PDA

View Full Version : haresvam go

11-29-2006, 20:15
mom4eto koeto haresvam e ot moeto daskalo i e edna godina po goqlmo ot men toi e 12 a az 11 klas.az ot minalata godina go zabelqzah no 4ak predi nqkolko meseca razbrah 4e go haresvam .kato mina prez nego toi postoqnno me gleda oniq den se razminahme na edin most i az se obyrnah da go vidq i toi se obyrna....ot mn vremee sa mzabelqzala 4e kato se razminem ili kato se vidim toi ne otdelq pogled ot men oba4e nz kvo moje da zna4i mom4eto moje prosto taka da si gleda ili...nz

panterata
11-29-2006, 20:31
не може да гледаш някого просто така :) явно му харесваш

slladkata
11-29-2006, 20:33
Щом постоянно те гледа това означава,че те харесва.Е може и съвсем друго да означава.Ама 95% съм сигорна,че те харесва.Успех

11-29-2006, 20:36
ami tova e dobre no problena e 4e sam malko sramejliva i nz kak da go zagovora ili da 4akam toi da naprai ne6to :roll: ili drygiq pat kato me pogledne az kvo da napravq da mu se usmihna li hahah il e typo

panterata
11-29-2006, 20:40
ми не е тъпо ест :) усмихни му се , кажи му нещо.. единственото тъпо е да си срамежлива :)

AngelOfMercy
11-29-2006, 20:43
Абе направи му впечатление погледни го страсно кажи му нещо ала бала..нз жените имате много голям потенцял в тия раути стига д азнаете как да го плзвате =P~

11-29-2006, 20:45
Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла! :evil: :smt013

AngelOfMercy
11-29-2006, 20:48
Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла! :evil: :smt013

Личи си кои мама и тате на са вузпитавали....пич тва се пак е момиче тя пита за съвет не за....нещото дето си написал.....стегни се малко имай уважение към себеподобните :smt019

Вайлет
търси го, намери поводи,бъди изобретателна и разбери :D

[quote="Анонимко"]Ми застреляй се! Щом те гледа, мисли как да ти кръцне гърленцето. И си мисли " Тая пък, кво ме е зяпнала, дали да не и извада очите.
Еби му майката, сека втора тема - "Харесвам го". Ми иди му напри намек и ше разбереш, ебаси, момиче си, на вас ви е по-лесно, се ше има клиенти за вас. Кифла! :evil: :smt0
мухахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: щто не идиш ти да си застреляш бе педал

koalka
11-30-2006, 15:03
Ами ти продължавай да му намекваш,че го харесваш.Ама не е лошо според мен и да си признаеш чувствата.Ако и той те харесва ще тръгнете най-вероятно. :wink:

sunny_girl16
11-30-2006, 16:10
Ами ти продължавай да му намекваш,че го харесваш.Ама не е лошо според мен и да си признаеш чувствата.Ако и той те харесва ще тръгнете най-вероятно. :wink:
Съгласна съм!

perky_girl
11-30-2006, 16:27
Хмм,не че нещо но определно не ми приличаш на 11 клас,аз тези глупости си ги мислех в 6 или 7 клас! :twisted: Но това няма значение.
Има 2 варянта според мен
1вия :arrow: ходи при него и се запознайте,флиртувай си с него и може би ще стане нещо м/у вас.
2рия :arrow: нищо не прави,а продължавай да го гледаш / :smt005 / и ако ти се откъсне от сърцето може и да му се усмихнеш
ако не стане с нито едното от двете,значи пича или е педал или харесва друго момиче и просто така си гледа за да си упражни уменията по флирт :twisted:

{Sweety_f}
11-30-2006, 17:26
am....spored men nai dobre e da govorish s nego a kakvoto izleze...

madlencheto:)
11-30-2006, 18:22
ми не е тъпо ест :) усмихни му се , кажи му нещо.. единственото тъпо е да си срамежлива :)

haily
11-30-2006, 19:05
az smqtam 4e toi ima nekvi simpatii kum tebe,opredeleno :smt007