zashtoto e ujasno ako te obi4a da i i oshte edin shans...pone ako e kato men zashtoto az ne bih postypila vtori pyt taka....

doky
11-30-2006, 18:48
Ако държиш на някого много,тоест ако го обичаш безрезервно тогава няма да направиш такова нещо,няма ги тея филми,че всеки човек греши,няма братче,ако обичаш някой не би постъпил така,разума надделява над всичко.И тези,които казват прости и,не са го изпитвали това нещо,затова и не ги слушай.Ти сам виждаш батка,сега ти е ужасно кофти,не можеш да и вярваш повече,постоянно като я видиш с друго момче ще си в паника,нищо не е същото пич,да знаеш,че твоята любов,човека,който казва,че те обича се е целувала най-нагло с някой и не е помислила ни най-малко за теб,аз не бих простил на такъв човек независимо кой е и колко го боичам,ти все пак си помисли,но най-правилно е да прекратиш всичко,ясно ти го казах защо!

11-30-2006, 19:33
Аз бих и простил приятелю...но...тревожи ме факта, че тя е имала папка в компютъра си, с името ГОТИНИ СНИМКИ, съдържаща снимки на въпросната изневяра...което ме навежда на мисълта...е не обичам да съм песимист, затова ще си замълча, но от сега нататък имай 1 на ум...

11-30-2006, 20:17
Na men mn mi haresaha nqkolko ot mneniqta po slu4ai problema.Mi az bih ti kazala mnogo ne6ta za6toto v slu4aq te poznavam dobre.Mnogo bih iskala vruzkata vi da produlji,za6toto znam 4e adski mnogo q obi4a6.Ot tova koeto si mi razkazval za neq tq e dobro momi4e(moje bi),no kakto kazvat horata-vsi4ko se povtarq za6toto jivota e krugovrat.Purvo tq ne ti priznava,sled tova kazva ''awe ne be6e ni6to osobenno.napih se i go celunah,golqmo 4udo...'' sled tva slaga snimite s ''nepoznatiq'' pri lubimite si.I se durji studeno s teb.Kazva ti v liceto-''ne,az vse o6te ne sam zapo4nala da te obi4am..''i kakvo li o6te ne.''no te haresvam i bih iskala da produlji6 da mi vurvi6 po g**a..''Ebati znam 4e q obi4a6,no spomnq6 li si 4e sam ti mi kaza da razkaram mom4eto,4iqto edinstvena gre6ka be6e 4e ne obi4a6e da pokazva 4uvstvata si pred si4ki.Ako kraso be6e celunal druga pomisli si kakuv suvet 6te6e da mi dade6 i si napravi smetkata za kakvo govorim.Nqma kakvo da kaja pove4e.SAM RE6AVA6 kakvo da pravi6,no ako bqh az....

Slave4You
12-01-2006, 11:46
според мен момичето има нужда от втори шанс.На купони е напълно възможно такива работи да се случат НО само гледай да не се случи втори път и да не я пускаш сама на купони вече ;)

DeSerT17R0Se
12-01-2006, 19:32
Amii iskam da ti kaja,che i az napravih s1shtoto neshto.Otidoh na kupon,celuvah se s rojdennika,demek izneverih na gajeto si,koito mn d1rjeshe na men.Az mu kazah i mi dade 2ri shans,v1preki che mu bqh kazala,che kakvoto i da reshi shte go priema.I si mislq sega,che shteshe da e po dobre i za dvama ni da ne mi beshe dal..Shtoto taka i ne zabravih drugoto momche,makar da bqh pila.I sled tova neshtata samo se vloshavaha,sled koeto sk1sahme..No pri teb moje da ne se poluchi taka.Vij dali naistina si zaslujava da prod1ljite. Uspeh!!

doky
12-01-2006, 20:16
според мен момичето има нужда от втори шанс.На купони е напълно възможно такива работи да се случат НО само гледай да не се случи втори път и да не я пускаш сама на купони вече ;)

Тва ли ти е доверието в една връзка,чуваш ли се кво говориш!Значи теб те кефи да знаеш,че ако пуснеш гаджето ти на купон сам ще ти изневери,щото било нормално.Ако на теб ти се случи ще ми е много интересно дали така ще казваш,дали така лесно ще преглътнеш болката,щото от разстояние лесно се дават съвети без да си ги изпитал на свой гръб!

ИзвъНзЕмНоТо
12-01-2006, 21:09
Към човека пуснал темата....брато, кух си....мога да ти го кажа по много по-любезен начин, но същината си е тая...тъп си. Що? Как може да питаш НЕПОЗНАТИ, във форум, за тва дали да я зарежеш...ти приятели нямаш ли? Щот си залагам сичко по мене, че ще ти дадат мнооого по-смилен отговор, отколкото би получил тука...що? Щот те познават, може и мацката да познават. Докат тука...не брат, сериозно...кух си.

akademika
12-01-2006, 21:23
Не !

vvs_go
12-01-2006, 21:44
druga!

~Teen_GirL~
12-01-2006, 22:01
Gadnu polojenie..ama na kuponi se sluchva chesto..hubavo e da i dadesh oshte edin shans...A taq snimka ne mi haresva ne e umesno ot neina strana da q dyrji tochnu v takava papka spored mene ..ama nqma znachenie .. prosti i .. No zanapred kakto kazaxa imai si edno na um.. ako pak izneveri (dano da ne stane nikoga) ne i proshtavai otnovo..shtoto stava navik sled vtoriq pyt :? ..Uspexx.. :-)

Mike-Jones
12-01-2006, 23:09
Брат, тая е ясна - отеби я! Да се целува с някакъв си непознат, че отгоре на това да си остави снимките на компютъра, вместо да прикрие всички възможни следи, казала ти е, че все още не те обича - според мен работата е ясна, боли я оная работа за теб! :-({|=da prav q tq utre moje tak ada sa naibe raskarai q dokato e vree me

koj4ooo
03-06-2007, 13:50
Moita priqtelka puk mi izneveri pred o4ite mi na 1 kupon. Tancuva s edno mom4e na bavna i intimna pesen, a nie o6te ne sme tancuvali zaedno na nqkoe subirane vse vika 4e q e sram, a togava ne q be6e sram.. Ta dadox i 2ri shans, sled tova oba4e v u-6te se be6e svalqla s nqkvo mom4e no priklu4ili sus svalkite za okolo sedmica - dve, dadox i treti shans. E sega ve4e ako se provali. krai na vruzkata ni, ni6to 4e sme zaedno ot godina nqma az da se mu4a q... jeni kato dupkite po sofiq.... kolko 6te6

white_chik
03-07-2007, 05:35
Еми,по принцип в такави ситуация аз бих простила,но доколкото разбрах от разказа ти,тя дори не се е извинила и не се е опитала да ти обясни,че това за нея не е нищо сериозно и че обича само теб.Така че,първо си помисли дали това момиче изобщо има некви чувства към теб

Shmatko
03-07-2007, 15:29
Значи проблема ми е супер огромен ...
Гаджето ми с което ходя от 2 месеца и 12 дни беше на Купон , на който не можах да отида ... Колкото и странно да звучи аз това момиче супер много го обичам !!! не знам как се случи , не съм заобичвал за толкова кратко време .. Тя многократно ми е казвала ,че все още не ме обича .. но не е там проблема ..Та на този купон тя се е целувала с друго момче ,което дори не е познавала ..така ми сподели ..
на Следващия ден когато се видяхме след въпросния купон , тя се държеше някък студено ... Не ми сподели какво е направила ... иии нз от някакфо лудо любопитство аз и рагледах снимките на компа без да я питам ... иии гледам си и виждам снимки от РД .. и кфо да видя още една папка "Готини снимки " иии я виждам с този въпросния тип да се целува ...
Аз принципно съм много ревнив ...може би от Сртах да не я загубя ..
Откачих иии като я попитах ми сподели ,че е била пияна ии затова е направила така ..
Но след тази случка някакси не мога да и се доверя какво ще ме посъветвате да направя ???
Моля ви .. Почти не съм спал иии днес в даскало цял ден мисля за това
Как да постъпя ... ??
Дали е Искрена или ме лъже направо не вярвах ,че ще пиша някога тук ,но просто съм отчаян иии не мога да си намеря място исках да споделя с вас ... БЛАГОДАРЯ ВИ ,че ме изслушахте помогнете ми в избора ...

