View Full Version : нз
bivshiqt mi priqtel hodi s edna ot nashiq klas :shock: tva kato go razbrah neska i poludqh :-s .strannoto e che az nqqm nikfi chyvstka kym nego oba4e kato razbrah 4e se poznavat s taq ot na6iq klas deto s neq i moite priqtelka sedim na edin 4in i mi stana mn gadno :twisted: mai go revnuvam ili znam li....vsa6tnos nz dali hodat no se poznavat bez da iskam q 4uh da govori s edno momi4e ot klasa za nqkyf nikolai ot ivailovgrad deto u4il v pld i vlizal v 4ata i az vednaga zacepih za koi staa vypros....i poludqh samo 4e nz daki da q pitam naprao ima li ne6to mejdy tqh i dali da i kaja 4e az sam biv6ata mu i kak da i kaja :roll:
NightCrawler
11-30-2006, 20:54
щом ти е бивш приятел според мен няма смисъл от ревност освен ако не изпитваш още чувства към него
пък и като сте скъсали казваш си "майната му" и игнор :)
btw имаш ли гадже, ако имаш какво си тръгнала да се занимаваш с простотии ?
ami ot edno izvestno vreme nqqm gadje.i nz dali tva koeto 4ystvam kam nego e revnost ili vav vremeto v koeto sme bili zaedno sam go priemala kato vesht na koqto samo az sam gospodarka i nikoi drug ne moje da govori s nego kamoli da smee da se sbliji s nego ......nzz
NightCrawler
11-30-2006, 21:04
както казах ако не искаш да имаш повече никакво взимане даване с този човек просто не обръщай внимание, забрави го намери си някакво занимание или си намери прител :)) обаче ако е обратното там вече не знам не съм толкова опитен но предполагам че си го зарязала поради някаква причина просто си я припомни и си помисли дали си заслужаваше ако да ще се придържаш към 1вото нещо дето казах
btw може пък и да е любопитство само, аз като знам момичетата са много любопитни само да каже някой нещо .. какво ? какво? как ? ама така ли? сериозно ли бе :)) ... :P
panterata
11-30-2006, 21:11
нека са си щастливи хората :) ти просто ревнуваш и тфа си е нормално , но не мисля че имаш чувства към него просто си свикнала да е твой :)