View Full Version : На дискотека за първи път
crazy_idiot
11-30-2006, 13:39
Значи решихме от класа на нова година да наемем една дискотека и да си направим частно купонче.Обаче на мене ще ми е за първи път да ида на дискотека, и мн ме е страх какво ще стане защото не мога да танцувам опитвал сам се но от притеснението ли от какво не мога.Плс кажете ми какво да правя да не се излагам
Пийни повечко и няма да ти пука че се излагаш.
е решението не е да се напие и да не му пука... така може да се изложи повече даже.. просто си прави веселото и купона ще е на 6 :)
Пийни си малко, забрави че около теб са всички от класа ти и дай всичко от себе си независимо че не можеш да танцуваш. За всичко си има първи път нали?
kati_0513
11-30-2006, 16:57
Не съм съгласна за пиенето, не алкохола прави купона, тази годена се събирахме с бившия клас, повечето се напиха и стана още по- зле.
По- добре си се весели без да пиеш, че ще си изпатиш... щом ти е за първи път. Зная, че е малко притеснително и аз бях така като отидох на дискотека за първи път, но като се видиш с познати и приятели скоро ще се отпусниш и ще се чувстваш все едно идваш за пореден път!
\:D/
TikiraYang
11-30-2006, 17:01
Аз обикновено като ходя на дискотека,си поръчвам едва,две,три,четири бири изпивам ги,сядам на някой щъркел гледам малолетните курвички как танцуват,ставам отивам да хапна,връщам се в дискотеката чупя някоя друга чаша и си отивам доволен от вечерта ;'>
The Fearr
11-30-2006, 17:01
na4i brat mi vij sq .. na4i utia6 i po4va6 ne ti puka i pii6 mn no po malko mn trudno te hva6ta sq i gleda6 na dr seira po qko e mn smqh..
Еми просто се отпусни, и се забавлявай!
Always`Sad
12-07-2006, 09:31
Еми виж сега, и аз бях като теб за пръв път когато излязох ама като си сред приятели се отпускаш.Така че спокс и не се кахъри от ся. Всичко ще мине ОК :D
TikiraYang
12-07-2006, 11:35
Еми виж сега, и аз бях като теб за пръв път когато излязох ама като си сред приятели се отпускаш.Така че спокс и не се кахъри от ся. Всичко ще мине ОК :D
spored men weche e minalo :")
kati_0513
12-07-2006, 12:16
spored men weche e minalo :")
Май не е още, пише, че е за Нова година. Не зная...
По горе пишеше " Просто се отпусни и се забавлявай"- точно в това му е цаката!
:D
TikiraYang
12-07-2006, 14:30
ох моя грешка извинявам се :'>
kati_0513
12-07-2006, 14:43
ох моя грешка извинявам се :'>
Няма нищо, всеки може да направи грешка
:wink: :)