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Слушай ме ся. Не съм чел всичко нито мнението на другите нито ще го чета, но тва че се е напоркала не е оправдание, секи си има глава на раменете, ако и простиш имай си едно на ум за таз женичка.
Айде със здраве!

Alpha_Dog{F}
03-07-2007, 16:03
Дай й втори шанс . Всеки може да се издъни , но не всеки може да прости :P Пък щом е била пияна , пак се радвай , че само с един с е целувала :lol:

LofYou
03-07-2007, 16:06
Постъпила е направилно и сигурно ти е мн кофти, но такива неща се случват по купони... Всеки има право на втори шанс...Дай й го,на ако пак стане нещо такова повече не я търси...

И аз съм на това мнение .. всеки има право на 2-ри шанс :lol:

SaLzI4Ka
03-07-2007, 17:35
Vqrno 4e e postapila dosta lekomisleno no vse pak e bila piinala ako naistina q obi4a6 dai i vtori 6ans

SINDEL
03-07-2007, 17:39
Самият фак,т 4е е сложила снимката в папка "Готини снимки" говори сам за себе си. Според мене нито се е напивала и не е знаела какво прави, нито съжалява особено много, щото като знае колко много я оби4аш, сигурно си мисли, 4е няма как да не й простиш. Оба4е, пак според мене, следващият път като отиде на купон ше е много пове4е от целувки... и може да няма снимки, от които да разбереш. Абе аз съм против да се прощават такива работи. Нищо, 4е не е изневяра, клони към такава и най-вероятно ще има продължение

W3aKn3ss
03-07-2007, 17:40
Всеки заслужава втори шанс. Но дали ще го използва добре.. :?:

pampers
03-08-2007, 13:36
дай и о6те един 6анс всеки 4овек има право на гре6ка..но да не станат навик :lol: и аз така сгре6их но ми простиха хаха :lol:

f1s714e70
03-08-2007, 14:30
ole gorkia ti!Parvo iskam da ti kaja 4e otli4no znam kak se 4yvstva6,samo 4e moqta istoria s moeto mom4e e ot 2 god aa ne 1-2 meseca,na rojden den na koito be6e kanen samo toi se e celuval s edno momi4e....mn xora mi kazaxa 4e go e napravil za6toto e bil pian,a tq mu se e natiskala.Kogato go pitax toi vinagi otri4a6e,No az znam 4e sa se celuvali...pri men gadnoto e 4e ne iska da si priznae....tvoqta macka pone e mogla da ti kaje kvo e stanalo v o4ite ot edna strana zaslujava da i dade6 vtori 6ans, no ot dryga strana pomisli malko na parviq kupon na koio ne si oti6al tq se e napila i se e celuvala s drug. . . 6tom go e napravila vednaj nadali 6te spre na sledva6tite kuponi na koito ne si mogal da otide6...se pak izbor1t si e tvoi i sam trqbva da re6i6 kvo 6te pravi6 po natatyk

ThePainIsReaL
03-08-2007, 14:45
Ако съм момче , бих простила една изневяра , само ако знам , че в тази изневерява не е участвало желанието за изневяра , а се е случила ненадейно , под влияние на опиати .
Но на твоята приятелка , не бих :
1. Тя ти е казала милион пъти , че не те обича , а ти я обичаш .
2. Била е студена след изневярата , т.е. не й е било гузно и не й е пукало
3. Снимката е била в папка "Готини" , та аз дори не бих запазила снимката
4. Не е била искрена с тебе , само защото си открил сам за случилото се , ти е казала .

П.П. Знам , че няма да ме послушаш , и ще й простиш , макар и да знаеш , че това е грешка . Ще направиш така , защото имаш чувства , а те са по-силни от разума . Но не забравяй да й кажеш колко обиден и наранен си бил от детската й постъпка . Пък дано тя си вземе поука и да не върши глупости .

OtherDimension
03-08-2007, 14:47
мани я тая
даже не си е признала и сложила снимката в "Готини снимки"

един голям шут и на улицата

адио Рио

misli pozitivno
03-08-2007, 15:07
мани я

alkobalko
03-08-2007, 15:10
Темата е стара!