View Full Version : има ли,и каква е вазможноста ?
slimarov
11-30-2006, 18:54
Здравейте O:)
от известно време имам интимна връзка със едно момиче,иии как да кажа винаги ми прави орална любов (така наречените свирки) за 3 или 4 ти път, като до сега не се е стигало до секс.Е днес пак се видяхме и пак същтото (свирки) но накрая се получи много неловко!!!!!!! без да искам се испуснах в устата и!!! и на мен ми стана супер кофти започнах да се извинявам,а тя ме успокояваше че нищто няма че дори и харесало !!!!!!!!!!!!!!! Та вапроса ми е има ли,и каква е опасноста от венерическа болест при тази ситуация ( при положение че преди всяка среща си правя обстоина хигиена на половия член)
много ви моля хора пишете много съм объркан.Надявам се да получа отношение по вапроса.Благодаря :oops:
AngelOfMercy
11-30-2006, 18:57
Подчти никфа.....ако тя не е правила сфирки на някой който има някфа болест...и тя е имала рана ф устата..и после от сущата рана и на теб сфирки тогава може..иначе няма според мен..аз мисля така :-) ама правете секс ве само сфирки не е яко :lol:
panterata
11-30-2006, 21:05
спокойно :) няма болести.. мн малка вероятност има.
СПокойно, бе човек, няма какво да те хване от свирка, стига да не е някоя магистрална фея - пък щом й е харесало да й свършваш в устата - продължвай - според мен така кефа е двойно по-голям;)
^FIESTA^_M
11-30-2006, 23:35
Няма какво да се притесняваш.Барай си фара и продължавам в устенцата - явно и харесва как се пълни душичката и :lol:
slimarov
12-01-2006, 15:14
Добре,но днес чух че ако успотребявала наркотични средства смисал да се боцка треви и др. опасноста била по голяма!!!!! пък аз имам големи самнения във нея за такива работи (особено за трева).Иначе страшно много ви благодаря за отговорите определено ми олекна :)
Златни сте хора !!!!!!!!!!! :D
Ами няма опастност,ако тя не е заразена и ти не си.Ако преди това не си имал сексуални контакти с момиче без презерватив.
Drakthul
12-01-2006, 15:32
Ебахти педала, вместо да помисли за момичето, си мисли за него си, а вие му лижете задника, замислете се малко, келеш, вземи се прегледай, дане би ти да си 'дал' нещо на момичето и ако е така й кажи .. бахти простотията ..
slimarov
12-02-2006, 07:41
Ебахти педала, вместо да помисли за момичето, си мисли за него си, а вие му лижете задника, замислете се малко, келеш, вземи се прегледай, дане би ти да си 'дал' нещо на момичето и ако е така й кажи .. бахти простотията ..
Drak'thul почакаи малко не е нужно да си толкова груб.Пък и от горе на това мога да призная савсем честно че не съм имал контакти с други момичета.И друго,не мисля само за себе си!!!!! мисля както за моето здраве така и за нейното не съм саможив,много се извинявам ако съм оставил такова впечатление че мисля единствено за себе си!!!
Иначе от отговорите на другите си правя извод че не бива да се притеснявам толкова.Много благодаря за отговорите и се надявам на по коректно отношение.Благодаря O:)