View Full Version : Ам Радвам Се Но Да Питам
Kristi^F^F
11-30-2006, 19:41
здравеите сладко форумче :oops: Значи искамд а попитам нещо което незнам как да подходя ..Ходя с девствено момче и това ме радва ..Но Просто незнам как да подходя към него..Бихте ли дали някакфи съвети 8-[ Благодаря предваритено :D
Как да подходиш към какво? Ясно, че става дума за секс, но бъди по-конкретна. Аз също бях първата на моя приятел и беше много готино, почувствах се малко по-специална. :D Иначе самият секс си беше пълна трагедия де, но все пак беше първи път... всичко свърши със свирка, но той пак беше доволен. :smt016
pinK_Baby
11-30-2006, 19:53
Мацка няма от какво да се притесняваш...Понякога девствените са много по-отракани от някой опитен и добре знаят кое как става...Нормално е да се притеснява от първия си път , но всичко зависи от теб...Как ще го предразположиш и какво впечатление ще му създадеш за секса... Не мисля , че има нещо кой знае колко сложно :) ...Аз съм го правила с девствено момче и смея да кажа , че се представи доста добре макар и за пръв път...Други мои приятелки също са го правили с девствени момчета и няма нищо страшно в това :wink: Дори напротив...Със сигурност ти харесва мисълта , че ще те запомни като първата и ти ще си му учителка , нали?...Само недей да се отказваш, ако се разочароваш от първия му път и да си вадиш прибързани изводи...Дай му време и шанс да се докаже ... Просто трябва да подходиш с малко повече внимание и може би да се опиташ да направиш първия му път специален...Всичко си зависи и от човека де...За един може да е по-хубаво , ако е романтично...За друг , ако е диво, животинско дори :wink: Може да си поговорите за това , а и разговора ще ви сближи ..Айде успех мацка няма да се плашиш!
AngelOfMercy
11-30-2006, 19:53
оууу...сфирки..леле...ами как говори си с него за тва...и така...момчетата сме умни ще разбере на къде биешш :mrgreen:
Kristi^F^F
11-30-2006, 19:56
Em mersi mnogo z aotg na temata :smt006 am toi e mn romanti4en i mil i za tfa nqkfo neznam kfo da napraq :D ama shte se opravq mersi vse pak :oops: :oops: