View Full Version : Номера на ученици!
slladkata
11-29-2006, 20:30
Искам да споделите няколко номерца за учителите,че доста от тях ме дразната и искам да им смъкна малко съмочуствието.Споделете!
AngelOfMercy
11-29-2006, 20:46
Прудни в час...уригни се...кажи некоя тупотия от рода на....Кфо гледаш ве мишок....ако ли не...накажи глупака с мълчание :mrgreen: :mrgreen:
ProstoAz
11-30-2006, 11:17
Разхлабително в кафето. :lol:
BunnYY_f
11-30-2006, 12:42
Разхлабително в кафето. :lol:
=D> Това беше върха :-D
slladkata
11-30-2006, 13:17
Ние сме чупили ампула от куку магазина с миризма на развалени яица в класната стая.Беше много забавно. :mrgreen:
kati_0513
11-30-2006, 17:23
Това е от репертоара на един мой съученик:
- Шо ме гле`аш т`ка
- Гле`ей к`е ходеш
- А ма` че ти прасна една
- Дай ми дневнико или, че те *** у ...
- Абе ей, ти знаеш ли на кой говориш
- Гле`е бро
и т.н.
Просто уникално и отвратително, а ето диалог от бившето училище:
- Защо не пишеш?- учителката
- Не`а на к`во!- ученикът
Тя му даде лист и на края на часа:
- Защо не си писал?
- Не`а с к`во!- и просто напусна стаята
това си беше голям майтап.
Иначе са цапали стола на преподаватилката с лепило, после сатва голям смях след като стане, но това се прави секунди предида влезе в стаята.
die_die_my_darling
12-01-2006, 11:06
1.izpitvat te...mal4i6...daskala pita 6to,ti otgovarq6:mal4anieto e zlato...
2.u4itelqt vi kazva 4e mal4anieto e zlato,a vie otgovarqte:ama nie ne sme al4ni...
3.sedi6 i gleda6 sasredoto4eno molivat si...doblijava6 go do nosa si...izvednaj kre6ti6 oh i pada6 pod 4ina...
moite daskali mnoo se draznat na tiq prostotii
Ех ако влизах и аЗ в час за да правя номера . В моментите когато се случи такова събитие обикновенно правя казаното горе от един потребител - наказвам глупака с мълчание и четене на вестник ... :) Номера иначе много :)
Определено забиваш пирони от долу на стола!!! Вече е изпитано действа!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
evil_lady_in_black
12-02-2006, 08:30
В часа по рисуване боя на стола
с дамска превръзка става мн 6оууу...хахах на4и намазахме превръзката с 4ервен фулмастер ама стана то4но като кръв..и я дадохме на едно мом4е и той вика на даскалката дали може до кенефа и тя го пуска и мом4ето след 2 мин отваря вратата и стои като си я залепил през к*ра превръзката с намазанаото напред....и запо4ва грижливо да си я сгъва...смятааййййй госпожата направо лудна....кре6те6е като ообезомяла....а ние се заливаме от смях.... :mrgreen: :mrgreen: големи изрод6тини сме прайли...лепкали сме бележки на гърбовете на даскалите с надписи от сорта "ритни ме аз съм педал" и такиаа простотии...
DevilWish
12-02-2006, 16:24
Ние сме чупили ампула от куку магазина с миризма на развалени яица в класната стая.Беше много забавно. :mrgreen:
Същото сме го правили и ние... [-X
PaSsioN_GiRL
12-02-2006, 17:32
Наплюйте стола и даскалката да седне.Ма няква мазна пюнка такава..... :twisted: Нали така NoobStyle ?! :lol: