View Full Version : NE MOGA DA SPRA DA GO OBICHAM!!!Kak togava da go zabravq?!??
gerinceto
11-30-2006, 19:12
za parvi pat pi6a v tozi forum i za parvi pat re6avam da poiskam savet ot nqkoi za moq problem.molq vi ako nqkoi moje da mi pomogne da mi otgovori.znam 4e mnogo momi4eta moje bi imat sa6tiq problem kato moq,no kak taka da zabravq mom4eto koeto adski mn obi4am?!?sega nakratko 6te razkaja vsi4ko.predi malko po malko ot godina razbrah 4e edno mom4e,koeto e 1 godina po golqmo ot men v moeto u4illi6te me haresva adski mnogo.v na4aloto ne povqrvah na tova,za6toto nie s nego bqhme dosta dobri priqteli.no s te4enie na vremeto se okaza 4e toi ne se bazika.darje6e se adski milo i to4no na 14 fevruari mi predloji da tragnem.v na4aloto go haresvah savsem malko i vse o6te go vazpriemah samo kato dobar priqtel.postepenno razbrah 4e zapo4vam da go haresvam vse pove4e i pove4e,a toi zapo4na da ne mi obra6ta tolkova mnogo vnimanie kakto predi,makar 4e mnogo pati povtarq6e 4e mn si me obi4ka i 4e iska da sme zaedno o6te dalgo vreme.toi e mom4e,koeto ima navika da hodi s momi4etata ne pove4e ot mesec i nikoga ne e imal seriozna vrazka.a az iskah da bada s nego mnogo vreme,a i toi tvarde6e 4e men,za razlika ot drugite momi4eta s koito e hodil,me obi4a mnogo i iska da badem dalgo vreme zaedno.neznam oba4e kakvo to4no stana s nas,no qvno na men mi pisna az da pravq vsi4ko za nego i da ti4am sled nego,a toi samo da me otbqgva.i taka dori bez da misliq za tova kakvo 6te stane sled tova,skasah s nego.kogato toi razbra 4e kasame izglejda6e taka vse edno nikoga ne sme hodili.stana mi mnogo gadno i o6te pomnq izrajenieto na liceto mu.parvite nqkolko sedmici izlizah ot ka6ti s misalta 4e kato go vidq toi moje da poiska da se sdobrim i pak da badem zaedno.stremqh se da se razbiram da hodim na kafe s negovite poznati i priqteli s nadejdata da doide i toi s nas.da,toi idva6e ponqkoga,no se darje6e taka vse edno nikoga ne sme hodili i vse edno vinagi sme si bili samo dobri priqteli.izmina izvesten period ot vreme.1 den az govorih s negoviq nai dobar priqtel i neznam kakvo to4no stana na vapros za men i nego i toi me popita dali vse o6te imam 4uvstva kam biv6oto si gadje.az kasah 4e ne sam spirala da misliq za nego.i togava toi me zaradva adski mnogo kato mi kaza 4e vaprosnoto mom4e koeto obi4am vse o6te ima 4uvstva kam men.zapo4nahme pak da se zabivame.celuvahme se nqkolko pati.no vse ne tragvahme.i nakrq az re6ih da vidq kakvo 6te stane i go popitah napravo dali 6te se saberem ili ne.toi mi prati sms po kasno ve4erta i mi napisa"imam 4uvstva kam teb,no neznam dali sa dostata4ni za da se saberem otnovo".togava poludqh.imah 4uvstvoto 4e celiq mi jivot se srina i 4e nqma zakakvo da jiveq.i taka i ne se sabrahme.toi prosto mi dade povod za naprazni nadejdi.cqloto lqto misleh za nego.tragnah s drugo mom4e i pone za malko uspqh da zabravq biv6oto si gadje.no ne be6e zadalgo.zapo4nahme otnovo u4ili6te.v momenta az imam seriozna vrazka s mom4e na koeto adski mnogo darja,no v sa6toto vreme poqvi li se onzi koito az ne moga da zabravq,zapo4vam da misliq samo za gre6kata koqto napravih minalata godina kato skasah s nego i zapo4vam da se obvinqvam 4e sled kato sme skasali az ne sam napravila vsi4ko vazmojno za da se saberem otnovo.ne moga da spra da misliq za nego.edna ve4er se napih i mu priznah vsi4ko.kazah mu 4e moje v momenta da hodq s drug,no 4e edinstvenoto mom4e koeto obi4am e toi i 4e sam gotova na vsi4ko za nego.i sled kato mu priznah vsi4ko ne iz4akah da vidq kakvo 6te stane,a si tragnah ot diskotekata po nai barziq na4in.neznam kakva e bila reakciqta mu.nadqvah se 4e sega kato sme zapo4nali otnovo u4ili6te i kato se vijdame vseki den v u4ili6te,a pak i dori sled tova,negovite 4uvstva mogat da se zavarnat.nali vse pak kazvat 4e starata lubov ne umira.no mai nadejdite mi sa naprazni za6toto sled kato az mu kazah 4e go obi4am,toi se pravi 4e ne me e razbral ili 4e ne znae i se opitva da si badem samo sa6tite dobri priqteli kakto predi.da priqteli sme,no az ne iskam samo tova.iskam pove4e:{gotova sam na vsi4ko dori da go imam samo za o6te 1 minuta.ne moga da spra da misliq za nego.kakvo da pravq?!obi4am go s cqloto si sarce.toi me narani adsi mnogo,no az prodaljavam da go obi4am i to s vseki den vse pove4e i pove4e.dali ima vazmojnost toi pak da zapo4ne da me haresva pone malko?!?dali ima 6ans da se saberem?!?a ako nqma,kak da go zabravq?kakvo da napravq?!?
P.S-negov mn dobar priqtel predi nekolko dni mi kaza 4e vaprosnoto mom4e mai me haresva malko,no ne iska da si go priznae pred nikoi
mnogomili4kata-sf
11-30-2006, 19:20
Миличка,здравей! Искам да ти дам един повод за размисъл...дали щеше да е добре да продължите и той да се държи все така хладно и да те отбягва и накрая нещатата да станат по-зле и по-болезнени за теб.Това е ГРЕШКАТА,която аз направих. А ти си взела правилното решение- да го оставиш!Жертвата си е жертва в името на това да останеш с него,но на каква цена?! Няма точна формула, чрез която да го забравиш,но аз правя така- забранявам си да мисля за хубавите моменти,а наблягам на лошите,на мисълта за това,колко болка ми причини.Надвам се съм помогнала малко
levskarkata_
11-30-2006, 20:24
Zna4i mila da ti kaja tova naistina e edin osnoven problem v dne6no vreme,i znae6 li kakvo 6te ti kaja-az prejivqh mnogoto si problemi.Moqta istoriq e malko raztursva6ta....minalata godina se zapoznah s bratov4eda na edna ot nai-dobrite mi priqtelki(sau4eni4ka),s nego se haresahme i trqgnahme,preduprediha me,4e toi e ujasen harakter i,4e nqma da se zadurjim pove4e ot 2 sedmici...i taka,ne6tata potugnaha,no toi vseki den pie6e,i tova vode6e do skandali,no kakvo e edna vruzka bez tqh.Doide R.D. na druga moq mnogo dobra priqtelka(ve4e hodehme blizo 4 meseca i 4estno kazano ne samo az obi4ah nego,no i toi men),i s nego pravihme sex,n adrugiq den toi mi zaqvi,4e sigurno sum bremenna.Ujas,az ne moga da si pozvolq dete,vse o6te sum u4eni4ka,dokato toi me4tae6e za tova...i taka sled 1 sedmica si napravih test,koito be6e otricatelen,vsi4ko mina spokoino,no me preduprediha,4e tozi test mje da ne e mnogo verenh.Sled okolo 2 meseca i polovina nie skusahme,toi be6e jestoko manipuliran ot semeistvoto si(ima malko problemi tam,vupreki,4e e na 20 godini),i taka az bqh susipana,no prosto nqma6e kak da se svurja s nego,pone da mi izqsni za6to se polu4i taka.Sled 2 sedmici se usetih,4e sum naddala 7 kg.i 4e ne mi e idvalo ot 2 meseca,okaza se ,4e sum bremenna(suotvetno ot nego,toi mi be6e 1i edinstveniq togava),toi razbra i kaza,4e v ponedelnik 6te otidem na lekar,su6tata ve4er sled kato se pribrah az napravih spontanen abort i negovite dumi bqha"I az kakvo da nqpravq".sled tozi slu4ai az bqh dosta zle,prekarah sledva6tite blizo 4 meeca na uspokoitelni i lekari.I taka dosta dulgo vreme az se se6tah za tova i povqrvai mi be6e ujasno.S te4enie na vremeto oba4e az osuznah ne6to mnogo vajno,kolkoto i da obi4a6 edin 4ovek,da naistina ti ne moje6 da go zabravi6,sled kato vednuj