View Full Version : ShtAstLiVo VlUbEnI...:)
{Sweety_f}
11-30-2006, 17:35
AiDi KoiTo E SHtStLivO vLuBen da PiShe Tuk I Ako IsKa Moje daRazKaJe Za VryZkAta Si ... SorRy Ako Ima TaKavA teEma :))
Еми...аз съм щастливо влюбена :-D ,но много пъти съм разказвала в теми за връзката ми.Най-кратко казано-той е любовта на живота ми,разбираме се прекрасно и искам винаги да съм с него.
няма щастливо влюбване то е супер временно,когато най-неочакваш когато човека до теб ти се кълне в любов и всичко се прецаква... а когато е прекалено щастливо винаги има караници заради ревност и т.н
Butterfly^
11-30-2006, 19:50
az sym shtastlivo vlubena v jivota :-D :-D aaa po temata- vryzkata mi e v nachaloto vse oshte i za sega ne se chuvstvam vlubena a prosto ujasno shtastliva... :wink:
AngelOfMercy
11-30-2006, 19:52
Абе баш щастливо немисля но добра ми е връзката...крепим се един друг..обичаме се и така ](*,) :-k
He3HauKa
11-30-2006, 19:54
Смея да кажа,че съм с човек който обичам страшно много ,а надявам се и той мен ( казва ми го и ми го показва всеки ден )...... Той е първата ми любов,ходили сме преди и сега ,когато сме вече по- големи отново.....Надявам се всеки ден да е до мен,той е най-невероятния човек когото познавам бих дала всичко за него и за връзката ни... С две думи - обичам го ( да не ни е уроки само ) :mrgreen:
ABSOLUTme
11-30-2006, 19:57
Смея да кажа,че съм с човек който обичам страшно много ,а надявам се и той мен ( казва ми го и ми го показва всеки ден )...... Той е първата ми любов,ходили сме преди и сега ,когато сме вече по- големи отново.....Надявам се всеки ден да е до мен,той е най-невероятния човек когото познавам бих дала всичко за него и за връзката ни... С две думи - обичам го ( да не ни е уроки само ) :mrgreen:
absoliutno su6tata situaciq i pri men :-D
това "щастливо влюбена" ми звучи ужасно тъпо, но както и да е :? по темата: наистина съм безкрайно влюбена в приятеля си. заедно сме от година и 1 месец вече. безумно силно го обичам и не мога да си представя дори ден без него! той ми дава всичко, което някога съм искала и само той ме прави така щастлива както сега съм. с една дума той е просто незаменим ;)
malkata_
11-30-2006, 20:45
ммм да може да се каже че съм влюбена...и то щастливо....от близо година съм с приятеля си...осъзнавам че немога без него....и той ми дава всичко от което имам нужда...винаги знае какво ми е...какво да направи за да ме развесели...и така нататък....малко са мъжете като него :mrgreen: :smt060
gerinceto
12-03-2006, 16:47
6tastlivo vlubena-az sam ot tezi koito ne sa taka,za6toto obi4am mom4e s koeto moje bi nqma da moga da bada,a pak v sa6toto vreme hodq s drug
alkobalko
12-03-2006, 18:31
И аз съм щастливо влюбена. Заедно сме година и десет месеца. Обичам го повече от всичко на този свят и съм готова да направя всичко за него, както и той за мен. Не мога да си предствя живота си без него. Той също ме обича толкова всеотдайто и безгранично, както аз него. Обичаме се безкрайно много и всеки ден показваме и доказваме любовта си. Преживяхме много и в най-трудния ни момент, когато преживяхме ужасна загуба останахме заедно, въпреки цялата болка. Успяхме да си помогнем взимно, повече той на мен и така разбрахме, че ще сме винаги заедно.
Jamalska
12-03-2006, 20:30
Споделено е(че и отгоре) ако за това става дума..ама не е щастливо... :evil: не е в бг и тн...
BeBcHeTo
12-03-2006, 20:44
Ммммм и аз сам влюбена много многоооо
sexy_tigar4e_MM
12-04-2006, 07:40
AiDi KoiTo E SHtStLivO vLuBen da PiShe Tuk I Ako IsKa Moje daRazKaJe Za VryZkAta Si ... SorRy Ako Ima TaKavA teEma :))
emi az sum shatstlivo vlubena...ot 1god i ne6to...imame si i problem4eta,no koi gi nqma?ot razli4ni gradove sme no se vijdame sravnitelno 4esto,awee super si mi e vruzkata :smt008 :smt008 :smt008 :smt008 :smt007
хехех рали мн яка тема...
ами аз може да се каже 4е съм 6тастливо влубена...само една малка подробност има 4е сме от ралзи4ни градове...но...и това 6те се превъзмогне ина4е..си4ко за сега е перфектно..ти знае6..какво имам предвид :mrgreen:
Insatiable
12-04-2006, 14:10
Момчета що не пишат тука бе..? :)
Та по темата.. аз също мога да кажа че съм много много много щастливо влюбена и да знаете всички тва е най-прекрасното чувство на Земята!!! Заедно сме вече от 8 месеца,страшно много го обичам и всичко бих дала за негоооо!!! :)))))
hahavteen
12-04-2006, 14:52
I az sum mn 6tastliva i mn vliybena sega ama kato se setia 4e 6te se razdelim sled 1 godina i... :cry:
Sasha2k8
12-04-2006, 15:08
ami az sega sum 6tastlivo vlubena :) hodq s mom4eto koeto haresvam ceeeli 5 godini i 4ak tva lqto ne6tata mejdu nas stanaha....i sega sme si mnogo 6tastlivi dvamata ve4e 5 meseca :smt007
pojelavam na vsi4ki da sre6tnat 4oveka koito 6te gi pravi naistina 6tstlivi;)