e vleznal v surceto ti,no moje6 da napravi6 ne6tata mnogo po lesni za teb samta,stiga da ima6 nujnata volq.prosto trqbva da vdigne6 glava,trqbva da poiska6 da go zabravi6 i nai-vajnoto -NE SE VRA6TAI KUM MINALOTO,nedei da jivee6 ot spomenite,nahluva6ti v glavata ti,gledai samo nastoq6teto si,za6toto to e edinstvenoto,ne6to koeto trqbva da te interesuva,za6toto ako ti ne se griji6 za samta ebe si,povqrvai mi nqma koi da go napravi.Vsi4ko se preodolqva stiga da ima6 volqta da produlji6 napred.Sveta ne svar6va s edna razdqla,razdqlite sa mnojestvo,kakto i ne moje6 prosto ei taka da kaje6 "6te go zabravq',no s volq i vreme prosto ne6tata 6te sa mnogo po lesni i 4uvstvata nqma da sa tolkova silni. :wink:
Колко ми е познато това!До болка дори... :? Еми не очаквай така лесно да го забравиш!Много време е нужно повярвай ми!Но ще успееш, сигурна съм!Времето лекува всичко!Просто в момента ще ти е гадно, и аз съм така..като го видя и ми омекват краката, но просто се мъча да не го показвам!И аз отначало не го харесвах, а той ми вървеше зад гъза, а сега какво??Сега аз толкова го обичам, че вече другите момчета никво впечталение не ми правят, а той вече е с друга!Не мога да се примиря, но какво да се прави!Ще го преживея някак!Вярвам че и ти ще успееш!
mnogomili4kata-sf
12-01-2006, 16:06
levskarkata_ Гордея се с теб!Ти си адски силен човек щом си преживяла това!!! Наистина свалям ти шапка! Ти си живият пример,че има как
levskarkata_
12-01-2006, 20:06
Blagodarq,ti naistina si mngo mili4ka:):) :D .No prosto se nalaga 4ovek da bude silen,ako iska da produlji pulnocenno jivota si napred:)!
Mauc7opa
12-01-2006, 20:24
di6ai . ..
{Sweety_f}
12-01-2006, 21:35
az sym v syshtoto polojenie i znam 4e ima oshte mnogo kato men i teb ... prosto opitah vsqkykyv na4in da go zabravq no ne moga obi4am go prekaleno mnogo,no sled kato toi razbra 4e go obi4am oshte sled kato sme skysali zapo4na da se pravi na nadostijim i az zapo4nah adski mnogo da se iznervqm...opitah da se zaribqvam s dr mom4eta no samo toi mi e v glavata ne moga da mislq za drugo osven za nego a ako nqkoi znae kakvo moga da napravq da mi kaje zashtoto ve4e ne izdyrjammm.... :smt089
BrokenInnocence
12-02-2006, 04:23
Аз имах такъв случай преди време. Не можех да спра да мисля за тоя човек и все си казвах, че никога няма да мога да го забравя. И просто един ден се усетих, че изобщо не ми пука вече...
tedinkata_
12-02-2006, 07:27
vremeto lekuva... :::
IKisseDAGirL
12-02-2006, 08:44
спокойно, почти винаги това, което нямаме или сме изгубили, ни привлича най-много.. не си нито първата, нито последната, която е "луда" по бившето си гадже :|
обаче има толкова момчета, какъв е смисъла да се тормозиш за някой, който не те иска, винаги съм се чудила :-k
не е толкова трудно да го забравиш колкото си мислиш, но въпросът е наистина са поискаш :wink: все пак за любовта са нужни двама, единият не споделя ли същите чувства, за мен това не е любов - такова едностранно чувство, което се губи някъде из пространството, без да получава някакъв отговор, едва ли може да се нарече така...[-(
sladkoto baby
12-02-2006, 13:54
в момента преживявам абсолютно същото.Повярвай ми знам какво ти е .Ние не спираме да спорим а той спря да ми казва че ме обича и пред очите ми флиртува с други .Не мога да ти кажа как да постъпиш но дано те става по леко като знаеш че има и други като туб.Аз самата съм в няква депресия и съм много тъжна.Ужасно е да обичаш с цялото си сърце а за другия човек да си само отминал спомен.
sladuranka{}
12-02-2006, 17:10
znae6 li.. da zabravi6 nqkogo koito si obi4al e mnogo trudno,no moje6 da poloji6 usiliq za tova O:) vse pak jivotyt prodyljava i trqbva da misli6 i za sebe si za6toto taka samo se izmy4va6 i naranqva6 sama misleiki za nqkoi na koito ne mu puka izob6to za teb :( vsi4ki mom4eta prikazvat kolko te iskat no 6tom stane6 tqhna ti ve4e im stava6 bezinteresna..az sy6to mn obi4ah edno mom4e s koeto bqh 2 meseca uj vsi4ko be6e to4no obi4am te..lqlq..no edin den kaza 4e e po dobre da se razdelim za6toto moje bi nqma tolkova silni 4uvstva i nqma smisul da sme zaendo..(vypreki 4e do predi 2 dena mi kazva6e OBICHAM TE NE SE SYMNQVAI!!)6tom taka e re6il..taka da byde..misleh si 4e nqma da moga da go prejiveq.. meseci nared mi be6e gadno za tova koeto napravih i na4ina po koito se dyrjah (gadno ) s nego.. iskah da se syberem za6toto sqka6 be6e prazno v men kogato ne mi zvyne6e..no eto 4e doide lqto i svyr6ihme daskalo,ne go vijdah ve4e, be6e mi gadno.. no lqtoto trygnah s drug.. makar 4e ne se zadyrjahme dylgo vse pak tozi drugiq mi pomogna da zabravq stariq mi priqtel..moje bi ne moje6 da si 6tastliva s drug za6toto ti samata ne iska6 da se otpusne6 i da dade6 syrvceto s na drug..tova nqma da ti e pyrvata razdqla..sled 2-q 3-q ve4e 6te si pretrypnala i nqma da ti puka osobeno.i zatova si jivei jivota..Pokaji na tova mom4e 4e moje6 i bez nego..zabavlqzai se..smeii se pred nego neka misli 4e ti e dobre i bez nego ne mu p-okazvai 4e zna4i ne6to pove4e ot priqtel za teb i 6te vidi6 4e 6te se 4uvstva6 po dobre taka kogato toi nqma da te misli za slaba.. a i nikoga ne znae6 kakyv obrat 6te nastypi moje edin den toi da te poiska pak..no da mu e kofti ti nqq si s nego :P taka 4e smelo napred mili4ka!! :):)uspeh!
mili4ka polojenieto ti e mn obarkano,no spored men s vremeto vsi4ko 6te se opravi.kasmet
mili4ka polojenieto ti e mn obarkano,no spored men s vremeto vsi4ko 6te se opravi.kasmet
heh.......da ti kaja 4e i az sam v podobno polojenie, i az kato teb sega se opitvam da go zabravq, ama tva e 4e nemoga da spra da mislq za nego, izgarqm ot jelanie pone da 4yq glasa my, ako nemoga i da go vidq......mn e gadno, vsi4ki kazvat vreme, trqbva vreme, OK, 6te vidim, ama tva e 4e mai mai kato gledam desetina dena, ve4e otkakto se opitvam da go zabravq i imam 4yvstvoto 4e s vseki den go zaobikvam vse pove4e, tva e razlikata 4e v moq sly4ai az sam si vinovna i taka, nz ama mai nqma alternativen variant, taka 4e VREME.........
Гордея се с теб!Ти си адски силен човек щом си преживяла това!!! Наистина свалям ти шапка! Ти си живият пример,че има как
levskarkata_
12-03-2006, 13:06
Sladuranka mnogo si prava,na mom4etata ne trqbva da im se pokazav,4e vse o6te ti dreme za tqh.Tova e ge6ka,kara6ta gi da se vuzgordeqt o6te tolkova.A otnosno razdqlata i zabravqneto na daden 4ovek-nqma da e purvata nqma i da e purvata razdqla:).4ovek prosto trqbva da svikne s tova,za6toto tova e jivota.I poneje pove4eto muje si igraqt sus jenite,mislq,4e nie trqbva da im pokajem,4e sme silni,a ne da stradame po tqh.
badi silna.vremeto lekuva
spored men ne se otkazvai a prodaljavai da se bori6 za nego.kasmet
Аз имах такъв случай преди време. Не можех да спра да мисля за тоя човек и все си казвах, че никога няма да мога да го забравя. И просто един ден се усетих, че изобщо не ми пука вече...
6te go zabravi6,vsi4ko 6te mine...Makur 4e sega kakvoto i da pi6a i az sum v podobno polojenie i ne moga da davam mnogo suveti.No kato pro4etoh komentara na levskarkata_....E tva e silno momi4e/jena!I az i svalqm 6apka....Kato i pro4etoh komentara,ve4e ti kazvam,4e se otkazvam napulno ot toq koito se podigrava s moite 4uvstva...Takuv kakuvto e i tozi koito ti obi4a6....Az imam edno mnenie za PO4TI vsi4ki mom4eta(i za pove4eto,koito poznavam)...4e sa geiove,tva e
gerinceto
12-05-2006, 17:18
i az kato teb nasty_f sam na mnenie 4e mom4etata sa otvratitelni ,no kogato sme ludi po edno mom4e ne mislim taka za jalost:{:{:{
well well well....какво да ти кажа...виждал съм какви ли не случаи...какво ли не съм правил за момиче...личи си по белезите и по нервите ми.....знаеш ли в еидн момент осъзнаваш че не си е заслужавало....повярвай ми че по някой път си мислиш че неможеш да срещнеш дрг но го намираш и то точно там където най малко предполагаш и накрая си по щастлив...вярно по някой път в неговите очи виждаш очите на другото момче но знаеш ли свиква се....една година бях така и накрая намерих момиче за което си заслужаваше поне временно.....всичко ще се опрваи...времето лекува!Повярвай ми!
levskarkata_
12-05-2006, 17:48
Taka e naistina-vremeto lekuva,no s vremeto trqbva i volq.Spokoino momi4eta,vsi4ko otminava.
levskarkata_
12-05-2006, 17:50
Научи се да казваш: "Какво от това",
за нещо, от което до болка боли!
Научи се да казваш: "Какво от това",
когато очите са пълни със сълзи!
Научи се да забравяш - незабравимото!
Научи се да не страдаш,
да не съжаляваш,
да не обичаш!!!
Научи се!
Научи се да казваш "Не",
когато ти се иска да изкрещиш "Да".
Научи се да понасяш
измяната на приятелството,
измамата на мечтите,
измяната на любовта.
Научи се!!!
И само така ще бъдеш истински щастлив!!!
Taka e naistina-vremeto lekuva,no s vremeto trqbva i volq.Spokoino momi4eta,vsi4ko otminava.
Едно МОМИЧЕ да мисли със сичкия си............ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! =D>
levskarkata_
12-05-2006, 17:56
Blagodarq.Tova momiche e vidqlo gadnata strana na jivota,i veche nadali ima neshto,koeto da me vpechatli:)Ubedila sum se v sobstvenite si tvurdeniq.NE PPOKAZVAITE NA HORATA,NA KOITO NE IM DREME ZA VAS,CHE PRI VAS E TOCHNO OBRATNOTO:)!!! [-X =P~
Blagodarq.Tova momiche e vidqlo gadnata strana na jivota,i veche nadali ima neshto,koeto da me vpechatli:)Ubedila sum se v sobstvenite si tvurdeniq.NE PPOKAZVAITE NA HORATA,NA KOITO NE IM DREME ZA VAS,CHE PRI VAS E TOCHNO OBRATNOTO:)!!! [-X =P~
Не се хаби за тези които не те оценяват.....какво ли не съм правил и трябва да ви кажа че всичко си идва само от само себе си...
fuckin_life_1997
08-03-2012, 15:55
phah az s1m v s16toto polojenie ko da kaja [ e sq po4ti s16toto ama se v g1z ] ;dddddd w1obshte ne e lesno i se 4udq kak da sa opravq 4uvstvam se vse edno s1m v kapan ko za jalost ne moga n6 da napravq ;xx
темата е от 2006 бе хора о.О и не е на кирилица ....
Дори не си направих труда да прочета за какво става на въпрос.